Σημάδια ότι βιώνουμε επαναβαθμονόμηση σώματος ψυχής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Καθώς μεταβαίνουμε από μια πραγματικότητα της τρίτης διάστασης σε μια υπερδιάστατη ύπαρξη βιώνουμε μία επαναβαθμονόμηση της ύπαρξης μας, τόσο της ψυχής μας όσο και του σώματος-ψυχής.

Αυτή η ενεργοποίηση της κυψελοειδούς αναδιάρθρωσης, μια κβαντική μετατροπή, έχει προκληθεί από κοσμικά κύματα φωτεινής ενέργειας που ρέουν μέσα και γύρω από τον πλανήτη μας, όπως υποστηρίζεται από εναλλακτικούς κύκλους ενημέρωσης. Αυτή η διαδικασία έχει ενεργοποιηθεί και παρακολουθείται.

Η μετάβαση από την ύπαρξη της τρίτης διάστασης στην πολυδιάστατη διαβίωση είναι αρκετά δύσκολη από τα έντονα, δημιουργικά κύματα ενέργειας που σαρώνουν.

Μερικά από τα συμπτώματα είναι η αίσθηση εσωτερικής σύγκρουσης, σαν να τραβούμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Επίσης, ότι μπορούμε να γνωρίζουμε καλύτερα τι συμβαίνει γύρω μας. Μπορούμε να δούμε μέσα από τα ψέματα και τους χειρισμούς των ανθρώπων ή της κοινωνίας με έναν τρόπο που δεν το κάναμε ποτέ πριν.

Αυτό, μερικές φορές μπορεί να είναι ενοχλητικό, καθώς μας προκαλεί σύγχυση όταν κάποια πράγματα που είχαμε ως δεδομένα ανακαλύπτουμε ότι δεν είναι αληθινά. Όλο αυτό, κουράζει τόσο το μυαλό όσο και το σώμα, σαν να είμαστε εκτεθειμένοι σε άσχημες καιρικές συνθήκες.

Καθώς, όμως, τα σώματά μας επαναβαθμονομούνται, έχουν ανάγκη ξεκούρασης, να παραμείνουν ενυδατωμένα και να τρώνε καλά.

Εκεί που μεταβαίνουμε, στην υπερδιάστατη πραγματικότητα, υποστηρίζεται ότι ο χρόνος είναι κβαντικός. Θα υπάρχει ταυτόχρονα στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον. Αυτή είναι η λεγόμενη “Πέμπτη Διάσταση¨όπως την ονομάζουν, η οποία θα είναι γεμάτη αγάπη, αφθονία, ροή και ισορροπία.

Καθώς μεταβαίνουμε, κινούμαστε μεταξύ της τρίτης, της τέταρτης και της πέμπτης διάστασης. Κατά τη διάρκεια του ύπνου τα όνειρά μας επιτρέπουν στο πνεύμα μας να απελευθερωθεί από τις πυκνές δονήσεις του σώματος της τρίτης διάστασης. Μπορεί να παρατηρήσουμε οπισθοδρόμηση ή επιτάχυνση χρόνου.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πρόκειται για ένα σπάνιο και απίστευτο ουράνιο γεγονός και λέγεται ότι αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να απελευθερώσετε το κάρμα και να εξελιχτείτε.

Σημάδια ότι Βιώνετε Επαναβαθμονόμηση Σώματος Ψυχής

Το σώμα σας αλλάζει με πιθανά συμπτώματα:

  1. Γίνεστε πιο ευαίσθητοι σε χημικά προϊόντα, ερεθισμούς του δέρματος, αλλεργίες.
  2. Δεν μπορείτε να ανεχτείτε τα συνθετικά τρόφιμα όπως μέχρι τώρα συνηθίζατε.
  3. Βιώνετε πόνους, κρυολογήματα και γρίπη, προβλήματα στομάχου, θολή όραση, βούισμα στα αυτιά σας και ασυνήθιστους πονοκεφάλους.

Το μυαλό σας επεκτείνεται με πιθανά συμπτώματα:

  1. Φιλτράρετε ενεργά τις «ειδήσεις» και προσπαθείτε να αποσυνδεθείτε από το φόβο και την κατάθλιψη που δημιουργούν.
  2. Έχετε ξυπνήσει από τα πολλά ψέματα και την εξαπάτηση που διαδραματίζονται στην παγκόσμια πολιτική σκηνή.
  3. Θυμάστε τα πάθη της παιδικής ηλικίας και τις δημιουργικές στιγμές σας οι οποίες σας άρεσαν, αλλά έχετε ξεχάσει.

Το αποτύπωμα της ψυχής σας αλλάζει:

  1. Ψάχνετε για πιο ήσυχους τρόπους και μεθόδους στη ζωή σας.
  2. Βρίσκεστε σε διαδικασία να απομακρύνετε φίλους / συναδέλφους / οικογένεια που είναι τοξικοί και σας ρίχνουν τις δονήσεις.
  3. Έλκεστε από το διαλογισμό, τη γιόγκα, ερευνάτε φυσικές θεραπείες επούλωσης, με τέτοιο τρόπο που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν.
  4. Γνωρίζετε τις διακυμάνσεις στην αντίληψή σας για το χρόνο.

Καθώς αποσυνδεόμαστε από το πλέγμα, την ολογραφική τρίτη διάσταση, που ρέει στα κοσμικά κύματα, αισθανόμαστε αυτή την επαναβαθμονόμηση του νου-σώματος-ψυχής.

Ασυναίσθητα και χωρίς να γνωρίζουν γιατί, πολλοί άνθρωποι περιορίζουν τη διατροφή τους κόβοντας σιτάρι, γλουτένη, κρέας, γαλακτοκομικά προϊόντα και στρέφονται στα βιολογικά και μη γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (ΓΤΟ).

Στρέφονται σε εναλλακτικές ολιστικές θεραπείες για ασθένειες όπως ο καρκίνος, το κόψιμο του καπνίσματος και ειδικότερα για τον έλεγχο της τρίτης διάστασης.

Συζητούν παρόμοια θέματα με φίλους. Προσπαθούν να ανεβάσουν τις δονήσεις και την συχνότητά τους, να ευθυγραμμιστούν με τη Γαία, να γειωθούν, να συνδεθούν με τη συχνότητα των πολλαπλών στίχων της αγάπης και της παγκόσμιας ενότητας.

Επιλέγουν και αποφασίζουν να γίνουν κυρίαρχα όντα του εαυτού τους, χωρίς να επιβάλουν τις απόψεις τους σε όσους διαφωνούν, γιατί και αυτοί έχουν κάνει τη δική τους επιλογή.

Αναρωτιούνται τι είναι τα “τσάκρας” και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν περισσότερα, να τα ξεμπλοκάρουν και να φέρουν μία ισορροπία. Ψάχνουν τρόπους και μεθόδους να ενεργοποιήσουν το ηλιακό πλέγμα, το τρίτο μάτι, το στέμμα.

Ψάχνοντας και βελτιώνοντας τον εαυτό τους προς κάθε κατεύθυνση, καταπολεμούν το διεφθαρμένο σύστημα που μαστίζεται από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης με δελτία καταστροφής και πολέμου, φόβο και τρόμο, καθώς και κάθε είδους σκοτεινής ενέργειας που προσπαθούν να περάσουν και να επηρεάσουν.

Ο εαυτός μας είναι ο παράδεισος και είναι σημαντικό να τον ανακαλύψουμε, αλλά όχι να κρυφτούμε μέσα του.

Απολαύστε το κοσμικό κοκτέιλ και συμβάλετε στην δική σας απελευθέρωση – και κατ’ επέκταση του πλανήτη. Ζήστε τη ζωή σας όπως θα θέλατε να την ζήσετε και να την θυμάστε. Αγαπήστε τον εαυτό σας, αγαπήστε τους άλλους και αγαπηθείτε.

Να είστε παρών με τα παιδιά σας, τους φίλους σας, τους ανθρώπους σας. Και θυμηθείτε ότι συμβαίνει σε πολλούς.

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay