Ανέκδοτο: Ένας πόντιος ξυλοκόπος βλέπει μια διαφήμιση για ένα καινούριο πριόνι

Ανέκδοτο: Ένας πόντιος ξυλοκόπος βλέπει μια διαφήμιση για ένα καινούριο πριόνι

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένας πόντιος ξυλοκόπος ο οποίος βλέπει μια διαφήμιση για ένα καινούριο πριόνι το οποίο μπορεί να κόβει 100 δέντρα την ημέρα.

“Αυτό είναι εκπληκτικό”, σκέφτηκε. “Θα τελειώνω τη δουλειά μου πιο γρήγορα και θα έχω περισσότερο χρόνο για άλλα πράγματα!”

Εντυπωσιασμένος, τρέχει στο μαγαζί που το πουλάει και το αγοράζει. Την άλλη μέρα πρωι πρωί ξεκινάει ενθουσιασμένος να πάει στη δουλειά με το νέα του απόκτημα. Αρχίζει να κόβει δέντρα αλλά το βράδυ που τα μετράει δεν ήταν καν 30.

“Δεν μπορεί” λέει, “θα είναι χαλασμένο το πριόνι.”

Μετά όμως θυμήθηκε ότι στη διαφήμιση χρησιμοποιούσε το πριόνι ένας τύπος καλογυμνασμένος, οπότε σκέφτηκε ότι θα φταίει το γεγονός ότι αυτός δεν ήταν τόσο σωματώδης.

Αρχίζει λοιπόν να κάνει εντατικά body building και μετά από λίγες μέρες επιστρέφει στη δουλειά. Ξεκινάει και πάλι να κόβει ξύλα με το νέο του πριόνι αλλά στο τέλος της ημέρας είχε κατορθώσει να κόψει μόνο 50 δέντρα.

“Αποκλείεται” σκέφτεται , “το πριόνι έιναι σίγουρα χαλασμένο.”

Ξυπνάει πρωί πρωί την επόμενη μέρα και πηγαίνει το πριόνι του στο κατάστημα από όπου το αγόρασε. Αφού ο πόντιος υλοτόμος εξήγησε στον υπάλληλο τι συνέβη του το δίνει για να το εξετάσει.

Τραβάει το κορδόνι ο υπάλληλος, ξεκινάει να δουλεύει το πριόνι και στη συνέχεια ο υπάλληλος μαρσάρει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο πόντιος έμεινε με ανοιχτό το στόμα και τον ρωτάει:

“Πώς το έκανες αυτό με το κορδόνι;”

funnyjokes.gr