Ανέκδοτο: Ένας κουρέας βάζει τον γιο του, που μόλις τελείωσε την σχολή κομμωτικής

Ανέκδοτο: Ένας κουρέας βάζει τον γιο του, που μόλις τελείωσε….

Ο γιος ενός μπαρμπέρη, μόλις είχε τελειώσει την σχολή κομμωτικής, με ειδίκευση στο αντρικό κούρεμα: μαλλιά, μουστάκι, μούσι και τέτοια. Ανυπομονούσε, λοιπόν, να πιάσει δουλειά στο μαγαζί του πατέρα του. Έτσι, λοιπόν, ο κουρέας βάζει τον γιο του να κουρέψει έναν κύριο για πρώτη φορά.

Ο νεαρός ήταν λίγο αγχωμένος επειδή ήταν η πρώτη του φορά κι όπως έπιασε το ψαλίδι, έκανε μια γρατζουνιά στο μάγουλο του πελάτη. Του ζήτησε συγνώμη, αλλά ο πατέρας του που το είδε, του έβαλε τις φωνές και του είπε να προσέχει. Του έβαλαν λίγο βαμβάκι με οινόπνευμα για να μην μολυνθεί η πληγή.

Συνεχίζει ο νεαρός αλλά από την τρομάρα του ψαλιδίζει λίγο στην άκρη το αυτί του πελάτη.

Ο πατέρας του φώναξε:

«Ρε παλιόπαιδο, τι μάθαινες τόσο καιρό στην σχολή; Θα σε δείρω, για να μάθεις!»

Όρμησε να του δώσει ένα μπάτσο, αλλά ο νεαρός έσκυψε και το έφαγε ο πελάτης. Πήγε να του δώσει μια κλωτσιά, αλλά έκανε άκρη και την έφαγε πάλι ο πελάτης.

Του έβαλαν πάλι βαμβάκι με λίγο οινόπνευμα. Του ζήτησαν συγνώμη και ο ταλαιπωρημένος πελάτης είπε ότι δεν πειράζει, αλλά θα είχε φύγει αν δεν ήταν φίλος με τον κουρέα. Δεν τον πείραζαν και τόσο τα κοψίματα – ήταν σχετικά αναμενόμενο από έναν πρωτόβγαλτο από τη σχολή νεαρό – εκείνο που δεν άντεχε ήταν να τρώει μπουνιές, κλωτσιές και μπάτσους, κάθε τρεις και λίγο.

Αυτό γινόταν για αρκετή ώρα, ο νεαρός έκοβε τον πελάτη, ο πατέρας του ορμούσε, αλλά αντί να χτυπήσει τον γιο, την πλήρωνε ο πελάτης που ήταν πλέον μεσ’ στα αίματα. Πάλι βαμβάκι με οινόπνευμα στις πληγές.

«Συνέχισε το κούρεμα, προσεχτικά γιατί αλλιώς θα σε σκοτώσω!» λέει ο πατέρας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο γιος, ακόμα πιο αγχωμένος, τώρα, έκοψε αυτή την φορά ολόκληρο το αυτί του πελάτη που έπεσε στο πάτωμα!

Ο πελάτης έντρομος, βλέπει το κομμένο αυτί και με τρεμάμενη φωνή λέει στον νεαρό κουρέα καθώς τον σκούνταγε διακριτικά και με το βλέμμα του για να του έδειχνε το πεσμένο αυτί:

«Παιδί μου, μάζεψε το αυτί. Μάζεψέ το γρήγορα, πριν το δει ο πατέρας σου!!!»

poly-gelio.gr