Ελοχίμ: Το Δημιούργημα που Αποκρύπτεται

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης 

Κάθε αλλαγή και επανάκτηση της ελευθερίας μας ξεκινάει από την γνώση.  

Όσο σοβαρή ήταν κάποτε η απόκρυψη του πρώτου πλάσματος του Θεού, άλλο τόσο σοβαρή είναι και η αποκάλυψη αυτής της απάτης, μιας παγκόσμιας μαφίας που αποκρύπτει και σήμερα, γνώσεις κοσμογονίας και ιστορίας των Ελλήνων. 

Οι πράκτορες αυτών βρίσκονται για πολλοστή φορά και εντός της Εκκλησίας.  

Η γνώση αυτή δόθηκε τα τελευταία χρόνια και από άλλους ερευνητές-ιστορικούς, συγγραφείς, αλλά όχι από ρασοφόρους! Και όσοι τόλμησαν να πουν αυτές τις αλήθειες, τους επισύναψαν το προσωνύμιο της πλάνης και της αίρεσης. Εμ βέβαια, όταν από μικρό παιδί σε μαθαίνουν ψεύδη, στο σχολείο, στην Εκκλησία, στην οικογένεια, παντού τέλος πάντων, και βρεθεί κάποιος να σου ομολογήσει την αλήθεια, είναι ο τρελός! Και οι πολλοί, οι λογικοί!! Έτσι καταφέρνουν οι ακάθαρτοι να μας έχουν σε μια χρόνια αντιπαλότητα μεταξύ μας. Και από πίσω είναι πάντοτε αυτοί που δεν υπάρχουν στα μάτια μας ποτέ!  

Το θέμα είναι τεράστιο γι΄αυτό δεν μπορεί να εξαντληθεί σε 12 σελίδες που σας παραθέτω. Δείξτε όμως υπομονή έως το τέλος, για να δείτε κάποιες από τις αποδείξεις και λόγους της απόκρυψης των 201 Ελοχίμ, δημιουργημάτων του Θεού. 

Είναι φοβερό το πώς μέσα στο χώρο της αλήθειας που είναι η Εκκλησία, να μην τολμάει κανείς, να εναντιωθεί στο ψεύτικο κατεστημένο που έχουν στήσει τα πρακτόρια των Σιωνιστών. 

Όχι μόνο σήμερα βέβαια, η υπόθεση «Απόκρυψη» είναι πανάρχαια.  

Η Εκκλησία δεν δέχεται την ύπαρξη του πρώτου πλάσματος που δημιούργησε ο Θεός ενώ υπάρχουν αναφορές μέσα στην Αγία Γραφή, ακόμα και σε κείμενα Αγίων. Παράδοξα πράγματα!!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι ήταν οι Κυνοκέφαλοι. Μαλτσέχ και Ελοχίμ

Προτού σας παραθέσω τις αποδείξεις, θα ήθελα να σας αναφέρω εξαρχής τον κυριότερο λόγο.  

Δεν πρέπει να μάθουμε εμείς οι Έλληνες, ότι η καταγωγή μας έχει σχέση με τους καλούς απογόνους της παράνομης συνευρέσεως των Ελοχίμ με τις γυναίκες των ανθρώπων, που ήταν οι Ολύμπιοι, σοφοί κατά Θεόν. Οι οποίοι ναι μεν ήταν εμπαθείς, αλλά δίκαιοι και φιλάνθρωποι, ενώ η καταγωγή πολλών λαών (κίτρινοι, κόκκινοι, μαύροι), ή η νοοτροπία των άλλων λαών έχει αμεσότερη σχέση με τους κακούς απογόνους της παράνομης συνευρέσεως των Ελοχίμ με τις κόρες των ανθρώπων. Μια συμπεριφορά που λέγεται Κρόνια, από τον πατέρα τους τον Κρόνο, που ανήκε στους Νεφελίμ-έκπτωτους.  

Στην τελική να μας αποκρύψουν, ότι από αυτούς παίρνουν εντολές οι κυρίαρχοι του κόσμου Ιλουμινάτι-Σιωνιστές. 

 Όπως ο διάβολος πείθει τον άνθρωπο ότι δεν υπάρχει, έτσι και οι σκοτεινοί δεν θέλουν να φαίνονται, γιατί θα γίνουν φανερά τα πρόσωπά τους και τα έργα τους και σαφώς δεν θα τους ακολουθήσουμε. 

Τους οποίους αρχικά οι πρόγονοί μας Ολύμπιοι και ήρωες τους πολέμησαν, τους νίκησαν (αρχή γενομένης στην καταβύθιση της Ατλαντίδος) και άλλοτε τους έκλισαν στα έγκατα της γης, (Διόνυσος), όπως τελευταία έκανε και ο Μ. Αλέξανδρος με τους Κυνοκέφαλους στην Κίνα. 

Γι΄αυτό και η «Εκκλησία» (το Ιουδαϊκό Ιερατείο που εισχωρούσε πολλές φορές μέσα αυτήν, βλέπε αιρέσεις), επιμένει μανιωδώς ότι ο άνθρωπος έχει 7μισι χιλιάδες χρόνια ζωής ενώ είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πλέον ότι έχουμε πολλές χιλιάδες χρόνια ζωής, επί της γης. Δεν θέλουν να γυρίσουμε πιο πίσω στο χρόνο, γιατί εκεί θα δούμε το λειτουργικό έργο των προγόνων μας και το δικό τους μίσος σε κάθε καλό. 

Χωρίς καμία αναφορά σε Αγιογραφικά κείμενα (έχω διαβάσει όλη την Π. Διαθήκη), η Εκκλησία χρονολογεί τον άνθρωπο, πρώτο ψέμα. Και δεύτερον, δεν κάνει καμία αναφορά, στα πρώτα φωτεινά πλάσματα με ανθρώπινη oντότητα, αλλά με υπερφυσικές δυνάμεις και γνώσεις, ως πρώτο δημιούργημα του Θεού.  

Δηλαδή ο Θεός έπλασε πρώτα τους Ελοχίμ, μετά τους Αγγέλους και τελευταία τον άνθρωπο.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι είναι οι Ελοχίμ και ποια η λατρεία του ΕΛ

Εκτός όμως από παγκόσμιες ιστορικές αναφορές άλλων λαών, από απόκρυφα χριστιανικά κείμενα, (έτσι τα ονόμασε η Εκκλησία γιατί δεν την συνέφεραν οι αλήθειες τους), έχουμε και γραπτή αναφορά από Αγίους των τριών πρώτων αιώνων, αλλά και χωρία μέσα από την Αγία Γραφή! 

 Έτσι  πήραν οι επόμενες γενιές των χριστιανών, την ψευδώνυμη γνώση, φυσικά και Άγιοι και όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούσαν να αντιταχθούν, όσοι είχαν καταλάβει τι γίνεται, γιατί θα τους συκοφαντούσαν ως αιρετικούς και αυτούς. 

Εκμεταλλεύονται άριστα, αυτοί που πάντοτε διείσδυαν στην Εκκλησία, την αρετή της υπακοής στον Χριστό, στα δικά τους θελήματα και την χρησιμοποιούν ως δούρειο Ίππο, προς επιτέλεση των σκοπών τους.  

Το θέμα δεν τέθηκε ποτέ σε Οικουμενική Σύνοδο, γιατί θα έπρεπε, να αναθεματιστούν οι Άγιοι των τριών πρώτων αιώνων που μας άφησαν γραπτά κείμενα, όπου μιλάνε ξεκάθαρα για τους Ελοχίμ και τους Νεφελίμ. 

Θα ξεκινήσω από την πρώτη παραχάραξη που έγινε από τους 72 «σοφούς» των Εβραίων, πριν τον Χριστό. Τι σύμπτωση, 72 είναι και τα ρυπαρά γένη (Νεφελίμ) όπου θα εισβάλουν στη γη στα τέλη του κόσμου. Αναφορά στα ρυπαρά γένη έχει ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός.  

Αυτοί οι πανούργοι 72 Εβραίοι που έκαναν την μετάφραση, εξυπηρετούσαν σκοτεινούς σκοπούς παραχάραξης της ιστορίας, όπου μετέφρασαν κείμενα προφητικά και ιστορικά γραμμένα στα εβραϊκά, που κάποια από αυτά συγκαταλέχθηκαν πολύ αργότερα, ως Π. Διαθήκη στην Εκκλησία μας.

Ο λόγος καθώς λέγουν, ήταν για να τα διαβάζουν και οι προσήλυτοι Έλληνες στον Ιουδαϊσμό, ή οι Ελληνόφωνες Εβραίοι.  

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα ήταν να αποκρύψουν τη δημιουργία και το έργο των πρώτων όντων που η αγάπη του Θεού δημιούργησε.  

Κανείς από την Εκκλησία δεν μας έδειξε τα πρωτότυπα, της Π. Διαθήκης, όπου αναγράφεται η λέξη Ελοχίμ πάνω από δυόμισι χιλιάδες φορές. Η λέξη όμως αυτή είναι αποδεδειγμένο ότι δεν σημαίνει Θεός. Δεν είναι εβραϊκή, έχει θεϊκή προέλευση. Άλλωστε οι Εβραίοι δεν αναφέρουν, ούτε γράφουν τη λέξη «Θεός».  

Στο έκτο κεφάλαιο της Γένεσις, το μεταφρασμένο Εβραϊκό κείμενο γράφει! «Είδαν οι Άγγελοι του Θεού (το πρωτότυπο γράφει Ελοχίμ), τις κόρες των ανθρώπων ότι ήταν όμορφες και πήραν για γυναίκες τους εκείνες που τους άρεσαν». Αν Ελοχίμ σήμαινε Θεός, τότε εμφανώς οδηγούμαστε σε μια βλαστημία! Αργότερα η Εκκλησία του 4 αιώνα το μετέτρεψε σε «υιοί του Θεού», δεύτερη παραχάραξη. Γιατί εύλογα υπόθεσαν, ότι οι Άγγελοι είναι ασώματοι, άραγε είναι άτοπο. Αλλά τα πρωτότυπα κείμενα δεν τα υπολόγισαν, που αναγράφονται ως ΕΛΟΧΙΜ. Κατά τα άλλα, απόλυτη εμπιστοσύνη στην μετάφραση των Εβραίων! Στους εχθρούς του Χριστού και των Ελλήνων. Εύλογο είναι να καταλάβουμε ότι στην Εκκλησία της μεγάλης παραχάραξης του 380 είχαν εισέλθει οι εχθροί της. 

Οι ίδιοι οι ραβίνοι, λένε ότι η λέξη αυτή δεν είναι Εβραϊκή και δεν σημαίνει Θεός. Οι Εβδομήκοντα όμως κάθε φορά μετέφραζαν την λέξη Ελοχίμ καθώς ήθελαν και καθώς τους βόλευε. Όπως, Θεός, υιοί του Θεού, Άγγελοι, καλοί άνθρωποι, δικαστές,……. 

Η λέξη Θεός στα Εβραϊκά λέγεται Αντονάι. 

Τα τέκνα της συνευρέσεως των Ελοχίμ με τις γυναίκες των ανθρώπων, ονομάστηκαν Γίγαντες-Τιτάνες όσοι ήταν ανθρωπόμορφοι και Νεφελίμ αργότερα, όσοι ήταν τερατόμορφοι, που σημαίνει έκπτωτοι. 

Αναφορά αυτών των απογόνων έχουμε στο βιβλίο «Αριθμοί» της π. Διαθήκης. Εν έτη 1450 π.χ. περίπου.  

Επέστρεψαν οι κατάσκοποι πού είχε στείλει ο Μωϋσής να ελέγξουν την γη της Επαγγελίας, και η αναφορά που έδωσαν ήταν η εξής: «Είδαμε εκεί τους απογόνους του Ανάκ, τους γίγαντες….. είναι μια χώρα που κατατρώει τους κατοίκους της, και όλοι όσους είδαμε εκεί είναι άνδρες μεγαλόσωμοι. Είδαμε ακόμα εκεί γίγαντες, τους απόγονους του Ανάκ από τη γενιά των γιγάντων»! Αριθμοί, 13, 25-33.  

Άλλες μαρτυρίες από την Π. Διαθήκη. 

 Έξοδος Κεφ.20, 1-4.  Και ελάλησε Κύριος πάντας τους λόγους τούτους λέγων, εγώ ειμί Κύριος ο Θεός σου, όστις εξήγαγόν σε εκ γης Αιγύπτου, εξ οίκου δουλείας. Ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλην εμού. Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα, όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υποκάτω της γης (Νεφελίμ).  

Δέστε παρακάτω σε πόσο σοβαρή ατοπία έπεσαν οι εβδομήκοντα από τις πολλές παραφράσεις που έκαναν.  

Γένεσις 19,24. Σε νεοελληνική μετάφραση: Τότε ο Κύριος άφησε να βρέξει θειάφι και φωτιά στα Σόδομα και στα Γόμορρα εκ μέρους του Κυρίου, από τον ουρανό. Το πρωτότυπο λέει: Και Ελοχίμ έβρεξεν επί Σόδομα και Γόμορρα θείον και πυρ παρά Αντονάι (Θεού) εξ ουρανού. 

Από τους ψαλμούς του Δαυίδ:  

«Ψαλμός 8,6: «ηλάτωσας αυτόν βραχύ τι παρ΄αγγέλους (το πρωτότυπο λέει Ελοχίμ), δόξη και τιμή εστεφάνωσας αυτόν». 

Ψαλμός 81,1: «Ο Θεός έστη εν συναγωγή θεών, εν μέσω δε θεούς διακρινεί». Το εβραϊκό κείμενο λέει ότι, «Ο Αντονάι (Κύριος) έστηκεν εν συναγωγή Ελοχίμ, εν μέσω δε Ελοχίμ διακρινεί. 

Ψαλμός 103,4. «Ο ποιών τους αγγέλους αυτού πνεύματα και τους λετουργούς αυτού (το πρωτότυπο λέει Ελοχίμ), πυρός φλόγα». Ξεκάθαρη αναφορά, δύο πλασμάτων. 

Ψαλμός 135: Εξομολογείσθε τω Κυρίω, ότι αγαθός, ότι εις ……εξομολογείσθε τω Θεώ των θεών, ότι εις…   έχουμε και εδώ, όπως και παραπάνω αναφορά στην λέξη θεός με μικρό (θ), δηλαδή στους Ολυμπίους, απογόνους των Ελοχίμ. Εκ του θέω, που σημαίνει τρέχω γρήγορα. 

Ψαλμός 148: Αινείτε τον Κύριος εκ της γης, δράκοντες και πάσαι άβυσσοι…..  

Επιστολή προς Φιλιππησίους: «ίνα εν τω ονόματι Ιησού παν γόνυ κάμψη επουρανίων και επιγείων και καταχθονίων»δηλαδή των υποκάτω της γης, (Νεφελίμ). Φιλιπ. 2,10. 

Αποκάλυψη: Η ισχυρότερη μαρτυρία-απόδειξη, για την ύπαρξη των Νεφελίμ:  Και ουδείς ηδύνατο εν τω Ουρανώ ουδέ επί της γης, ουδέ υποκάτω της γης να ανοίξη το βιβλίον ουδέ να βλέπει αυτό. Κεφ. 5,3. 

«…και παν κτίσμα ο εν τω ουρανώ και επί της γης και υποκάτω της γης επί της θαλάσσης εστί, και τα εν αυτοίς…. Αποκ. 5, 12-13. Θα προσκυνήσουν τον Κύριο όλα τα κτίσματα λέει η Αποκάλυψη και αυτά που ζούν κάτω από την γη. Στα Τάρταρα κατά την Ελληνική μυθιστορία.  

Έχουμε λοιπόν δεκάδες αναφορές, για ζωή κάτω από την γη, όπου πιστοποιούν την κατοικία των Νεφελίμ. 

Β΄ επιστολή του Αποστόλου Πέτρου 2,4 σε μετάφραση: «Διότι εάν ο Θεός δεν λυπήθηκε ούτε τους αμαρτήσαντες αγγέλους και τους αλυσόδεσε στα σκοτεινά Τάρταρα, ώστε να φυλάσσονται μέχρι την ημέρα της κρίσης». Είναι δεδομένο, ότι δεν εννοεί τους εκπεσόντες Αγγέλους, από το τάγμα του Εωσφόρου, γιατί αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας και μας διαβάλουν. Τους οποίους ο απόστολος Παύλος τους ονομάζει κοσμοκράτορες τους κόσμου τούτου.  

Επιστολή Ιούδα στίχος 6: «Τους δε αγγέλους που δεν τήρησαν την εξουσία τους, αλλά άφησαν την θέση τους, τους περιόρισε για την κρίση της μεγάλης ημέρας σε σκότος με δεσμά αιώνια». 

Είπαμε οι ασώματοι Άγγελοι του διαβόλου δεν έχουν δεθεί ακόμα.  

Πάμε στους Αγίους. 

Άγιος Ιουστίνος, ο μεγαλομάρτυς και φιλόσοφος, 150 μ.χ. 

«Την μεν πρόνοια των ανθρώπων αλλά και όλων όσων βρίσκονται κάτω από τον ουρανό, (στη γη), παρέδωσε στους αγγέλους (Ελοχίμ) τους οποίους όρισε για αυτό το έργο. Οι δε άγγελοι παραβαίνοντας αυτές τις διαταγές, ηττήθηκαν από την επιμειξία τους με τις γυναίκες και έκαναν παιδιά, που είναι οι λεγόμενοι δαίμονες. Και επιπλέον, το ανθρώπινο γένος το έκαναν υπόδουλο των εαυτών τους».  

Σαφώς και δεν εννοεί τους Αγγέλους του Εωσφόρου (διαβόλου) που εξέπεσαν και αυτοί, γιατί αυτοί είναι ασώματοι. Εδώ ο Άγιος ονομάζει τους Νεφελίμ (δαίμονες). Migne Τομος Μ6. Σελ.452. παρ.Β. 

Άγιος Ιερομάρτυς και προφήτης Μεθόδιος Πατάρων, Migne Τόμος Μ18. Σελ.293. παρ.Α. 

Η δημιουργία των Αγγέλων (Ελοχίμ) έγινε από το Θεό, για να ασκούν την μέριμνα πάνω στα δημιουργήματά Του. Ώστε, την μεν ολική και γενική πρόνοια όλων έχων ο Θεός, θα αποτελούσε το κύρος και την ισχύν όλων. Την δε ειδική και επί μέρους  πρόνοια, θα είχαν οι επί τούτου του έργου ορισθέντες άγγελοι (Ελοχίμ).  

Αλλά, ενώ οι υπόλοιποι (άγγελοι) έμειναν στο έργο για το οποίο τους δημιούργησε και τους ανέθεσε ο Θεός , αυτός, (ο Σατανάς) με πονηρία, διοχεύτεσε φθόνο κατά των ανθρώπων, στους διαπιστευμένους με την διοίκηση (αγγέλους).  

Έτσι και εκείνοι, μετά από αυτά, ηράσθησαν (πόθησαν)  την σάρκαν και τις θυγατέρες των ανθρώπων έπεισαν με τα λόγια να έρθουν σε συνουσία μαζί τους. Διότι ο Θεός, τους έδωσε εξουσία να έχουν ελεύθερη θέληση (επιλογή) και προς το καλό και προς το κακό, όπως είχε δώσει και στους ανθρώπους. 

Κλήμης ο Αλεξανδρεύς, Μigne τόμος Μ8. Σελ.1161. παρ.C. 

Χαρακτηριστικά ο Άγιος σε άλλο χωρίο γράφει μεταξύ άλλων… Παράδειγμα για σένα, είναι οι άγγελοι που άφησαν το κάλλος του Θεού, για κάλος που μαραίνεται και έτσι έπεσαν κάτω από τον ουρανό.  Migne τόμος Μ8.σελ.576.παρ.Β. 

Ευσέβιος Καισαρείας, ο Πατέρας της Εκκλησιαστικής ιστορίας. Migne. Τομος Μ.11.σελ. 1169. 

Ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός: «Τη χρονιά εκείνη ο Κύριος θα ανοίξει τις πύλες των Ινδιών, που τις είχε κλείσει ο βασιλιάς των Μακεδόνων Αλέξανδρος και θα ξεχυθούν απ΄κει (από τα έγκατα της γης), εβδομήντα δύο βασιλιάδες με τους λαούς τους, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη (Νεφελίμ), που δεν έχουν τα όμοιά τους σε αηδία και δυσοσμία. Θα σκορπιστούν σ΄όλο τον κόσμο. Θα τρώνε ωμές σάρκες ανθρώπων και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν ακόμα με μεγάλη ηδονή σκυλιά, ποντίκια, βατράχια, μύγες και κάθε ακαθαρσία». Από το βιβλίο της Ιεράς μονής Παρακλήτου. 

Άγιος Γρηγόριος Θεσσαλονίκης, κεφάλαια φυσικά, θεολογικά: «Δύο ζώνες της γης είναι αντίστοιχα εύκρατες και κατοικήσιμες, κατά τους σοφούς των Ελλήνων. Η κάθε μία χωρίζεται σε άλλες δύο και έτσι γίνονται τέσσερις. Γι΄αυτό και υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πάνω στη γη τέσσερα γένη ανθρώπων, τα οποία δεν μπορούν  να επικοινωνούν μεταξύ τους.  

Γιατί, σύμφωνα με τους σοφούς αυτούς, υπάρχουν άνθρωποι που κατοικούν την αντεύκρατη σ΄εμάς ζώνη από τα πλάγια, οι οποίοι χωρίζονται από εμάς με τη διακεκαυμένη ζώνη της γης. Απέναντι από αυτούς κατοικούν, κατά τη γνώμη τους, εκείνοι που ζουν κάτω από αυτή τη ζώνη. Κατά παρόμοιο τρόπο υπάρχουν και εκείνοι που κατοικούν κάτω από εμάς.Τους πρώους τους ονομάζουν «αντικείμενους» προς εμάς, ενώ τους άλλους «αντίποδες και αντεστραμένους». Κι όλα αυτά γιατί δεν γνωρίζουν ότι εκτός από το ένα δέκατο της γήινης σφαίρας, όλο σχεδόν το υπόλοιπο καλύπτεται από τα νερά της αβύσσου. 

Υπάρχουν και άλλες αναφορές Αγίων, από έλλειψη χώρου σταματώ εδώ. 

Ιώσηπος, Εβραίος ιστορικός. Σημειώσεις τόμου πατερικών κειμένων Migne, M8.σελ.576 

Διότι πολλοί άγγελοι του Θεού αφού συνεμίχθησαν με τις γυναίκες, εγέννησαν παιδιά που αποτελούσαν ύβρι (Νεφελίμ=εκτρώματα, εξού και έκτρωση) και που ήταν υπερόπτες απέναντι σε κάθε τι καλό, επειδή ήταν σίγουροι για την δύναμή τους. Και ομοίως αυτά (τα παιδιά υβριστές) με τους γίγαντες που λένε οι  Έλληνες, ότι τους επιτέθηκαν, έδρασαν. 

Εκπληκτική και λεπτομερή αναφορά για τους Ελοχίμ και την πτώση τους έχει γράψει ο δίκαιος Ενώχ, το βιβλίο αυτό το έχω μελετήσει. Η Εκκλησία το απορρίπτει, ονομάζοντάς το απόκρυφο!! 

Το αρχικό της λέξης ΕΛ-ΛΑΣ και ΕΛΛΗΝ προέρχεται από την λέξη ΕΛ-ΟΧΙΜ. Οι οποίοι πριν ξεπέσουν ήταν φωτεινοί και λειτουργοί του Θεού επί της γης (ΕΛ=ΦΩΣ-ΘΕΟΣ).  

Ποιος λόγος έκανε την Εκκλησία και τους Αγίους κατά συνέπεια, μετά το 4 αιώνα να αλλάξουν στάση και να φτάσουν σε σημείο να αναθεματίζουν όσους μιλούσαν για Ελοχίμ, δηλαδή χωρίς να το καταλαβαίνουν, αναθεμάτιζαν και τους Αποστόλους που είπαν και έγραψαν σχετικά! 

Έπρεπε να δείξουν στον κόσμο ότι οι παγανιστικοί θεοί, δεν υπήρξαν ποτέ. Γιατί οι παγανιστικές θρησκείες απειλούσαν να αποσπάσουν μέρος του ποιμνίου. Ποιος όμως δημιουργούσε αυτές τις θρησκείες; Μα συνήθως τα Ιερατεία των Εβραίων, για να μην γίνονται χριστιανοί οι άνθρωποι, το ίδιο κάνουν και σήμερα με το δωδεκάθεο.  

Για να μην έχουν υπάρξει ποτέ, έπρεπε να μην έχουν γεννηθεί ποτέ. Έτσι οι πρόγονοί τους, οι εκπεσόντες άγγελοι-Ελοχίμ, έπρεπε να μην έχουν έρθει ποτέ στη γη. Έτσι άλλαξαν τον στίχο οι Χριστιανοί στην Γεννεση.6,2.  Και από άγγελοι, το έκαναν υιοί του Θεού!! Αυτό έγινε συνεργία και του Ισπανοεβραίου αυτοκράτορα Θεοδοσίου.  

Από τα πανάρχαια χρόνια, αυτοί οι Νεφελίμ αντιμετωπίζονταν μόνο από τους Ολύμπιους, και αργότερα από τους ΕΛ, και τους απογόνους αυτών που ήταν οι αρχαίοι Έλληνες πρόγονοί μας, όπως ο Διόνυσος, που τους έκλεισε κάτω από την γη, στη Κίνα το 3 χιλιάδες π.χ.,ο Ηρακλής και τελευταία ο Μέγας Αλέξανδρος. 

Οι Νεφελίμ και οι γόνοι αυτών επί της γης, μαζί με τα τσιράκια τους, τους ανθρώπους, τους χωρίς ίχνος ανθρωπιάς, δεν θέλουν να μάθουμε την δύναμη που κατέχει η φυλή μας, να τους αντιμετωπίζει. Γι΄αυτό μας αποκρύπτουν την ιστορία μας που έχει άμεση σχέση και καταγωγή από τους καλούς απογόνους των Ελοχίμ με τις γυναίκες των ανθρώπων, ενώ αυτοί ήταν πάντοτε απέναντί μας, ως εκτρώματα, Νεφελίμ, όπως τότε με την Ατλαντίδα που την βύθισαν οι Ολύμπιοι. 

Έτσι επινόησαν να μεταβάλουν την ιστορία σε μυθολογία, με την έννοια του παραμυθιού και όχι την ακριβολογία της λέξεως.  

Δεν πρέπει να γνωρίζουμε την ιδιαίτερη καταγωγή μας γιατί φοβούνται πως η γνώση αυτή θα οδηγήσει σε ανάκτηση της παλαιάς δύναμης και παγκόσμιας αυτοκρατορίας των Ελλήνων. (Τελικά δεν θα το αποφύγουν). 

Ο Έλληνας είναι ο Φωτοδότης των άλλων λαών, υπερασπιστής του καλού και πολέμιος του κακού. 

Αυτό είχε πει και ο Μέγας Αλέξανδρος στους πολεμιστές του στην Ινδία, όταν τους αποκάλυψε ότι είχε εντολή Θεού να πατάξει και κλείσει τους 3μέτρους Μαλτσέχ (λυκανθρώπους) κάτω από την γη. 

Επειδή οι Νεφελίμ συνεργία του διαβόλου, υποκινούν και κατευθύνουν την κακή πορεία του κόσμου, με την ανοχή του Θεού, δεν ξεχνάνε ποτέ, αφού μέχρι την Δευτέρα Παρουσία κάποιοι θα είναι ζωντανοί, τους εχθρούς τους, τους Έλληνες που τους έκλεισαν στο σκότος, στα Τάρταρα. Γι΄αυτό και δεν θα ησυχάσουμε ποτέ από δαύτους!  

Σε αυτό συνέργησε η Εκκλησία, την οποία ενίοτε την κατευθύνουν αυτοί, οι σκοτεινοί, όπως και στην εποχή μας. 

Τρανταχτή απόδειξη αυτού είναι ότι διαχρονικά μέσα στην Εκκλησία, υμνείτε ο Ισραήλ και περιφρονείτε και διαβάλλεται ο Ελληνισμός και ο Έλλην, που είναι ο Εκλεκτός λαός του Θεού. Πάρτε για παράδειγμα την απαθή στάση τους, στο θέμα της Μακεδονίας και σε κάθε αντίχριστο νομοσχέδιο που κατατίθεται στην βουλή. Δεν αντιδρούν!! Και η σιωπή στα παράνομα έργα των πολιτικών σημαίνει συγκατάθεσης! 

Επιτέλους, ανοίξτε το πνεύμα σας και μην αποδέχεστε τη κατευθυνόμενη γνώση. 

Η Εκκλησία του Χριστού και όχι των σκοπιμοτήτων συνοδοιπορεί με την αλήθεια, την ειλικρίνεια, τη θυσία, την ανιδιοτέλεια, την αγάπη.  

Ευτυχώς, η επιστήμη συνέβαλε στην αποκάλυψη της ξεχωριστής καταγωγής των Ελλήνων, με το μοναδικό D.N.A μας που δεν αλλοιώνεται, δεν καταστρέφεται χιλιάδες χρόνια τώρα, και διαιωνίζεται με όσες επιμιξίες έγιναν στο παρελθόν. Καλύπτει όλα τα άλλα D.N.A.!  

Ματαίως προσπαθούν να εξαφανίσουν τη φυλή των Ελλήνων, με τους λαθροέποικους. 

Δεν θα καταφέρουν να αποφύγουν την νέα παγκόσμια κυριαρχία του Έθνους μας, γιατί ο Θεός έχει άλλα σχέδια για την ανθρωπότητα.

  triklopodia.gr / Image by momo_sc from Pixabay