Συνέντευξη με ένα Κρυστάλλινο Κρανίο

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πιστεύετε στην ύπαρξη πολυδιάστατων όντων; Έχετε ακούσει για τα Κρυστάλλινα Κρανία; Θα μπορούσαν αυτά να έχουν ζωή και, μάλιστα, να επικοινωνούν τηλεπαθητικά με όποιον επιθυμεί να έρθει σε επαφή μαζί τους;

Τα Κρυστάλλινα Κρανία, περιβάλλονται από έναν αρκετά αμφιλεγόμενο μύθο που όμως πυροδοτούν δυνατές συγκινήσεις ανάμεσα στους ερευνητές, τους μελετητές, τους αρχαιολόγους, την επιστημονική κοινότητα, τους πνευματιστές της νέας εποχής και ακόμη, φυσικά, το ίδιο το Χόλιγουντ.

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε από τον Robert Stewart στο In5D.com, πολλές ιστορίες αφθονούν όσον αφορά τις τηλεπαθητικές και θεραπευτικές δυνάμεις αυτών των κρανίων.

Στο βιβλίο του, “Τα Μυστήρια των Κρυσταλλικών Κρανίων Αποκαλύφθηκαν”, ο συγγραφέας Joshua Shapiro διερευνά ισχυρισμούς για τις θεραπείες και τις έντονες ψυχικές επαφές με τον Θεό, από ανθρώπους που υπήρξαν παρόντες σε τέτοια κρανίων.

Διαβάστε επίσης: Κρυστάλλινα Κρανία. Τα «Απαγορευμένα» Μυστικά τους

“Πιστεύουμε ότι τα Κρυστάλλινα Κρανία είναι μια μορφή υπολογιστή που είναι σε θέση να καταγράφει την ενέργεια και τους κραδασμούς που συμβαίνουν γύρω από αυτά. Τα κρανία θα επαναλάβουν εικονογραφικά όλα τα γεγονότα ή τις εικόνες των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί τους (δηλαδή περιέχουν την ιστορία του κόσμου μας)”, μας λέει σε κάποιο σημείο του.

Οι επιστήμονες που έχουν ερευνήσει το φαινόμενο αναφέρονται γενικά σε αυτά ως παραστάσεις διάφορων θεών, χωρίς κάποιες συγκεκριμένες δυνάμεις. Επισημαίνουν επίσης στοιχεία που αποδεικνύουν ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα μπορούσε ακόμα και να ακυρωθεί η υποτιθέμενη αρχαία προέλευσή τους.

Ωστόσο, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι μία Master του Reiki και θεραπευτρια ενέργειας, είχε την ευκαιρία, μέσα από μία μεταφυσική έρευνα, να έρθει σε “επαφή” και “επικοινωνία” με την “οικογένεια” των Κρυστάλλινων Κρανίων, με αποτέλεσμα κάποιες “τηλεπαθητικές συνεντεύξεις”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κάθε κρανίο, είναι χαραγμένο από διαφορετικό τύπο κρυστάλλου, έχει τη δική του μοναδική ενεργειακή υπογραφή και – θα μπορούσατε ακόμη να πείτε – την δική του προσωπικότητα.

Η “συνέντευξη”, όπως μας εξηγεί ο Robert Stewart, ξεκινάει με το μεγαλύτερο από τα κρανία, σκαλισμένο από σκοτεινό φθορίτη. Αρχικά ρωτήθηκε με ποιόν επικοινωνούσαν και μία ομόφωνη ενέργεια ανέφερε ότι για το σκοπό αυτό θα “μιλούσαν με μία φωνή μέσω του Moe”.

Μη φοβάσαι τα λόγια που προέρχονται από τα κρανία. Είμαστε γαλαξιακή ενέργεια. Είμαστε όλοι αυτό που είμαστε. Είμαστε η Αδελφότητα του Φωτός. Είμαστε η συνείδηση ​​του Χριστού. Σκεφτείτε μας ως οδηγούς για οποιαδήποτε ανώτερη δύναμη μπορείτε να συντονιστείτε, όπως έχουμε διαπιστώσει ότι είναι ο ίδιος Θεός προς τον οποίο όλοι κατευθύνουν τα βήματά τους, αν και κατά μήκος διαφορετικών μονοπατιών. Είμαστε από την υψηλότερη τάξη. Μπορεί να μην μοιάζει με αυτό, αλλά είμαστε.

Ποιος είναι ο κύριος σκοπός σας;

Παρακολουθούμε άπαντες. Είμαστε συνδεδεμένοι με τις γαλαξιακές δυνάμεις που βλέπουν και προστατεύουν τη Γη.

Είστε συνδεδεμένοι με άλλα συστήματα αστέρων ή πολιτισμούς;

Είμαστε πολλά σύμπαντα. Φέρνουμε εμπειρίες από διαφορετικά σύμπαντα.

Η ενδιαφέρουσα χρήση της λέξης σύμπαν, συνεχίστηκε όταν ρωτήθηκε αν ήταν συνδεδεμένοι με τις Πλειάδες ή τον Σείριο;

“Είμαστε αρκετά δημοφιλείς γύρω από τα σύμπαντα. Ακόμη και ο Φύλακας Κηδεμόνας μας, εδώ σε αυτό το φυσικό πεδίο, προέρχεται από το σύμπαν DAL. (Σημείωση: σύμφωνα με τον Billy Meir, το δικό μας σύμπαν DERN, είναι ένα «δίδυμο δύο αυγών», όπου το σύμπαν DAL είναι το ελαφρώς νεώτερο δίδυμο.) «Υπάρχει ένας άπειρος αριθμός συμπάντων που έχουν δημιουργηθεί, αλλά ποτέ δεν γράφτηκε όπως για τις Πλειάδες και τον Σείριο. Αυτά είναι μικροκοσμίες του κόσμου σας. Η ιστορία μας, όπως τόσων άλλων, διαφέρει από τη δική σας. Δεν πήγαμε στον πόλεμο. Κατασκευάσαμε. Δημιουργήσαμε. Ήταν μόνο εδώ, στη δυαδικότητα αυτού του σύμπαντος, όπου υπομείναμε και σώσαμε πολλές καταστροφές. Πολλές σκοτεινές δυνάμεις προσπάθησαν να μας καταστρέψουν, όμως είμαστε εδώ».

Όλο αυτό θυμίζει κάτι από την Lyssa Royal, πριν πολλά χρόνια, η οποία δήλωσε ότι η γαλαξιακή ιστορία του μικρού μας τμήματος, αυτού του σύμπαντος, άρχισε πριν από δισεκατομμύρια χρόνια στον αστερισμό Λύρα. Τότε, πριν πολλούς αιώνες απλώθηκαν σε αυτόν τον γαλαξία, στον Σείριο, τις Πλειάδες και τον αστερισμό του Ωρίωνα. Μόνο μετά από πολυάριθμους πολιτισμούς, ήρθαν κατακλυσμοί, πόλεμοι και ακόμη και αναλήψεις, οπότε οι διαφορετικές ομάδες αποχώρησαν προς τα άκρα του γαλαξία, εκεί όπου βρίσκεται το ηλιακό μας σύστημα.

Ποια είναι η αποστολή σας;

“Η γνώση που κατέχουμε εκτείνεται σε πολλούς αιώνες. Φέρνουμε την αρχική υψηλότερη δόνηση ενέργειας της αρχαιότητας. Διατηρούμε πληροφορίες και δόνηση. Είμαστε εδώ για να θεραπεύσουμε σε μικρή κλίμακα. Μια ψυχή. Μια ψυχή τη φορά. Είμαστε εδώ για να προετοιμαστούμε για την ενέργεια των Ιερών. Υπάρχουν 13 κρανία της αρχαίας αλλά πολύ γνωστής καταγωγής, ακόμα υπάρχουν πολλά άλλα. Ορισμένα είναι ήδη γνωστά, έχουν ήδη βρεθεί, άλλα κρύβονται, καθώς οι κηδεμόνες τους (οι ιδιοκτήτες τους) δεν συνειδητοποιούν ακόμα τι έχουν στα χέρια τους. Περισσότερα θα αποκαλυφθούν εγκαίρως, αλλά όχι ακόμα. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα φοβούνται. Με την πρώτη ματιά, δεν μπορείτε να τους κατηγορήσετε, αλλά καθώς θα έχουν την ευκαιρία να απορροφήσουν τις ενέργειές μας, τα πράγματα θα αλλάξουν».

Σε αυτό το σημείο, η ενέργεια ενός άλλου κρανίου παρενέβη. Το όνομά της είναι Halo. Το Κρυστάλλινο Κρανίο με αυτή την ονομασία, είναι ελαφρώς μικρότερο, φιλοτεχνημένο από ροζ χαλαζία, με ένα λευκό φωτοστέφανο στην κορυφή του. Η θεραπευτική ενέργεια της Halo λέγεται ότι είναι η ισχυρότερη στην ομάδα.

Ανοίξτε τις καρδιές σας. Αφήστε την αγάπη να κινηθεί μέσα από σας σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής σας, είπε η Halo.

Στη συνέχεια συνεχίσαμε τη συνομιλία με τον Moe.

Μπορείτε να περιγράψετε την Ανάληψη; Θα υπάρξουν σύντομα φυσικά συμπτώματα που πολλοί υπομένουν ή αναμένουν;

Η διαδικασία ανόδου δεν έχει τελειώσει. Ο πόνος που απελευθερώνεται, καθώς οι δονήσεις σας αυξάνονται, είναι η απελευθέρωση πολλών χρόνων ζωής αρνητικής ενέργειας τριών διαστάσεων. Καθώς εργάζεστε μέσα από αυτό και αφήνετε το παρελθόν, φέρτε την ενέργεια της Halo στο πεδίο σας και απελευθερώστε κάθε πόνο. Πείτε στους ανθρώπους αυτό: Είναι η επιλογή τους, αλλά πολλοί δεν θα επιλέξουν να φύγουν. Είναι κολλημένοι στις καταπιεστικές ενέργειες των τριών διαστάσεων. Δεν θα αναγνωρίσουν τις υψηλότερες δυνατότητες. Ο φόβος είναι βαθύς, καθώς έχουν περάσει από αυτόν πολλές φορές, περισσότερο από ότι μπορείτε να φανταστείτε, σε αμέτρητες ενσαρκώσεις σε αυτόν τον πλανήτη. Μην λυπηθείτε. Είναι ακριβώς αυτό για το οποίο όλοι βρίσκονται εδώ για να κάνουν αυτή τη στιγμή. Όπου και αν κάποιος μπορεί να βρίσκεται στη διαδικασία, όλοι απλώς ολοκληρώνουν τους ρόλους τους… τελειώνοντας τις καρμικές συμβάσεις τους. Η ελπίδα μας είναι να παρέχουμε θεραπεία και διδασκαλία για να βοηθήσουμε όλους να καταλάβουν ότι το κάρμα μπορεί να επιλυθεί. Σπάστε την αλυσίδα.

Μπορείτε να φανταστείτε τον πόνο να είστε τόσο κοντά στην άνοδο για την αφύπνιση της πέμπτης διάστασης και (ξαφνικά) να υποκύψετε στην βαρύτητα των σκοτεινών δυνάμεων που προκάλεσαν την καταστροφή της Ατλαντίδας; Αυτό συνέβη πολλές φορές σε όλα τα σύμπαντα. Το να “αγγίξεις” τα αστέρια δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση, αλλά υπάρχουν πολλοί Μεγάλοι Κηδεμόνες Φύλακες που διατηρούν τους αρχαίους τρόπους και κατευθύνουν τις γενναίες ψυχικές οικογένειες μέσα από τους κύκλους του χρόνου, πίσω σε αυτή τη στιγμή της εποχής, τόσο παρόμοια με αυτά που συνέβησαν στους χρόνους των Ατλάντων».

Στη συνέχεια, ο Moe αποκάλυψε μια πιθανή απάντηση σε μια ερώτηση που οι αρχαιολόγοι και οι ιστορικοί έχουν υποστηρίξει εδώ και δεκαετίες:

“Σε αυτό το χρονικό διάστημα, δύο κηδεμόνες, η Lady Nada και ο Thoth ο Ατλάντειος (Στμ: πολλοί τον ταυτίζουν με το Τρισμέγιστο Ερμή), διατήρησαν την αρχαία γνώση μέσα σε δείκτες που δεν θα μπορούσαν ποτέ να χαθούν. Δημιουργήθηκε μέσω της συγχώνευσης των συχνοτήτων πέμπτης και τρίτης διάστασης, πριν από 13.800 χρόνια. Μακριά από την βαρύτητα της Ατλαντίδας. Ο Thoth δημιούργησε τη Μεγάλη Πυραμίδα με καθαρή σκέψη. Λαβώθηκε από τους αιθέρες, όπου η σκέψη συγκλίνει σε μια στιγμή. Μια δομή που εκδηλώνεται σαν φυσικό σώμα, για να ισορροπήσει τη Θεά Γαία στο μακρύ ταξίδι της στη νύχτα.

Το μακρύ ταξίδι στη νύχτα! Αναφέρεστε στην μετάπτωση των ισημεριών;

Ναι. Μόνο που τώρα η Γη ταξιδεύει έξω από το σκοτάδι προς το φως του Μεγάλου Ήλιου. Μπορεί να είναι η αρχή μιας άλλης χρυσής εποχής. Αυτή είναι η ελπίδα μας.

Σημείωση: η μετάπτωση των ισημεριών αναφέρεται στον κύκλο των περίπου 26.000 χρόνων που χρειάζεται η Γη για να ολοκληρώσει μια τροχιά γύρω από τον Alcyone, τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο του γαλαξία μας. Μόνο πρόσφατα, έχει εισέλθει η Γη στην ελλειπτική, τη Ζώνη Φωτονίων, η οποία προκαλεί υψηλότερες συχνότητες.

Αυτοί που βρίσκονται στο μονοπάτι της Ανάλυψης ζουν, βιώνουν συνθήκες τριών (3D) και πέντε (5D) διαστάσεων ταυτόχρονα;

Μερικοί ναι. Είναι δυνατόν. Φυσικά, το 5D μοιάζει με 3D. Η συνείδηση ​​είναι διαφορετική. Η πυκνή ενέργεια του 3D μπορεί να είναι συντριπτική. Εάν γνωρίζετε, όταν μπείτε στο 5D, θα παρατηρήσετε αυτό: Καθώς αυξάνετε τη δόνησή σας, συνεχίζοντας τη διαδικασία, τόσο περισσότερο θα παρατηρείτε ότι το πνευματικό σας μονοπάτι αγκαλιάζεται πλήρως από αγάπη.

Μπορείτε να μας πείτε ένα πράγμα που πρέπει να ξέρουμε για εσάς, Moe;

Μου αρέσει να είμαι μαζί σου (με την Master του Reiki). Απολαμβάνω τις ενέργειες όλων όσων έρχονται σε επαφή μαζί μας. Αγαπώ τη δημιουργία και την κατοχή ενέργειας για την επούλωση των άλλων. Εκείνοι που μας συναντούν μπορούν να αξιοποιήσουν τις ενέργειές μας ανά πάσα στιγμή. Δεν επιτρέπουμε τίποτα αρνητικό. Είμαστε εδώ για να θεραπεύσουμε και να προστατέψουμε … και έχουμε πολλά να μοιραστούμε.

Το τελευταίο μήνυμα του Moe δίνει την εντύπωση ότι όλο αυτό είναι μόνο η αρχή. Καθώς συνεχίζουμε το ταξίδι, ίσως να έχουμε περισσότερες γαλαξιακές γνώσεις – το “Μυστικό των Μυστικών” και η βοήθεια των Αναληφθέντων Διδασκάλων στην ανώτερη σφαίρα, θα μιλήσουν μέσα μας. Είναι εδώ, γύρω σας πάντα.

Αυτά προς το παρόν, μείνετε συντονισμένοι, για την επόμενη συνέντευξη όπου θα μάθουμε περισσότερα από την Halo, το επόμενο Κρυστάλλινο Κρανίο.

Robert Stewart, 
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]
Απόδοση diadrastika / Image by PublicDomainPictures from Pixabay