Ανέκδοτο: Τρεις φίλοι πάνε στην Κόλαση και ανοίγουν από μία πόρτα που πίσω της περιμένει μία γυναίκα

Ανέκδοτο: Τρεις φίλοι πάνε στην Κόλαση και ανοίγουν από μία πόρτα που πίσω της περιμένει μία γυναίκα

Πεθαίνουν τρεις φίλοι και πηγαίνουν κατευθείαν στην Κόλαση. Εκεί τους περιμένει ο διάβολος με ένα μοχθηρό χαμόγελο.

– Καλώς ήρθατε! Περάστε…

Κοιτάζονται οι τρεις φίλοι, ξεροκαταπίνουν και περιμένουν! Τι άλλο να έκαναν! Ο διάβολος τους οδήγησε σε ένα μακρύ διάδρομο σκοτεινό και φλεγόμενο συνάμα. Όπως πήγαιναν, ξαφνικά, ανοίγει μία πόρτα από το πουθενά.

Στέκονται και βλέπουν και οι τρεις μία γυναίκα κακάσχημη, κοντή, τεράστια, με τα πατσοκοίλια να κρέμονται. Τους χαμογέλασε πονηρά και έλειπαν τα μισά δόντια.

Λέει ο διάβολος στον πρώτο από τους φίλους:

– Φίλτατε, αμάρτησες και ξέρω ότι σου αρέσουν οι ψηλές αδύνατες με ατελείωτα πόδια, γι αυτό θα περάσεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου στο κρεβάτι με αυτή τη γυναίκα.

Ξαφνικά, εμφανίστηκαν διαβολάκια από παντού, τον σηκώνουν και τον πετάνε στο δωμάτιο πάνω στο κρεβάτι με τη γυναίκα.

Οι δύο φίλοι που απέμειναν κοιτάχτηκαν αναμεταξύ τους και ένας χοντρός κόμπος τους στάθηκε στο λαιμό.

Τους κάνει νόημα ο Διάβολος και συνεχίζουν να περπατούν στον αιώνιο φλεγόμενο αλλά σκοτεινό διάδρομο. Όπως πήγαιναν ανοίγει μία πόρτα από το πουθενά. Στέκονται οι δύο φίλοι και βλέπουν μία γυναίκα να βγαίνει λίγο έξω.

Αυτή ήταν πανύψηλη, αδύνατη, ξεροπαΐδο, με μία μεγάλη γαμψή μύτη και πολλές ελιές, σαν μάγισσα, χειρότερη και από μάγισσα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Λέει ο διάβολος στο δεύτερο φίλο:

– Αγαπητέ, αμάρτησες πολύ στη ζωή σου και επειδή ξέρω ότι σου αρέσουν οι οι ζουμπουρλούδες και τα τούμπανα, γι αυτό θα περάσεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου στο κρεβάτι με αυτή τη γυναίκα.

Και από το πουθενά εμφανίζονται τα διαβολάκια τον κάνουν σηκωτό και τον πετάνε στο δωμάτιο, πάνω στο κρεβάτι με την ψηλή και αδύνατη.

Ο τελευταίος από τους φίλους που, ουσιαστικά ήταν ο κατιμάς της παρέας, δεν ήξερε τι να κάνει. Τα είχε παίξει. Τι θα συναντούσε; Είχε τρομοκρατηθεί, φοβόταν μήπως του βγει κι αυτουνού κάποια που θα ήταν… Ξαφνικά, κάτι άλλαξε…

Ο διάδρομος είχε εξαφανιστεί, το ίδιο και ο διάβολος. Μπροστά του ήταν μία πόρτα. Κοιτάει δεξιά κι αριστερά. Κανείς. Την ανοίγει και τι να δει!

Μία πανέμορφη κουκλάρα, τύφλα να έχουν τα αγγελάκια της Βικτόρια Σίκρετ! Τα είχε όλα, ρε φίλε!

Ξετρελάθηκε. Άρχισε να σκέφτεται πόσο τυχερός ήταν, όταν πρόσεξε πως δίπλα στην γυναικάρα στεκόταν ο διάβολος που της έδειξε την πόρτα λέγοντας:

– Ζουζού, αμάρτησες με τους ομορφότερους άντρες του πλανήτη και γι αυτό θα περάσεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου στο κρεβάτι με αυτόν τον άντρα!

diadrastika.com