Ανέκδοτο: Ζευγάρι πάει στον γιατρό γιατί είχαν να το κάνουν 7 μήνες

Ανέκδοτο: Ζευγάρι πάει στον γιατρό γιατί είχαν να το κάνουν 7 μήνες

Ένα αντρόγυνο πηγαίνει στον γιατρό και του αναφέρει ο άντρας ότι η γυναίκα του αποφεύγει πλέον να κάνει σe.ξ μαζί του, τους τελευταίους 7 μήνες.

– Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό, γιατρέ μου;

Ο γιατρός, υπόσχεται να εξετάσει το θέμα, αλλά για να μπορέσει να το λύσει θα πρέπει να μιλήσει με την γυναίκα ιδιαιτέρως. Ο σύζυγος συμφωνεί, οπότε ο γιατρός την πηγαίνει στα ενδότερα για να μιλήσουν. Κάθονται, και πριν την ρωτήσει της εξηγεί:

– Είμαστε μόνοι μας, εδώ. Δεν μας ακούει κανείς. Ό,τι πούμε θα μείνει μεταξύ μας. Μπορείτε να μου εξηγήσετε αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που αποφεύγεται την συνεύρεση με τον σύζυγό σας;

Οπότε η καημένη κυρία διηγείται την δακρύβρεκτη ιστορία της:

– Όλα ξεκίνησαν πριν 7 μήνες. Πήρα ένα ταξί για να πάω στην δουλειά μου, αλλά στο τέλος της διαδρομής διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει το πορτοφόλι μου. Δεν είχα μαζί μου ούτε μετρητά, ούτε κάρτες για να πληρώσω την κούρσα. Με ρωτάει, λοιπόν, ο ταξιτζής:

» “Λοιπόν; Τι θα γίνει δεσποινίς; Θα πληρώσετε, ή…;

» Έτσι μου κάνει ένα «ήηηη», με όλα τα υπονοούμενα που καταλαβαίνετε. Αυτό που ζητούσε ήταν ανήκουστο, αλλά… τέλος πάντων… Ήταν και νοστιμούλης, με είπε και “δεσποινίς” και… υπέκυψα… Καταλαβαίνετε…

» Όταν πήγα στην δουλειά είχαν πλέον αργοπορήσει αρκετά, οπότε με ρωτάει ο προϊστάμενος:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

» “Λοιπόν να σας αφαιρέσω τις δύο ώρες που αργήσετε αλλά αν το ξανακάνετε θα απολυθείτε, ή;…”

» Ήταν πάλι αυτό το «ήηη»… και καταλαβαίνετε. Ήταν το αφεντικό. Είναι πολύ αυστηρός με το ωράριο και κινδύνευα με απόλυση.

» Για να γυρίσω σπίτι πήρα πάλι ένα ταξί, ξεχνώντας πως δεν είχα χρήματα μαζί μου, οπότε με ρωτάει πάλι ο ταξιτζής:

» “Λοιπόν θα πληρώσετε αυτή την φορά, ή;…”

» Έτσι μου κάνει ένα «ή»… Καταλαβαίνετε, γιατρέ, μου ποια είναι η συνέχεια. Όταν γύρισα σπίτι, ο άντρας μου ήθελε να το κάνουμε, αλλά ήμουν πολύ κουρασμένη και δεν μπορούσα άλλο.

– Καταλαβαίνω, άρχισε να λέει ο γιατρός με κατανόηση. Όμως, αυτό συνέβη μία μέρα. Τους υπόλοιπους εφτά μήνες;…

– Να, ξέρετε, άρχισε ένας φαύλος κύκλος, καθώς την επόμενη μέρα, καθώς πήγα να πάρω ένα ταξί, μου έκλεψαν το πορτοφόλι από την τσάντα και ο ταξιτζής, άρχισε πάλι αυτό το “θα πληρώσετε αυτή την φορά, ή;…” Μετά άργησα στη δουλειά και η συνέχεια είναι η γνωστή. Την επόμενη μέρα, δεν μπορούσα να ζητήσω λεφτά από τον άντρα μου, γιατί όλο λέει ότι τα ξοδεύω αλόγιστα και… πάλι πήρα ταξί χωρίς λεφτά επάνω μου… Κάθε βράδυ γυρίζω πτώμα στο σπίτι. Πως να το κάνω και με τον άντρα μου;… Καταλαβαίνετε…

– Καταλαβαίνω, απάντησε ο γιατρός.

– Λοιπόν, γιατρέ μου; τον ρώτησε εκείνη εναγωνίως περιμένοντας την συμβουλή του.

Και της λέει ο γιατρός:

– Λοιπόν… θα το πούμε στον άντρα σας, ή;…