Ανέκδοτο: Μια κυρία καλεί έναν συνοδό πολυτελείας

Ανέκδοτο: Μια κυρία καλεί έναν συνοδό πολυτελείας

Περίπου πριν 2 εβδομάδες έμεινα σε ένα ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και αισθανόμουν λιγάκι μόνη με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ δεν είχα ξανα αισθανθεί αποφάσισα να τηλεφωνήσω σε μια από αυτές τις «εταιρείες συνοδών» για τις οποίες δίνονται πληροφορίες στην έξοδο αεροδρομίων, κυρίως για άνδρες.

Παρόλα αυτά, ανάμεσα στα χαρτιά που είχα βρήκα ένα το οποίο προσέφερε μια υπηρεσία κυρίως ανδρική και συγκεκριμένα μου έκανε εντύπωση ένας ο οποίος ονομαζόταν Φερότικο.

Αφού ανέλυσα με προσοχή την φωτογραφία, αποφάσισα να του τηλεφωνήσω… Με τη μπροσούρα στα χέρια μου – που έτρεμαν και ίδρωναν από την προοπτική-, σήκωσα το τηλέφωνο και σχημάτισα τον αριθμό που υποδείκνυε το διαφημιστικό.

– Γεια!, απάντησε ένας άντρας με αισθησιακή φωνή.

– Γεια! Βλέπω ότι γνωρίζεις από μασάζ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι να έρθεις στο δωμάτιό μου και να μου δώσεις ένα επείγον… όχι, περίμενε. Στην πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι σeξ!

Ακούγεται μία περίεργη ανάσα από την άλλη γραμμή. Εκείνη συνεχίζει:

– Έχω όρεξη να ζήσω άγριο σeξ μεγάλης διάρκειας αλλά τώρα!!! Μιλάω σοβαρά, επιθυμώ να διαρκέσει όλη την νύχτα και είμαι διατεθειμένη να συμμετάσχω σε διάφορα και μη παραδοσιακά πράγματα. Αν αυτό μπορεί να πει ένας άντρας, εγώ θέλω να το κάνω!

Ακούγεται σαν κάτι να ήθελε να πει ο άντρας από την άλλη γραμμή. Εκείνη συνεχίζει:

– Φέρε μαζί σου όλων των ειδών τα εργαλεία, αξεσουάρ και παιχνίδια για να σιγουρευτείς ότι θα με κρατήσουν ξύπνια όόόόόλη την νύχτα…! Θέλω να με ακινητοποιήσεις και να μου γεμίσεις το σώμα με ότι θέλεις και μετά να καθαρίσουμε ο ένας τον άλλο.. με τη γλώσσα ή με ότι εσύ θέλεις. Πώς σου φαίνεται….;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Εκείνος, κομπιάζοντας και, κάπως διστακτικά, της απαντά:

– Λοιπόν, πραγματικά ακούγεται φανταστικό…. αλλά κυρία μου, για να κάνετε εξωτερικές κλήσεις πρώτα πρέπει να πληκτρολογήσετε το 9… Έχετε καλέσει την ρεσεψιόν!

astathios.com