Ανέκδοτο. Ένας τύπος στο μπαρ πίνει το ποτό του όταν μπαίνει μέσα μια γυναίκα με άψογο κορμό

Μια φορά ένας τύπος καθόταν σε ένα μπαρ. Είχε πάει να ξεσκάσει, να πιει ένα ποτάκι γιατί η μέρα του ήταν αρκετά γεμάτη. Είχε πιει λοιπόν, δύο ποτηράκια και πήγαινε για το τρίτο.

Εκεί που καθότανε και έπινε το ποτό του μπαίνει μια γυναίκα που ακόμα και με την άκρη του ματιού του, όπως την είδε, του τράβηξε την προσοχή. Γύρισε και την κοίταξε καλύτερα. Την είδε από πίσω που κατευθυνόταν τρία μέτρα πιο πέρα από αυτόν να παραγγείλει.

Ο άνθρωπος τρελάθηκε. Τα έχασε. Η τύπισσα είχε φοβερό κορμί. Είχε άψογο σώμα! Τελεία. Δεν είχε τι άλλο να πει. Τι πόδια! Τι γλουτούς! Τι μέση! Τι επίπεδη κοιλιά! τι γράμμωση! Τι στή8ος! Τι χέρια! Τι μαλλί! Όλα άψογα!

Δεν είχα ξαναδεί τόσο άψογο σώμα. Το παίρνει απόφαση και πάει δίπλα της να της πιάσει κουβέντα. Κάνει μία δήθεν απρόσεχτη κίνηση και την ακουμπάει αδιόρατα στον αγκώνα. Εκείνη γύρισε.

Γύρισε το κεφάλι της και τότε ο τύπος έπαθε εγκεφαλικό, καθώς η τύπισσα είχε μεν απίστευτο κορμί αλλά από φάτσα ήταν άστα να πάνε…

Ο τύπος είχε μείνει αποσβολωμένος να την κοιτάει, οπότε εκείνη του χαμογέλασε να σαν να τον ενθάρρυνε έμμεσα να της κάνει καμάκι.

Τι να κάνει κι αυτός, της μίλησε:

– Καλησπέρα… Δεν σε έχω ξαναδεί από τα μέρη μας…

– Ναι, πρώτη φορά έρχομαι… του απαντάει.

Με τα πολλά η κουβέντα προχωράει και τελικά εκείνος δεν αντιστέκεται να μην την ρωτήσει:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Που το έφτιαξες αυτό το θεϊκό κορμί κούκλα μου;

Εκείνη χαμογέλασε αποδεχόμενη το κομπλιμέντο και του απάντησε:

– Στο κολυμβητήριο !!!

Κι εκείνος αναρωτήθηκε δυνατά:

– Και το κεφαλάκι; Δεν το βουτάμε καθόλου μέσα στην πισίνα;

diadrastika / Image by Concord90 from Pixabay