Ανέκδοτο: Σε ένα ιατρικό συνέδριο, ένας γιατρός καμακώνει μια γυναίκα συνάδελφο

Ανέκδοτο: Σε ένα ιατρικό συνέδριο, ένας γιατρός καμακώνει μια γυναίκα συνάδελφο

Σε όλο το χρονικό διάστημα που διαρκεί το ιατρικό συνέδριο ένας γιατρός “καρφώνει” συνεχώς μία συνάδελφο που κάθετε λοξά απέναντί του. Αλλά κι εκείνη δεν σταματάει να τον γλυκοκοιτάει.

Οι ματιές πάνε σύννεφο και τα διακριτικά χαμογελάκια δίνουν και παρίνουν χωρίς σταματημό. Σίγουρα, κανείς τους δεν πήρε είδηση τα πεπραγμένα και τις συζητήσεις που γίνονταν όσο και οι δύο αντάλλασσαν συνεχώς εκφράσεις όλο νόημα.

Κάποια στιγμή ανακοινώθηκε διάλειμμα και ενώ σηκώθηκαν να ξεμουδιάσουν, να πάρουν ένα καφέ ή να φάνε ένα σάντουιτς, οι δύο γιατροί απομακρύνθηκαν διακριτικά από το πλήθος και πρώτα ο ένας και στη συνέχεια εκείνη, μπήκαν με προσοχή να μην γίνουν αντιληπτοί σε ένα δωμάτιο που ήταν μια αποθήκη.

Ξεμοναχιασμένοι όπως ήταν, αρχίζουν τα φιλάκια και στα πρώτα χουφτώματα η γυναίκα γιατρός απωθεί λίγο τον άντρα λέγοντας:

– Μισό λεπτό, σε παρακαλώ. Πάω να πλύνω τα χέρια μου…

Όσο εκείνη πλενόταν, εκείνος ετοιμάστηκε βγάζοντας τα ρούχα του και την περίμενε σε ένα παλιό καναπεδάκι. Βγαίνει εκείνη από το μπάνιο έχοντας βγάλει τα περιττά ρούχα από πάνω της και του έρχεται με όρεξη.

Κάνουν ό,τι κάνουν και αφού τελείωσαν, μετά από μερικές ανάσες, η γιατρός σηκώνεται πηγαίνει στο μικρό μπάνιο και πλένει ξανά τα χέρια της στο νιπτήρα. Όταν επέστρεψε της λέει ο γιατρός:

– Σίγουρα είσαι χειρούργος.

– Ναι, πώς το κατάλαβες;

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Επειδή έπλυνες τα χέρια σου πριν και μετά το…

– Πολύ έξυπνο συμπέρασμα, του είπε ενώ ντυνόταν. Και εσύ πρέπει να είσαι αναισθησιολόγος. Έτσι, δεν είναι;

– Ναι… Πώς το κατάλαβες; αναρωτιέται εκείνος.

– Επειδή δεν κατάλαβα τίποτα…

diadrastika.com