Τον Νιμπίρου και τις Προθέσεις των Κατοίκων του Αποκαλύπτει ένας Remote Viewer όπως ισχυρίζεται

[13/02/2017 - 10:12]

Τον Νιμπίρου και τις Προθέσεις των Κατοίκων του Αποκαλύπτει ένας Remote Viewer όπως ισχυρίζεται

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εδώ και πολλές δεκαετίες υπάρχει η φήμη και αναφορές για έναν ακόμα πλανήτη στο βαθύ διάστημα. Τον αποκαλούν «Πλανήτη X», ενώ πολλοί χρησιμοποιούν την ονομασία «Νιμπίρου» ή «Νέμεσις«. Κάποιοι, όμως, έμαθαν γι’ αυτόν…

Οι επιστήμονες του κατεστημένου και κυβερνητικοί φορείς έσπευδαν κάθε φορά να απορρίψουν την πιθανότητα ύπαρξης αυτού του άγνωστου πλανήτη, ως καθαρή «αγυρτεία». Αλλά λόγω κάποιων πρόσφατων ευρημάτων, οι ίδιοι επιστήμονες τώρα φαίνεται να δέχονται, τελικά, την ύπαρξη αυτού του πλανήτη, τον οποίο μετονόμασαν σε «9ο Πλανήτη«…

Τα νέα στοιχεία προέρχονται-οφείλονται, κυρίως, σε ένα ζευγάρι σεβαστών πλανητικών επιστημόνων, τους Konstantin Batygin και Mike Brown του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Καλιφόρνιας (Caltech) στην Πασαντένα, οι οποίοι προσπέρασαν τον κατευθυνόμενο αφορισμό και τον αναπόφευκτο σκεπτικισμό, δίνοντας μία άλλη διάσταση στα πράγματα.

Οι ενδείξεις, οι λεπτομερείς αναλύσεις των τροχιών των άλλων μακρινών αντικειμένων και πολλοί μήνες με προσομοιώσεις σε υπολογιστή, έκαναν τις φήμες πραγματικότητα. Όλοι πια, μιλούν για την ύπαρξη πραγματικά ενός ακόμα πλανήτη…

Τωρα, ένας Remote Viewer, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα…

Το Remote Viewing (απομακρυσμένη προβολή) είναι η ικανότητα ενός ατόμου να μπορεί να περιγράψει μια απομακρυσμένη γεωγραφική θέση ακόμη και μέχρι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική θέση την οποία βρίσκεται. Remote Viewer λέγεται ο άνθρωπος που μπορεί να «δει», να «ζήσει» και να «αισθανθεί» άλλους τόπους πολύ μακριά από την θέση που βρίσκεται.

Το Remote Viewing ήταν μέρος του μυστικού project «Star Gate», ένα Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης (DIA – Defense Intelligence Agency) το οποίο αποχαρακτηρίστηκε το Σεπτέμβριο του 1995, ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν πειστικές αποδείξεις ότι εξακολουθεί να υφίσταται από την CIA, ακόμα και σήμερα…

Σύμφωνα λοιπόν με το video που ακολουθεί, ο Remote Viewer που εκπαιδεύτηκε από τον Russell Targ, προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον άγνωστο Πλανήτη Χ, ή Νιμπίρου, ή Νέμεσις και με βάση αυτά που πρόλαβε να δει και να μάθει -χωρίς να σημαίνει ότι έχει πλήρη εικόνα- μας λέει περίπου τα εξής:

Δεν είναι πλανήτης, αλλά συμπεριφέρεται σαν πλανήτης. Θα μπορούσε να είναι ένα διαστημικό όχημα. Είναι τεράστιος και φαίνεται να υπάρχει ζωή. Κατοικείται και υπάρχουν αρκετές πόλεις. Ζουν γιγαντόσωμα όντα τα οποία ενδεχομένως φτάνουν ή να ξεπερνούν τα 3,5 μέτρα. Είναι πιθανόν κοκκινομάλληδες.

Ωστόσο ο μάρτυρας δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πορεία-εξερεύνησή του στον μυστηριώδη πλανήτη. Κάποια «δύναμη» τον έβγαλε εκτός και δεν μπόρεσε να συνεχίσει για να μάθει περισσότερα. Ίσως, γιατί κάποιοι που εφορεύουν τον κόσμο τους, αντιλήφθηκαν την παρουσία του Remote Viewer και δεν ήθελαν να διαρρεύσουν κάποια πράγματα για την ταυτότητά τους.

Από τα λίγα που είδε και έζησε, έβγαλε το συμπέρασμα πως, ίσως, δεν πρόκειται για κάποιο διαστημικό πλανητόπλοιο κάποια διαστημικής ομοσπονδίας άλλων πλανητών ή άστρων. Μάλλον είναι ένας προγονικός πλανήτης: ο πλανήτης των προγόνων μας. Ξέρουν τα πάντα για εμάς και πιθανότατα δεν έχουν σχηματίσει και την καλύτερη εντύπωση. Αν και βρίσκονται σε δίλημμα, φαίνεται πως έχουν την πρόθεση να μας βοηθήσουν, σε αντίθεση με άλλους που θέλουν να μας καταστρέψουν.

Φαίνεται πως διαθέτουν μικρά διαστημόπλοια ή μητρικά σκάφη τα οποία μπορούν βγουν από τον πλανήτη τους, ανά πάσα στιγμή.

Παρά την την τρομολογανεία που καλλιεργείται στην Γη, για σύγκρουσή μας με τον Πλανήτη Χ, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό. Προβλέψεις αυτού του είδους έχουν βγει λάθος πολλές φορές, όπως για τις αρχές του 2000, του 2012 ή του 2016. Το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Remote Viewer Takes a Look at Planet X

diadrastika.com

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ