Ανέκδοτο: συναντιούνται 4 φίλοι από το στρατό μετά από 30 χρόνια

Ανέκδοτο: συναντιούνται 4 φίλοι από το στρατό μετά από 30 χρόνια

Συναντιούνται 4 φίλοι από το Στράτο μετά από 30 χρόνια. Αφού είπαν για τα παλιά, πως περνούσαν, τις κοπάνες, τα καψόνια η συζήτηση, γύρισε σταδιακά στο σήμερα και στο πόσο πετυχημένα έγιναν τα παιδιά τους.

Όμως, στον τέταρτο της παρέας δεν του άρεσε αυτή η κουβέντα και πήγε δήθεν στη τουαλέτα για να αποφύγει να πει τα δικά του.

Λέει ο πρώτος:

– «Ο δικός μου γιος έγινε μεγάλος αρχιτέκτονας, βγάζει εκατομμύρια. Αφού να σκεφτείτε έκανε δώρο σε ένα φίλο του μια βίλα που κόστισε 100.000.000», είπε κοιτάζοντας τους άλλους γεμάτος καμάρι.

– «Ο δικός μου έκανε δώρο σε ένα φίλο του ένα 20μετρο σκάφος άξιας 150.000.000», λέει ο δεύτερος γεμίζοντας υπερηφάνεια για το παιδί του.

– «Σιγά τα έξοδα», λέει ο τρίτος. «Ο δικός μου που είναι μεγάλος χρηματιστής δώρισε στο φίλο του μετοχές που σήμερα αξίζουν πάνω από 500 εκ».

Τότε βλέπουν τον τέταρτο της παρέας που επιστρέφει από την τουαλέτα, χωρίς φυσικά να έχει ακούσει τίποτα από την κουβέντα που έκαναν οι άλλα για τα παιδιά τους.

Τον ρωτούν να τους πει κι αυτός για τον γιο τους και παρότι δεν ήθελε, μετά από πολλή πίεση αναγκάζεται να πει και αυτός τα δικά του:

– «Ο δικός μου γιος είναι ένα κοπρόσκυλο όλη την ημέρα ξάπλα, ύπνο και καλό φαΐ.», απαντά αυτός.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Και πως ζει; τον ρωτούν οι φίλοι του; Δεν πιστεύουμε να τον ταΐζεις ακόμη;

– «Αστα να πάνε! Έχει βρει τρεις παλιοαδερφές, τις πηδάει και αυτές τον συντηρούν και, μάλιστα, του κάνουν και καλά δώρα. Να, ο ένας του αγόρασε μια βίλα, ο άλλος ένα σκάφος και ο τρίτος του έδωσε 500 εκ σε μετοχές. Κοντεύω να τρελαθώ από τη ντροπή μου».

katharmata.net