Εξωγήινη αρχαιολογία κάτω από την Ανταρκτική

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Linda Moulton Howe θα ξεδιπλώσει το χρονοδιάγραμμα της Ανταρκτικής για να δείξει πώς αυτή η μυστηριώδης ήπειρος κατά το το παρελθόν της είχε ζεστό και τροπικό κλίμα για πάνω από 70 εκατομμύρια χρόνια και δεν βρισκόταν σε κατεψυγμένη κατάσταση όπως την ξέρουμε. Όμως, δεν μένει μόνο εκεί.

Πριν από 80 εκατομμύρια χρόνια, όταν οι δεινόσαυροι κυβερνούσαν τη Γη, το μέρος που γνωρίζουμε σήμερα ως Ανταρκτική άρχισε να μετακινείται από την Αυστραλία, η οποία είχε διαχωριστεί από την Αφρική 87 εκατομμύρια χρόνια νωρίτερα, από την μεγάλη ξηρά, την Gondwanaland.

Στη συνέχεια, μια απότομη αλλαγή πραγματοποιήθηκε πριν από 33 εκατομμύρια χρόνια, που περιβάλλει ακόμα την Ανταρκτική με άφθονα βάθη πάγου και χιόνι. Από τότε, το μεγαλύτερο μέρος της Ανταρκτικής έχει καλυφθεί με τεράστια στρώματα πάγου που κυμαίνονται από 1 έως 3 μίλια βαθιά.

Και όμως, κάποιοι υποτιθέμενοι στρατιωτικοί πληροφοριοδότες λένε στην Linda, όπως ισχυρίζεται η ίδια, ότι βρίσκονται σε αποστολές για να ερευνήσουν τεράστια στρέμματα αρχαίας, εξωγήινης αρχαιολογίας κάτω από τον παχύ Ανταρκτικό πάγο, γιατί λένε, ότι εκεί βρίσκονται πανάρχαιες κατασκευές που υπολογίζονται ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερες σε ηλικία από 33 εκατομμύρια χρόνια.

Αλήθεια, αν πράγματι υπάρχουν εκεί κάτω βαθιά τέτοιες κατασκευές, αναρωτιόμαστε άμεσα, πώς οικοδομήθηκαν και ποιος τις έχτισε ακριβώς. Ήταν άνθρωποι σαν τους σημερινούς; Ήταν πρόγονοι των σημερινών ανθρώπων; Μπορεί να ήταν εξωγήινοι; Άραγε, θα μπορούσε να είναι αυτές οι δομές, η περιβόητη Kayona: η αρχαία πόλη κάτω από την Ανταρκτική, σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις;

Η Linda Moulton Howe μπαίνει σε μία διαδικασία να αλλάξει την εικόνα που έχουν οι περισσότεροι για αυτή την απροσδόκητη έβδομη ήπειρο του πλανήτη μας και μας μεταφέρει πολλά βήματα πέρα από τις πραγματικές πιθανότητες που θα μπορούσαν να βρεθούν για την Ανταρκτική: Ερευνητές αποκαλύπτουν τι πραγματικά βρίσκεται κάτω από τα παχιά στρώματα πάγου.

Οι ανώνυμοι πληροφοριοδότες του ναυτικού, υποτίθεται ότι γνωρίζουν ένα μεγάλο μέρος της αλήθειας και αναφέρονται σε όντα που δεν προέρχονται από την Γη, οπότε δεν είναι άνθρωποι, αλλά διαστημικοί επισκέπτες. “Η επαφή με τους εξωγήινους πηγαίνει πολύ μακριά και υπάρχουν περισσότερες από μία φυλές“, ισχυρίζεται ανώνυμος πληροφοριοδότης του ναυτικού. “Είναι σε επαφή με τους Homo Sapiens ήδη από την αρχή“, συνεχίζει. “Αυτοί μας έσπειραν“, συμπληρώνει.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από τους στρατιωτικούς πληροφοριοδότες, υπάρχουν τεράστιες εξωγήινες δομές και κατασκευές. δύο μίλια κάτω από την παγωμένη επιφάνεια της Ανταρκτικής. Δημιουργείται, λοιπόν, μια ιστορία που αγγίζει ή/και ξεπερνάει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας καθώς αναφέρονται σε εξωγήινη αρχαιολογία κάτω από την Ανταρκτική.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Υποστηρίζεται, λοιπόν, πως υπάρχει ένα τεράστιο μυστικό κρυμμένο βαθιά κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής. Ο αυτόπτης μάρτυρας Navy Seal Spartan 1, ισχυρίζεται πως έφτασε έως εκεί και περπάτησε μέσα από πράσινες, λαμπερές αίθουσες σκαλισμένες με μυστηριώδη ιερογλυφικά. Ο Marine Spartan 2 λέει ότι αυτά τα ίδια ιερογλυφικά έχουν εντοπιστεί στη Σελήνη και τον πλανήτη Άρη. Και οι δύο πληροφοριοδότες λένε στη δημοσιογράφο ότι οι ανθρωποειδείς εξωγήινοι έχουν δημιουργήσει και γεωσχηματίσει την Γη καθώς και το ηλιακό μας σύστημα, σαφώς, πριν εκατομμύρια χρόνια.

Παλαιότερα, υπήρχε ένα βίντεο στο YouTube με τον τίτλο “New Linda Moulton Howe – Alien Archaeology Beneath the Thick Antarctica Ice”, όπου η Linda Moulton Howe έδινε περισσότερες πληροφορίες. Αν και το βίντεο δεν υπάρχει πια, πλέον, υπάρχει η δυνατότητα εφόσον νοικιάσετε ή αγοράσετε το βίντεο Antarctica: Alien Secrets Beneath the Ice από την Amazon, να μάθετε πολλά περισσότερα σχετικά με το θέμα από την ίδια και τους πληροφοριοδότες της, τα οποία λόγω νομικών δικαιωμάτων δεν μπορούμε να μεταφέρουμε εδώ.

Σύμφωνα, όμως, με διάφορα σχόλια από όσους πλήρωσαν και το παρακολούθησαν, δεν αναφέρονται όλα όσα υπήρχαν στο αρχικό ή σε σχετικές συνεντεύξεις της δημοσιογράφου, οπότε και δεν αξίζει τα λεφτά του. Ωστόσο, για όσους έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το θέμα μπορεί να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

diadrastika