Image by Hermann-Richter from Pixabay

Οι φωτογραφίες με την γυναίκα που κερατώνει τον άντρα της

Είναι ένας τύπος ο οποίος έχει υποψίες ότι η γυναίκα του τον κερατώνει. Δεν ήταν απόλυτα σίγουρος, όμως, οι ενδείξεις ήταν πάρα πολλές. Δεν είχε άλλες επιλογές από τον να βάλει έναν ντετέκτιβ για να μάθει την αλήθεια. Πράγματι, μετά από παρακολούθηση μερικών ημερών, ο ιδιωτικός αστυνομικός αποκαλύπτει στον σύζυγο πως η γυναίκα του, δέχεται κάποιον άντρα στο σπίτι τους, ο οποίος κάθεται για αρκετή ώρα και μετά φεύγει. Πιθανότατα, λοιπόν, η γυναίκα του, του τα φοράει και, μάλιστα, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και πιθανότατα στο ίδιο τους το κρεβάτι. Ο άντρας αυτός είναι ο καλύτερός του φίλος.

Παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό ο σύζυγος. Αλλά τι να κάνει, ανασκουμπώνετε και δίνει τα κλειδιά του σπιτιού του στον ντετέκτιβ, ώστε να έχει πρόσβαση, να εξακριβώσει τι ακριβώς κάνουν ο φίλος του και η γυναίκα του, όσο μένουν μαζί και, φυσικά, να τραβήξει φωτογραφίες για να έχει τις σχετικές χειροπιαστές αποδείξεις.

Έτσι, γίνεται, λοιπόν, και μετά από λίγες μέρες, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ πηγαίνει έναν φουσκωμένο φάκελο με φωτογραφίες στον σύζυγο. Εκείνος τον ανοίγει και τι να δει! Η γυναίκα του με τον φίλο του να το κάνουν σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Την ίδια στιγμή έπαθε τρία εγκεφαλικά και πέντε εμφράγματα, αλλά η οργή του ήταν μεγαλύτερη που τα ξεπέρασε όλα μονομιάς. Τηλεφώνησε αμέσως, στον φίλο του και του έκλεισε ένα ραντεβού στο συνηθισμένο τους μπαράκι, με σκοπό να τον εκδικηθεί.

Συναντιούνται και αφού πίνουν ένα-δύο ποτάκια, ακουμπάει τον φάκελο στον πάγκο και βγάζει μία-μία τις φωτογραφίες.

— Δεν μου λες ρε συ Κώστα… Σε αυτήν εδώ την φωτογραφία, εσύ και η γυναίκα μου δεν είστε;

Ο Κώστας κοιτάζει την φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο με την γυναίκα του φίλου του, μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους, ντυμένοι ακόμα.

— Ναι, Γιώργο μου! του απαντάει ο Κώστας χωρίς ενδοιασμούς.

— Και σε αυτήν εδώ, εσύ με τη γυναίκα μου δεν είστε πάλι; Εσύ με το σώβρακο κι εκείνη με μία αραχνοΰφαντη ρόμπα που της φαίνονται όλα;

— Ναι, φυσικά! του απαντάει ο άλλος πολύ άνετα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

— Και εδώ που είστε στο κρεβάτι… Εσύ δεν είσαι πάνω από την γυναίκα μου;

— Ναι.

— Και εδώ στην καρέκλα, η γυναίκα μου δεν είναι αυτή που κάθετε πάνω σου;

— Ναι.

Ο σύζυγος, όμως, έχει αρχίσει να τρελαίνεται με την άνεση του φίλου του να παραδέχεται ότι το κάνουν με την γυναίκα του. Αραδιάζει μερικές ακόμα φωτογραφίες στον πάγκο και έτοιμος να εκραγεί τον ρωτάει:

— Εσύ και η γυναίκα μου δεν είστε εδώ κάτω στο χαλί, στα τέσσερα;

— Ναι.

— Εσύ και η γυναίκα μου δεν είστε εδώ στο πλυντήριο;

— Ναι.

— Και εδώ στον νεροχύτη; Και εδώ στο περβάζι του παραθύρου δίπλα στην γαρδένια; Και εδώ πάνω στην κουζίνα ανάμεσα σε δύο φραπέδες; Και εδώ μέσα στο ψυγείο πασαλειμμένη με σαντιγί και σοκολάτα; Εσύ με την γυναίκα μου δεν είστε;

— Ναι!

— Τι ναι ρε; Μόνο αυτό έχεις να πεις; φωνάξει έξαλλος ο σύζυγος.

— Τι άλλο θες να σου πω;

— Δεν ξέρω.. Να, να μου πεις έστω “Γιώργο μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις!”

— Μα, Γιώργο μου, αφού… είναι αυτό που νομίζεις!

— Μόνο αυτό έχεις να πεις γι αυτές τις φωτογραφίες;

— Καλά, τότε… Μπορείς να μου περάσεις αυτές τις τρεις τελευταίες σε ένα στικάκι για το κινητό μου; Είναι πολύ πετυχημένες, δεν είναι;

Φωτογραφία S. Hermann & F. Richter από το Pixabay