Πως να Αποκτήσετε Χρήματα ή/και να Γίνετε Ό,τι Επιθυμείτε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ας πάμε κατευθείαν στο θέμα. Έχουμε μόνο μια ζωή και όλοι θέλουμε να τη ζήσουμε στο έπακρο. Χωρίς λύπες, χωρίς ανεκπλήρωτα όνειρα.

Όλοι ονειρευόμαστε να είμαστε ευτυχισμένοι και να έχουμε ό,τι θέλουμε και ό,τι μπορούμε να σκεφτούμε. Και ξέρεις τι; Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα λάθος στο να τα θέλουμε όλα αυτά. Ποιος δεν θα τα ήθελε άλλωστε;

ΑΛΛΑ, συχνά, ενώ παρακολουθούμε προθεσμίες και στόχους που θέλουμε να πετύχουμε, ξεχνάμε ίσως το πιο σημαντικό από όλα: ότι οι σκέψεις μας είναι ηλεκτρικές και τα συναισθήματά μας είναι μαγνητικά.

Μαζί συνθέτουν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω μας που προσελκύει πράγματα στη ζωή μας.

Με άλλα λόγια, προσελκύουμε ό,τι εκπέμπουμε εκεί έξω. Δηλαδή, αυτό που δημιουργούμε με τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Αυτό είναι και το μόνο αληθινό κλειδί για να πάρετε ό,τι θέλετε.

Αν ψάχνετε για αγάπη, πρέπει να αρχίσετε να αγαπάτε. Πρώτα απ’ όλα τον εαυτό σας και στη συνέχεια όλα και όλους τους γύρω σας.

Αν είναι η αυτοεπιβεβαίωση εκείνο που ψάχνετε, δώστε σε κάποιον τη στήριξη που χρειάζεται. Δεν κοστίζει τίποτα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αν θέλετε να αυξήσετε το εισόδημά σας και να δεν έχετε να προσφέρετε χρήματα, βοηθήστε άλλους που έχουν ανάγκη από αυτά ώστε να τα βγάλουν πέρα και τότε θα προσελκύσετε και εσείς.

Ξεκινήστε ένα κύκλο λήψης των πραγμάτων που θα θέλατε για εσάς καθώς ήδη τα προσφέρετε άφθονα.

Το Σύμπαν και η Δύναμη, συνωμοτούν μαζί σας για να είστε ευτυχισμένοι. Τα πάντα θέλουν να σας δουν να βγαίνετε νικητής για να μην υπάρχουν προβλήματα και αρρυθμίες στους τροχούς που κάνουν τους Νόμους να λειτουργούν. Απλά, αρχίστε να προσφέρετε αυτά που θέλετε να προσελκύετε.

Μερικές φορές μπορεί να μοιάζει σαν να μην δουλεύει τίποτα υπέρ σας, αλλά οι προϋποθέσεις δημιουργούνται, ακόμα κι αν φαίνεται ότι κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν στραβά,

Πρέπει να είστε συνεπείς στον κύκλο προσφοράς και προσέλκυσης που έχετε ξεκινήσει και, κυρίως, είναι σημαντικό να το κάνετε με την καρδιά σας και όχι με σκοπό την απόκτηση του ανταλλάγματος που επιθυμείτε να λάβετε.

Κοινοποιήστε και βοηθήστε όσους βρίσκονται σε αυτό το στάδιο που βρίσκεστε και εσείς.

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay