Εξωγήινο Σκάφος

Το Εξωγήινο Σκάφος που Είδαν χιλιάδες Γάλλοι και Ιταλοί να Συντρίβεται, το 1971

Στις 24 Φεβρουαρίου του 1971, εκατοντάδες άτομα στην κεντρική και νότιο Γαλλία ανέφεραν ότι είδαν στον ουρανό ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο πιθανολογούνταν πως ήταν μετεωρίτης, αλλά δεν αποκλειόταν καθόλου να ήταν τελικά διαστημόπλοιο.

Συγκεκριμένα, πολλοί κάτοικοι της Λυών δήλωσαν ότι διέκριναν καθαρά το φωτεινό αυτό αντικείμενο, το οποίο κινούνταν από τα ανατολικά προς τα δυτικά. Ακόμα και το προσωπικό του Πύργου Ελέγχου του αεροδρομίου της πόλης επισήμανε το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο και εξέφρασε την άποψη ότι ίσως επρόκειτο περί μετεωρίτη.

Επίσης, στη Μασσαλία, η παράξενη αυτή πτητική μηχανή, όπου έγινε κι εκεί ορατή, περιγράφτηκε ως μια κατάφωτη σφαίρα, που εξέπεμπε έντονο πορτοκαλί χρώμα και κινούνταν προς τα δυτικά, διαγράφοντας ζιγκ-ζαγκ.

Την ίδια εκείνη ημέρα, και στη Ρώμη εθεάθη μια αλλόκοτη πύρινη σφαίρα στον ουράνιο θόλο, η οποία κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω από τις Δυτικές Άλπεις. Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες βεβαίωναν πως το λαμπρότατο αυτό ιπτάμενο αντικείμενο είχε σχήμα ανεστραμμένου κώνου. Μάλιστα, η πύρινη σφαίρα κατευθύνθηκε προς το όρος, από το οποίο πηγάζει ο ποταμός Πάδος.

Μάλιστα, ο Κυβερνήτης του αεροσκάφους της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας «TWA» που πετούσε στην περιοχή, ειδοποίησε τον Πύργο Ελέγχου του αερολιμένα του Μιλάνου ότι «ένα τεράστιο υπέρλαμπρο αντικείμενο κινούνταν με κατεύθυνση προς το αεροπλάνο του και ότι λίγο έμενε να συγκρουστούν».

Κατόπιν, ο Κυβερνήτης ισχυρίστηκε ότι μετά από λίγο είδε το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο να συντρίβεται στο έδαφος. Άλλωστε, με τη μαρτυρία του αυτή συμφωνούσαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής.

Το μυστηριώδες αυτό κατάφωτο αντικείμενο, κατά την πτώση του, προκάλεσε ισχυρότατο κρότο, ο οποίος ακούστηκε σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων! Οι τοπικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνες, προκειμένου να ανακαλύψουν το ακριβές σημείο της πρόσκρουσης.

Το εξωγήινο αυτό όχημα το είδαν χιλιάδες Γάλλοι και Ιταλοί και προκάλεσε έντονα συναισθήματα ανησυχίας και φόβου.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στις 25/02/1971…

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Από strangepress και el.gr / Image by Thomas Budach from Pixabay