Ο Σαυράνθρωπος που Εθεάθη στον Ποταμό Po της Ιταλίας

Ο Σαυράνθρωπος που Εθεάθη στον Ποταμό Po της Ιταλίας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 άρχισαν να παρουσιάζονται όλο και περισσότεροι μάρτυρες που αφορούσαν την θέαση ενός ερπετοειδούς που είδαν στον ποταμό Po (Πο) και τα κανάλια του. Οι παρατηρήσεις δεν περιορίζονταν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του ποταμού, αλλά αναφέρονταν και σε διαφορετικές τοποθεσίες κατά μήκος του. Το μυστηριώδες ον είχε θεαθεί να βγαίνει από τα διάφορα κανάλια χωρίς, όμως, να παρουσιάζει σημάδια εχθρότητας προς τους μάρτυρες.

Η περίπτωση του “ερπετοειδούς του ποταμού Πο” διερευνήθηκε από τον Ιταλό ουφολόγο και ερευνητή, Sebastiano Di Gennaro. Ο Di Gennaro , συγκέντρωσε πληροφορίες από διάφορους μάρτυρες κατά τη διάρκεια μίας αρκετά μεγάλης περιόδου 19 ετών. Οι έρευνες και τα συμπεράσματά του βρίσκονται στο βιβλίο του “Homo Saurus” που δημοσιεύτηκε το 2004 και θα μπορούσε, ενδεχομένως, να μεταφραστεί στα ελληνικά ως “Σαυράνθρωπος”

Διαβάστε επίσης: Πιθανό ερπετοειδές καταγράφεται σε κάμερα ρομπότ

Σύμφωνα με την έρευνά του, το παράξενο ανθρωποδειές ον, καλύπτεται με φωλίδες, παρόμοιες με των ερπετών. Το πρόσωπο δεν είναι ανθρώπινο, έχει επίμηκες ρύγχος, χωρίς μαλλιά, ενώ τα μάτια του είναι κόκκινα και στέκεται όρθιο, με ύψος πάνω από 2 μέτρα. Δεν έχει ρούχα και είναι πράσινο. Έχει 4 δάχτυλα που τελειώνουν σε γαμψά νύχια. Τα πόδια είναι επίσης γεμάτα με γαμψά νύχια, ενώ όπως φαίνεται υπάρχει μεμβράνη μεταξύ των δαχτύλων των ποδιών.

Ο Di Gennaro ανακάλυψε επίσης φυσικά στοιχεία, όπως αποτυπώματα (σε απόσταση 1,5 μέτρα το ένα από το άλλο, που δείχνει ότι το ανθρωποειδές ερπετό(;) ήταν αρκετά ψηλό). Επίσης βρήκε σημάδια από νύχια, καθώς και νεκρά ζώα που σκοτώθηκαν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Άραγε, μήπως αυτό το ανθρωποειδές ερπετό περιπλανιέται ακόμα στην περιοχή; Ήταν μόνο ένα ή περισσότερα; Ήταν πραγματικά ένας “επισκέπτης” από έναν άλλο πλανήτη ή ένα είδος της Γης που κρύβεται από την ανθρωπότητα; Τα συμπεράσματα δικά σας:

Το παρακάτω βίντεο είναι ένα απόσπασμα από ένα ντοκιμαντέρ για το “ερπετοειδές του ποταμού Πο”, στο οποίο περιλαμβάνεται μια μαρτυρία από έναν τοπικό ψαρά. Reptilian Aliens on the river – ita ( Homo – Saurus )

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.