«Γένοιτο». Η δύναμη της εντολής του Δημιουργού όταν την χρησιμοποιούμε

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

Αγαπημένοι, Έρχομαι πάνω στα φτερά της αγάπης! Στο συνεχές των πολυδιαστασιακών πραγματικοτήτων, εστιάζεται μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια πρόσφατα στη Γη.

Όλα ξετυλίγονται σε συνεργασία και αρμονία με τον Ένα, την Πρωταρχική Πηγή, τον Πρωταρχικό Δημιουργό. Βρέθηκε τρόπος για να επιταχυνθεί η διαδικασία της ανάληψης για τη Γη και όλους τους κατοίκους της και αυτό γιορτάζεται με την ελπιδοφόρα προσδοκία του ύψιστου αποτελέσματος που μπορεί να επιτευχθεί.

Σε όλο το μήκος και εύρος της Δημιουργίας, τα Όντα Φωτός συγκεντρώνονται όλα μαζί για να στέλνουν Άπειρο Φως στον Πλανήτη Γη. Οι Υφαντές Ονείρων στον πλανήτη Λύρα συγκεντρώνονται για να βοηθήσουν στην δημιουργία της επεκτεινόμενης και εξυψωμένης έκδοσης του πλανήτη Γη, όπως ήδη υπάρχει στο συνεχές. Τραγουδάνε, ψάλλουν, παίζουν όργανα, χορεύουν και οραματίζονται έναν κόσμο που είναι ένα λαμπερό κόσμημα στους ουρανούς – την πραγματικότητα της νέας Γης.

Σε κάθε γαλαξία, υπάρχει εκπροσώπηση των Συμβουλίων του Φωτός που συγκεντρώνονται με ενότητα για να επιτύχουν ό,τι φαινόταν αδύνατον πριν από λίγα ανθρώπινα χρόνια. Και όμως, αυτό το θαύμα ξεδιπλώνεται σε σχεδόν εκπληκτική ταχύτητα! Αυτό που σημαίνει για την ανθρωπότητα αυτή την περίοδο είναι η περαιτέρω εμπειρία μεγαλύτερης έντασης στον καθαρισμό των τεσσάρων κατωτέρων σωμάτων – φυσικό, νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό/αιθερικό.

Αυτοί οι καθαρισμοί καλούν την ενθύμηση των περιόδων και των γεγονότων που συνέβησαν στο παρελθόν και στο παρόν, που με την σειρά της επηρεάζει το μέλλον. Εδώ είναι που εκείνοι από εσάς που έχουν έρθει στη Γη από το μέλλον τους ζητείται διαισθητικά να κάνουν ορισμένα πράγματα σε συγκεκριμένες περιόδους ώστε ένα συγκεκριμένο θέμα που παρουσιάζεται στην συλλογική συνειδητότητα να διαλύεται και να ξεκαθαρίζεται για να δώσει χώρο σε μία ανώτερη προοπτική και μ’ αυτόν τον τρόπο, ένα μεγαλύτερο καλό να λάβει χώρα για Όλους.

Ανοίγει ο δρόμος για ένα γεγονός τη φορά για να επιτρέψει να τεθεί σε ισχύ μία ενοποίηση πριν παρουσιαστεί το επόμενο. Η καθημερινή ευθυγράμμιση με τον Θεϊκό Εαυτό είναι υψίστης σημασίας και δεν μπορούμε να το τονίσουμε αυτό αρκετά. Μία εντολή όπως «Αλληλεπιδρώ με το Θεϊκό μου Πρότυπο την σκέψη ότι είμαι μία ολοκληρωμένη συνειδητότητα και Φως που ρέει σε ευθυγράμμιση με την Θεϊκή Βούληση. Γένοιτο!»

Όταν αλληλεπιδράτε με το Θεϊκό σας Πρότυπο (τον αρχικό σας Θεϊκό Εαυτό), μεγεθύνετε την ενέργεια και την συχνότητα σας και αυτό συσσωρεύει επίμονη χρήση. Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, ακόμα και για την θεραπεία και τον καθαρισμό της Γης, στέλνοντας Φως οπουδήποτε χρειάζεται.

Πρέπει να τονιστεί ότι όταν κάποιος χρησιμοποιεί την δύναμη της εντολής του Δημιουργού με την λέξη «γένοιτο!» μ’ αυτό επιβάλλεται το πρόσωπο να έχει διαύγεια στην πρόθεση του για το αποτέλεσμα που επιθυμεί να δημιουργήσει και υπευθυνότητα χρησιμοποιώντας το.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Και λέγοντας αυτό – εκείνοι που έχουν φτάσει και κερδίσει αυτό το προηγμένο στάδιο στην διαδικασία της Ανάληψης τους μπαίνουν τώρα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Δημιουργού. Είναι οι προσωπικοί σας οδηγοί και τα Πλανητικά Συμβούλια του Φωτός που θα στρέψουν την προσοχή σας στις περιοχές που χρειάζεται να εστιαστείτε.

Αυτό θα είναι διαφορετικό για κάθε άτομο, ωστόσο, θα υπάρξει επικάλυψη με τους άλλους που έχουν μία παρόμοια αποστολή στη Γη. Θα βρεθείτε να αναζητάτε ή να έλκεστε από ορισμένους ανθρώπους με τους οποίους συνάδετε και θα ενωθείτε μαζί τους με ενότητα, αρμονία και μία αίσθηση κοινότητας καθώς η ομάδα εστιάζεται στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Οι προσωπικοί σας οδηγοί ανοίγουν και καθαρίζουν τον δρόμο για να εκδηλωθεί το μονοπάτι του ύψιστου πεπρωμένου σας και δυναμικού. Το δικό σας έργο είναι να παρατηρείτε τα γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή σας και στον ευρύτερο κόσμο γύρω σας.

Οι ανώτερες διαισθητικές λειτουργίες σας γίνονται όλο και πιο ευαίσθητες και ανοιχτές και οι έξη φυσικές σας αισθήσεις γίνονται πιο οξείς σε ό,τι αντιλαμβάνεστε. Κάποιοι από εσάς θα αντιληφθείτε ότι οι άλλοι επικοινωνούν μαζί σας με τηλεπαθητικά μέσα ώστε να έχετε μία αμφίδρομη συζήτηση μαζί τους.

Άλλοι θα ακούνε άλλους να τους μιλάνε εκουσίως. Μερικοί από εσάς θα έχετε την αίσθηση της όσφρησης να είναι πολύ εναρμονισμένη σε κάτι ή σε κάποιον χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι σας.

Θα μπορείτε να αναγνωρίζετε τις ενεργειακές υπογραφές της ψυχής, όχι μόνο εκείνων που είναι στα ανώτερα βασίλεια αλλά και των ανθρώπων γύρω σας ή που συνδέονται μαζί σας κατά κάποιον τρόπο.

Θα μπορείτε να διακρίνετε τι σκέφτονται… όλες αυτές οι ικανότητες που έρχονται σε απευθείας σύνδεση πρέπει να ενσωματωθούν και να εναρμονιστούν έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται μ’ έναν ευθυγραμμισμένο και γεμάτο αγάπη κατάλληλο τρόπο.

Μέχρι τον επόμενο μήνα… Γένοιτο

ΕΙΜΑΙ ο Ιλαρίων

μέσω της Marlene Swetlishoff

Μετάφραση: Ρένα Λογιάκη

www.TheRainbowScribe.com

2009-2019 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

“Permission is given to translate to the Greek language by the Scribe, ©Marlene Swetlishoff.

www.UrantiaCenter.gr / Image by A Owen from Pixabay