Ανέκδοτο: Ένας αγρότης πήγε στη λίμνη του όπου δεκάδες γuμviστριες έκαναν beach party

Ανέκδοτο: Ένας αγρότης πήγε στη λίμνη του όπου δεκάδες γuμviστριες έκαναν beach party

Ένας πολύ πλούσιος αμερικανός αγρότης είχε μία πάρα πολύ μεγάλη φάρμα, με άλογα, αγελάδες και με μια ωραία λίμνη. Ήταν χήρος και έμενε μόνος σε όλη αυτή την τεράστια έκταση.

Σπάνια κατέβαινε στην πόλη. Το έκανε μόνο όταν χρειαζόταν προμήθειες ή διάφορα εργαλεία για να κάνει κάποιες δουλειές. Εκεί, έπινε και ένα ποτάκι χαζεύοντας τις γκομενίτσες που μαζεύονταν στο μπαράκι που πήγαινε.

Μια μέρα, ένα όμορφο πρωινό, αποφάσισε να πάει μια βόλτα μέχρι τη λίμνη του για ψάρεμα. Είχε πάρει μαζί του όλα τα σύνεργα που χρειαζόταν. Καθώς πλησίαζε, άκουσε φωνές και γέλια. Ωπ, τι γινόταν εδώ; Ποιοι ήταν αυτοί που είχαν μπει παράνομα στην ιδιοκτησία του;

Πλησίασε σιγά-σιγά, όσο μπορούσε πιο αθόρυβα μπορούσε, στην μεριά που άκουγε τα γέλια και τις φωνές. Φτάνοντας, κρύφτηκε πίσω από ένα βράχο και κοίταξε.

Είδε ένα μάτσο κοπέλες, χωρίς καμία να φοράει τίποτα, ούτε πάνω ούτε κάτω, να παίζουν βόλεϊ, άλλες να κολυμπούν στα ρηχά ή να παίζουν μέσα στα νερά και άλλες να κάθονται στην παραλία και να μιλούν αναμεταξύ τους και να πίνουν μπύρες.

Που βρέθηκαν όλες αυτές; Ούτε στην φαντασία του δεν μπορούσε να κάνει τέτοια εικόνα! Ξαφνικά, άρχισε, να νοιώθει το “εργαλείο” του να διψάει για δράση. Αφού κάθισε λίγο να θαυμάσει τα υπέροχα σώματα, δεν κρατιόταν άλλο και είπε να αλλάξει θέση και να πλησιάσει λίγο πιο κοντά.

Πολύ γρήγορα, όμως, κάποιες κοπέλες κατάλαβαν την παρουσία του, τσίριξαν για να ειδοποιήσουν και τις υπόλοιπες και όλες έτρεξαν και μπήκαν μέσα στη λίμνη μέχρι το λαιμό, προκειμένου να κρύψουν αυτά που δεν ήθελαν να βλέπει ο γεροαγρότης.

Ένα από τα κορίτσια του φώναξε: “Δεν πρόκειται να βγούμε αν δεν φύγεις”.

Και απαντάει αυτός:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

“Ναι σιγά μην ήρθα για να σας δω να κολυμπάτε τσίτσιδες.

“Ε, τότε, φύγε”, του είπε η ίδια.

Εκείνος χαμογέλασε και αποκρίθηκε:

“Εντάξει, θα φύγω. Εγώ, απλά ήρθα, για να ταΐσω τον κροκόδειλο!”

diadrastika.com