Ο «Μαύρος Ιππότης» έδωσε ξανά σημεία ζωής, σύμφωνα με φήμες

Ο «Μαύρος Ιππότης» έδωσε ξανά σημεία ζωής, σύμφωνα με φήμες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο λεγόμενος “Μαύρος Ιππότης”, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν για αυτόν είναι ένα εξωγήινος τεχνητός δορυφόρος που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη, εδώ και τουλάχιστον 12.000 με 13.000 χρόνια.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι επιστήμονες αρνούνται να αναγνωρίσουν το αντικείμενο ως υπαρκτό, παρά τα όσα έχουν γραφτεί για αυτόν και τις διάφορες αμφιλεγόμενες φωτογραφίες που έχουν στοιχειοθετηθεί για να αποδείξουν την ύπαρξή του.

Εκείνο που αξίζει επίσης να τονιστεί είναι η υποτιθέμενη και ασυνήθιστη επίστρωση από γραφίτη του δορυφόρου, η οποία δεν επιτρέπει στο σώμα να γίνεται ορατό τη νύχτα, καθώς απορροφά οποιαδήποτε ακτινοβολία.

Αυτός ο μυστηριώδης δορυφόρος έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για πολλά χρόνια, με πολλές αντικρουόμενες απόψεις, τόσο ως προς την ύπαρξή του αλλά και ως προς τους λόγους της ύπαρξής του!

Πολλοί θεωρούν ότι έχει τοποθετηθεί σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας πριν χιλιάδες χρόνια, ίσως και πριν την καταβύθιση της Ατλαντίδας, προκειμένου να παρακολουθεί την ανθρωπότητα. Όμως, τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αποδειχτεί.

Σύμφωνα με διάφορες υποτιθέμενες διαρροές, οι διάφορες μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο τον παρακολουθούν για πάνω από 50 χρόνια τώρα ενώ φήμες υποστηρίζουν ότι ο Νίκολα Τέσλα ήταν ένας από τους πρώτους που είχε υποκλέψει σήματα από αυτόν.

Πριν μερικά χρόνια, το 2017, σύμφωνα με έγγραφα που λέγεται ότι κυκλοφόρησαν τα Wikileaks, υποστηρίχτηκε ότι ο Μαύρος Ιππότης καταρρίφθηκε με κάποιο άγνωστο είδους όπλου, ίσως με κάποια δέσμη αντι-ύλης από άγνωστο σκάφος, χωρίς να διευκρινίζεται ποιοι μπορεί έδωσαν την εντολή καταστροφής του μαύρου αντικειμένου και από που προερχόταν το σκάφος εκείνο.

Πρόσφατα, όμως, μία παράξενη πληροφορία έχει να κυκλοφορεί ως μία ακόμα φήμη, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πως αυτός ο υποτιθέμενος αρχαίος τεχνητός δορυφόρος, εμφανίστηκε ξανά κατά τη διάρκεια της ημέρας σε μαθητές του Πανεπιστημίου Auburn, οι οποίοι εξέταζαν τον ουρανό με ένα τηλεσκόπιο.

Σύμφωνα με τον δάσκαλο της αστροφυσικής και της φυσικής, το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται, ο λεγόμενος “Μαύρος Ιππότης” παρατηρήθηκε με ακρίβεια.

Το 2006, για κάποιο λόγο, το αντικείμενο υποτίθεται ότι έστειλε σήματα στη Γη τα οποία δεν μπορούσαν να αποκρυπτογραφηθούν. Παρόμοια σήματα επαναλήφθηκαν σχετικά πρόσφατα, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν.

Άραγε, μπορεί αυτές οι φήμες να είναι αληθινές; Πάντως, αν είναι, τότε γίνεται φανερό πως ο “ανεπιθύμητος” γείτονας ήρθε ξανά στη ζωή και προφανώς, δεν πρόκειται να μας αφήσει, έτσι εύκολα!

diadrastika.com

loading...