Μήνυμα Ανδρομέδιων Προστασίας μας από τον Σκοτεινό Πόλεμο

Απόδοση Σπύρος Μακρής

Το μήνυμα συνεχίζεται με προτεινόμενους τρόπους που, ίσως, θα έπρεπε οι άνθρωποι να εφαρμόσουν από την μεριά τους. Οι συστάσεις αυτές βοηθούν και συνδράμουν στην εναντίωση του Μάτριξ, σε έναν πόλεμο που δεν γίνεται με διαστημόπλοια και λέιζερ και άλλους φανταστικούς τρόπους, αλλά συμβαίνει καθημερινά στις ζωές μας.

Με το τρίτο μέρος που ακολουθεί παρακάτω ολοκληρώνεται το μήνυμα.

Αναπνοή

Η αναπνοή είναι ύψιστης σημασίας για τη σύνδεση του σώματος και της ψυχής του ανθρώπινου νου. Γενιές και γενιές τώρα, έχουμε μάθει να αναπνέουμε εισπνέοντας ρηχά και να κατεβάζουμε τον αέρα μόνο μέχρι το λαιμό. Αυτό είναι λάθος, αλλά, δεν φταίτε εμείς γι’ αυτό, καθώς ο μηχανισμός υποδούλωσής σας φρόντισε να μην διδαχτείτε τα υπόλοιπα. Η διαρκής αναπνοή στο λαιμό περιορίζει τη ροή ενέργειας στα κατώτερα και άνω τσάκρα.

Αναπνέοντας με ένα ρηχό τρόπο, η κυκλοφορία της ενέργειας (Πράνα, Τσι, Αιθέρα, Οργόνης ή όπως αλλιώς ονομάζεται σε διάφορα φιλοσοφικά συστήματα με μικροδιαφορές στην κάθε έννοια) μειώνεται, εμποδίζεται και τελικά διακόπτεται.

Για να ενεργοποιήσετε την ενεργητική σας εστίαση στην εμβάθυνση και την επιμήκυνση της αναπνοής, αλλάξτε τον τρόπο που αναπνέετε. 

Οι συχνότητες έχουν αλλάξει επιτρέποντας τον καθαρισμό της ενέργειας του Πράνα να εισέλθει στο σώμα σας. Αναπνεύστε βαθιά και μακρά, με διάρκεια. Ενσωματώστε αυτή την πρακτική στην καθημερινή σας ζωή.

Διαβάστε επίσης: Η Ζωτική Ενέργεια Τσι και η Αναπνοή

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το σώμα και η ψυχή

Για να ενεργοποιήσετε πλήρως το φως του σώματός σας, πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, τους δαίμονες σας και την αλήθεια τους. Αυτός είναι ένας καθολικός νόμος μέσα στα χρονοδιαγράμματα της δυαδικότητας που όλοι πρέπει να βιώσουν.

Όταν κάθε άνθρωπος ξυπνάει, η αλήθεια του αναδύεται. Καθώς παρακολουθούμε, βλέπουμε τον λόγο για τον οποίο οι Άρχοντες (Archons) αγωνίζονται τόσο σκληρά. Έχουν συγκεντρώσει αρκετά στρατό ανθρώπων που επέλεξαν να τους υπηρετήσουν.

Κατανοούμε τις αλήθειες που προειδοποίησαν οι Μάγιας. Τα Ακασικά Αρχεία αφιερώνουν τεράστιους χώρους στις φιλοσοφίες της ανθρωπότητας.

Ο εσωτερικός πόλεμος του καλού έναντι του κακού έπαιξε ως εκδηλωμένη πραγματικότητα. Είμαστε θαμπωμένοι από το φάσμα του χρώματος, της δημιουργικότητας και της εσωτερικής σκέψης που είναι ενσωματωμένα μέσα στην ανθρώπινη συλλογική συνείδηση. Η ανθρώπινη ψυχή είναι πολύπλοκη και τεράστια. Αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη για βοήθεια.

Είναι σαφές, όταν βλέπουμε από πάνω, ότι η ανθρωπότητα, σε διάφορα σημεία της ιστορίας της, θα έπρεπε να είχε κάνει το συλλογικό κβαντικό άλμα της συνείδησης που απαιτείται για την εδραίωση της ειρήνης και της ευημερίας.

Είμαστε εδώ για να αποκαταστήσουμε την ισορροπία. Να πάρει η ανθρωπότητα ό,τι χρειάζεται για να απελευθερωθεί και να κάνει το άλμα. Η αλήθεια έχει θαφτεί για πολύ καιρό. Ό,τι κι αν συμβεί, η ανθρωπότητα δεν θα συνεχίσει στην ίδια κατάσταση, παγιδευμένη σε μία αέναη θηλιά μνήμης και μηχανικά κέντρα ανακύκλωσης ψυχών. Ήρθε η ώρα.

Το Matrix χρησιμοποιεί χημικό πόλεμο σε προϊόντα, τρόφιμα και ουρανούς για να διατηρήσει τον έλεγχό του. Η ενεργοποίηση του φωτός στο σώμα συμβαίνει όταν τροποποιηθεί η χρήση αυτών των όπλων. Κάνετε τα πάντα με μέτρο. Παρόλο που η Πράνα μπορεί να στηρίξει τους ανθρώπους στο υλικό επίπεδο, δεν είναι σκόπιμο αυτή τη στιγμή.

Η ενυδάτωση και η τροφή είναι απαραίτητα για να σπάσουν οι αλυσίδες. Πίνετε νερό, τρώτε καλά και ασκηθείτε για αυξημένη κυκλοφορία του Τσι. Ο φωτισμός των δονήσεων σας είναι να αναπνέετε στο ενεργητικό σας σώμα για να ενεργοποιήσετε το σύστημα των τσάκρα.

Αποφύγετε επίσης χημικές ουσίες στα τρόφιμα, τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα προϊόντα που προκαλούν τροποποιήσεις στο DNA ή στην εγκεφαλική δραστηριότητα. Το αλκοόλ θα πρέπει να αποφεύγεται. Πολλές από τις τοξίνες έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τον κυτταρικό δονητικό σας τομέα, ενθαρρύνοντας την ασθένεια του νου και του σώματος.

Ο μηχανισμός διαχωρισμού της ψυχής, σώματος και νου, βρίσκεται στην καρδιά του συστήματος ελέγχου. Για να ανακτήσετε τη ψυχή σας είναι σημαντικό να διαλογίζεστε. Πηγαίνετε βαθύτερα στον εαυτό σας από ό, τι πριν.

Η κυριαρχία είναι το ταξίδι στον εαυτό σας. Αποκαθιστά την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό στον εαυτό. Το σύστημα απαιτεί από την ανθρωπότητα είτε να θυματοποιηθεί είτε να παρασυρθεί να πουλήσει την κυριαρχία της για υλικές ανταμοιβές.

Η πώληση της ψυχής είναι κωδικοποιημένη στον μηχανισμό πραγματικότητας του Μάτριξ. Μείνετε δυνατοί και ήρεμοι, καθώς οι καταιγίδες εξελίσσονται. Η αυτοεκτίμηση είναι ο βασικός επεξεργαστής για συχνότητες της Πέμπτης Διάστασης. Η έλλειψη αυτοεκτίμησης ή φουσκωμένου υπάρχοντος εγώ, είναι η τρέχουσα κωδικοποίηση της δυαδικότητας.

Έχουν αναπτυχθεί λεπτομερή σχέδια για την εξουδετέρωση αυτών των τροποποιήσεων στο επίπεδο της επιφάνειας του πλανήτη, ώστε το θύμα να ταχθεί εναντίον του αρπακτικού και του παρασίτου, ώστε να συμμετέχετε με τους παραπάνω τρόπους.

Εμπνέουμε φως μέσα σας και την πραγματικότητά σας. Τα όντα του φωτός βοηθούν τους ουρανούς και τις καρδιές της ανθρωπότητας να σπάσουν τους σκοτεινούς δεσμούς. Το φως καίει το σκοτάδι και τις σκιές του. Το φως προωθείτε και όλο το σκοτάδι θα γίνει όπως το φως, η αέναη αυγή.

 Είναι μια συνεχής διαδικασία, το φως θα εξαπλωθεί στον κόσμο σας.

Τα χρονοδιαγράμματα δείχνουν ότι οι άνθρωποι της Γης ξυπνούν και επιδιώκουν να διορθώσουν τα λάθη. Προς το παρόν διατηρούμε τη συμμαχική μας θέση και της ευθυγραμμισμένης στήριξης από πάνω, σε συνδυασμό με την καθοδήγηση.

Διατηρούμε χώρους αγάπης για όλους όσους είναι Εργάτες του Φωτός.

Με μεγάλη αγάπη και τιμή, εργαζόμαστε μαζί σας για το μεγαλύτερο καλό της ανθρωπότητας και της Γαίας. Είμαστε οι πιστοί σας οδηγοί, σύμμαχοι και γείτονες. Πιστεύουμε ότι η ειρήνη θα συμβεί μέσα στα χρονοδιαγράμματα και τις ζωές εκείνων που ζουν την ανάληψη της Γαίας. Μεταδίδουμε φως θεραπείας σε όλους όσους αντηχούν με τα λόγια μας, τώρα.

Εισπνεύετε το Τσι βαθιά μέσα σας, συνεχίστε με αλήθεια. Η αφθονία θα εκδηλωθεί ως ροή στη Γαία. Αδελφοί και αδελφές, ειρήνη.

diadrastika.com με στοιχεία από την Morag – In5D.com / Image by Inactive_account_ID_249 from Pixabay