Ανέκδοτο: Ένας σύζυγος γυρνάει σπίτι και βλέπει ένα πανάκριβο δαχτυλίδι στο δάχτυλο της γυναίκας του

Ανέκδοτο: Ένας σύζυγος γυρνάει σπίτι και βλέπει ένα πανάκριβο δαχτυλίδι στο δάχτυλο της γυναίκας του

Ένας σύζυγος γυρνάει μια μέρα στο σπίτι πολύ κουρασμένος από τη δουλειά. Η γυναίκα του, του ετοιμάζει να φάνε και, όπως του σέρβιρε, βλέπει στο δάχτυλό της να φοράει ένα καινούριο πανάκριβο δαχτυλίδι.

Τη ρωτάει:

– Ρε γυναίκα, που το βρήκες το δαχτυλίδι; Το είχες και δεν το θυμάμαι;

Εκείνη, με ένα παράξενο ενθουσιασμό του χαμογελάει και κάθετε δίπλα του και του εξηγεί, ενώ τρώνε:

– Αχ, που να στα λέω άνδρα μου, πήγαμε για καφέ με τη φιλενάδα μου, ξέρεις, οπότε εκεί στην τουαλέτα της καφετέριας που πήγα να πλύνω τα χέρια μου, βρήκα αυτό το υπέροχο δαχτυλίδι ακουμπισμένο στο νιπτήρα. Κοίταξα δεξιά, κοίταξα αριστερά, δεν ήταν κανείς εκεί. Κάνω μία έτσι… Χαζή δεν είμαι… και το πήρα το δαχτυλίδι.

– Μωρέ, μπράβο! Πολύ τυχερή είσαι!

– Είδες, άντρα μου! Με θέλει αυτή την εβδομάδα η τύχη!

Μετά από περίπου μία εβδομάδα ο σύζυγος επιστρέφει κομμάτια από τη δουλειά. Του βάζει η γυναίκα του να φάνε και, όπως τρώνε, το μάτι του πέφτει δίπλα στον πάγκο σε μία πανάκριβη τσάντα Loui Vuitton.

– Τι είναι αυτή η τσάντα, ρε γυναίκα; την ρωτάει. Αυτή είναι πανάκριβη!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Αχ, που να στα λέω άνδρα μου! Πήγαμε στο κομμωτήριο με τη φιλενάδα μου, ξέρεις, και εκεί που καθόμασταν στον καναπέ και περιμέναμε, είδα αυτή την τσάντα μόνη της, ξεχασμένη. Κοίταξα δεξιά, κοίταξα αριστερά, καμία δεν φαινόταν καμία να την αναζητά. Κάνω μία έτσι… Χαζή δεν είμαι, και την πήρα την τσάντα.

– Μωρέ, μπράβο! Πολύ τυχερή είσαι!

Μετά από λίγο καιρό, για μία ακόμα φορά ο σύζυγος γυρίζει πτώμα στο σπίτι και όπως η γυναίκα του έβαζε να φάνε, εκείνος παρατήρησε μία πανάκριβη γούνα να κρέμεται στον καλόγερο.

– Ρε γυναίκα, που βρέθηκε αυτή η γούνα; Αυτή είναι πανάκριβη!

– Που να στα λέω, αχ, άνδρα μου! Πήγαμε σε ένα καλό εστιατόριο με την φιλενάδα μου, ξέρεις, και μόλις έφευγα μου έδωσαν αυτή τη γούνα αντί για το παλτό μου. Ε, χαζή δεν είμαι! Την πήρα και έφυγα!

– Μωρέ, μπράβο! Πολύ τυχερή είσαι, ρε γυναίκα! Τι να σου πω! Είσαι πολύ τυχερή! Εγώ μόνο ένα σώβρακο βρήκα προχτές στο μπάνιο μας, αλλά μου ήταν πολύ μικρό!

diadrastika.com