Ανέκδοτο: O Τοτός παίζει με το τρενάκι του στο σαλόνι

Ανέκδοτο: O Τοτός παίζει με το τρενάκι του στο σαλόνι

O Τοτός είναι στο σαλόνι και παίζει με το τρενάκι του. Η μαμά λείπει από το σπίτι, έχει αφήσει όμως την γειτόνισσα να τον προσέχει, η οποία εκείνη τη στιγμή είναι στην κουζίνα και κάνει δουλειές.

Τσαφ τσουφ το τρενάκι, τσαφ τσουφ το τρενάκι, κάνει συνεχώς φασαρία. Σε κάποια στιγμή σταματάει και ακούγεται ο Τοτός:

– Όσοι παπάρες θέλουν να κατέβουν, να τσακιστούν γιατί αυτή η κωλοστάση είναι η τελευταία. Όσοι μαλ@κες θέλουν να ανέβουν να το κάνουν γρήγορα για να αναχωρήσει καμιά ώρα, επιτέλους, αυτή η γ@μημένη η αμαξοστοιχία.

Τα ακούει αυτά η γειτόνισσα και φρικάρει. Τρέχει στο σαλόνι, πιάνει τον Τοτό από το αυτί και του λέει:

– Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πως μιλάς έτσι; Τι ξέρει η μαμά σου. Πήγαινε αμέσως στο δωμάτιο σου και κάτσε μέσα για δυο ώρες τιμωρία.

– Μόνο η μαμά μου με βάζει τιμωρία, απαντάει ο Τοτός.

– Άκουσες τι είπα; λέει η γειτόνισσα αυστηρά. Διαφορετικά θα τα πω όλα στη μαμά σου. Μετά θα βγεις και θα παίξεις μόνο αν μιλάς καλά!

Πηγαίνει ο Τοτός στο δωμάτιο και μετά από κανά δίωρο επιστρέφει. Κάθεται και πάλι, και βάζει μπρος το τρενάκι. Τσαφ τσουφ, τσαφ τσουφ για λίγη ώρα σε κάποια στιγμή σταματάει.

– Όσοι επιβάτες επιθυμούν να αποβιβαστούν παρακαλούνται να ελέγξουν ότι δεν ξέχασαν καμία από τις αποσκευές τους και ευχόμαστε να είχαν καλό και ξεκούραστο ταξίδι. Οι επιβάτες που επιθυμούν να επιβιβαστούν να τοποθετήσουν και να ασφαλίσουν τις αποσκευές τους πάνω από τη θέση τους. Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και ευχόμαστε ένα καλό ταξίδι.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η γειτόνισσα ακούει με χαρά που κατάφερε να συνετίσσει τον Τοτό με τις παιδαγωγικές της ικανότητες . Ο Τοτός, όμως, συνεχίζει:

– Α, και όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τη δίωρη καθυστέρηση, να απευθυνθούν στην καριόλα που τώρα είναι στην κουζίνα!