Εξωγήινοι συναντώνται με επίσημες υπηρεσίες της Γης
Καλλιτεχνική απεικόνιση από GeorgeB2 στο Pixabay

Εξωγήινοι συναντώνται με επίσημες υπηρεσίες της Γης
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Σε ορισμένες τοποθεσίες του πλανήτη μας υπάρχει ένα τεράστιο και ισχυρό δίκτυο επίσημων οργανισμών που δουν με κρυφό τρόπο για να συμβάλλουν σε μια αλλαγή στον κόσμο και την ανθρωπότητα, με τη συμβολή εξωγήινης φυλής. Ακόμη κι αν φαίνεται ότι αυτοί οι άνθρωποι στερούνται πολιτικού δόγματος ή κάποιου μανιφέστου, ένας από τους απώτερους σκοπούς τους είναι η αναζήτηση εξουσίας από ξένα όντα αλλά παράλληλα και η πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου. Τα ανταλλάγματα που ζητούν είναι γνώσεις. Χρησιμοποιούν, λοιπόν, μια μυστική στρατηγική για να μην αποκαλύψουν τις αληθινές τους προθέσεις στους ανθρώπους ώστε να μην χλευαστούν εάν η συνεργασία αποτύχει.

Με αυτόν τον τρόπο, πραγματοποίησαν ένα πρόγραμμα για την ανθρώπινη απόδοση, όπου ο τελικός σκοπός, θα είναι μια πολιτισμική επανευθυγράμμιση με τους διαστημικούς γείτονες, καθώς και μια κυριαρχία πάνω στην ανθρωπότητα ώστε αυτή να μην τεθεί υπό την κυριαρχία των εξωγήινων, αλλά μόνο υπό την καθοδήγησή τους. Πρόκειται για μυστικά τμήματα γνωστών μυστικών υπηρεσιών υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, καθώς ο τελευταίος έχει διαπιστώσει πως η ανθρωπότητα χρειάζεται τη συνεργασία των εξωγήινων για να βελτιωθεί σε τομείς που έχουν να κάνουν με την ιατρική, την ηθική, αλλά ειδικότερα με τα άγρια ένστικτα που κρύβει ο άνθρωπος μέσα του για τους άλλους ανθρώπους, καθώς και τις καταστροφικές και αυτοκατοστροφικές τάσεις προς το ζωικό βασίλειο και τον ίδιο τον πλανήτη.

Οι εξωγήινες ομάδες που συμμετέχουν σε αυτές τις συνομιλίες ονομάζονται Παρατηρητές και έχουν παρακολουθούν τη Γη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χιλιετιών, στο οποίο παραμένουν σχεδόν εντελώς αμέτοχοι. Οι παρατηρητές διαθέτουν εξελιγμένη και ιδιαιτέρως προηγμένη τεχνολογία και έχουν πολύ καλή γνώση της ανθρώπινης ψυχολογίας και αναγνωρίζουν στους ανθρώπους τη θέλησή τους να αλλάξουν επειδή εδώ και αιώνες δεν έχουν εξελιχθεί πνευματικά.

Στα πλαίσια των συζητήσεων, οι Παρατηρητές πρότειναν στους γήινους εκπροσώπους να συμμετέχουν στη δημιουργία μιας υβριδικής ανθρωποειδούς φυλής, άντρα και γυναίκας, που θα προορίζεται να τοποθετηθεί στη Γη για τη δημιουργία ενός νέου ανθρώπινου είδους, η οποία δεν θα έχει προνόμια ή δικαιώματα, θα εργάζεται σύμφωνα με τους νόμους εργασιακών συνθηκών της Γης προκειμένου οι άνθρωποι να απελευθερωθούν από τα δεσμά της εργασίας και άλλων δεινών ώστε να αφοσιωθούν στην πνευματική τους ανέλιξη. Επίσης, οι άνθρωποι θα μπορούν να συνευρίσκονται με τα ανθρωποειδή υβρίδια, αν το επιθυμούν, αλλά και να τα μεταχειρίζονται όπως θέλουν, σύμφωνα με τους νόμους της Γης, τα ήθη και έθιμα, της κάθε χώρας.

Οι μυστικοί εκπρόσωποι των ανθρώπων δέχτηκαν με χαρά γιατί μέσα σε αυτή την πρόταση είδαν πολλά από τα οράματα και τις καλοπροαίρετες προθέσεις τους – αλλά και προσωπικά συμφέροντα – να πραγματοποιούνται. Αμέσως, οι παρατηρητές αρνήθηκαν και απέσυραν την πρόταση για δημιουργία μιας υβριδικής ανθρωποειδούς φυλής, αλλά μαζί απέσυραν και την οποιαδήποτε είδους βοήθεια που θα είχαν σκοπό να δώσουν προς την ανθρωπότητα. Ευθύς, έφυγαν. Οι γήινοι εκπρόσωποι έμειναν άφωνοι και δεν έμαθαν ποτέ το λόγο αυτής της άτακτης αποχώρησης. Γιατί; Γιατί; Γιατί; άκουγες συνεχώς να φωνάζουν.

Κάποιος από τους συνομιλητές έδωσε μια πιθανή απάντηση που κατά την εκτίμησή του εξηγούσε την συμπεριφορά των Παρατηρητών: Ήταν μία παγίδα. Τους καλέσουμε για να μας βοηθήσουν να ανελιχθούμε, να εξαλείψουμε ό,τι ζωώδες υπάρχει μέσα μας, τα πολεμικά μας ένστικτα, τον ρατσισμό μας σε οποιαδήποτε διαφορετικότητα, κλπ, κλπ, κλπ, και χωρίς να το πολυσκεφτούμε δεχτήκαμε την υποδούλωση μιας υβριδικής ανθρωποειδούς φυλής στους ήδη υπάρχοντες κανόνες των ανθρώπων όπως ισχύουν σε διαφορετικές χώρες. Δηλαδή, δεχτήκαμε να τους χρησιμοποιούμε και να κάνουμε σε αυτούς εκείνο που δεν θέλουμε να μας κάνουν οι άλλοι άνθρωποι. Αυτό, δεν δείχνει την πρόθεσή μας να γίνουμε καλύτεροι, αλλά μάλλον ότι έχουμε μείνει πολύ πίσω σαν άνθρωποι, αιώνες τώρα. Θέλω, όμως, να πιστεύω πως οι καλές προθέσεις των Παρατηρητών προς την ανθρωπότητα δεν εγκαταλείφθηκαν, αλλά θα προσεγγίσουν του ανθρώπους με άλλο τρόπο, διδακτικό, αλληγορικό ή ακόμα και πρόσωπο με πρόσωπο.

diadrastika / Image by GeorgeB2 from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.