Γειωτές Ενέργειας: Ο τρόπος για να έχουμε προστασία και ασφάλεια

Χρήστος Κιτσινάμας

Οι “Γειωτές” της Ενέργειας είναι μια ομάδα εργατών του φωτός που έχουν ως αποστολή τους να γειώνουν στέρεα τις ενέργειες των υψηλότερων δονήσεων στη μητέρα Γη και σε όλη την ανθρωπότητα. Η εργασία που κάνουν για να γειώσουν και να εξισορροπήσουν τις ενέργειες έχει καταστήσει δυνατή λόγω της προόδου που έχουμε κάνει.

Εργάζονται σε επίπεδα που είναι πολύ σημαντικά για την ισορροπία, στον πλανήτη ώστε να αποφευχθούν μεγάλες καταστροφές και αυτό αποτελεί μια πραγματικά σεβαστή απασχόληση.

Η γλώσσα επικοινωνίας με το Πνεύμα είναι η αγνή πρόθεση. Είμαστε υπηρέτες του Θεού χωρίς όρια χωρίς να διαπραγματευόμαστε και χωρίς να ζητάμε ανταλλάγματα! (Θεέ μου εγώ κάνω αυτό, κάνε και συ για μένα εκείνο). Μπορούμε όλοι μας μόνο με λίγα λεπτά κάθε μέρα να επικαλούμαστε τρείς πολύ ισχυρές Θεϊκές ενέργειες και να τις γειώνουμε στη Γη.

Οι ενέργειες είναι:

  • Το Λευκόχρυσο Θεϊκό Φως & η Ροζ Θεϊκή ενέργεια της Αγάπης
  • Η Χριστική ενέργεια και Συνειδητότητα (χρυσό χρώμα)
  • Η Ιόχρου Φλόγα (μωβ χρώμα)
  • Τα Κρυστάλλινα Σωματίδια της Θεϊκής Δημιουργίας

Γιατί να το κάνουμε;

Για να γίνει η μετάβασή μας από τον ένα κόσμο στον άλλο χωρίς καταστροφές, με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε όταν παραλάβουμε αυτές τις ενέργειες από την Θεϊκή καρδιά και τις γειώσουμε στη Γη. Χρειάζεται ένα ανθρώπινο σώμα για να γίνει αυτό! Κάνοντας το αυτό ανεβαίνει η δόνησή μας, θεραπευόμαστε εμείς οι ίδιοι και αποκτάμε μεγάλη δύναμη και υγεία γιατί οι ενέργειες περνάνε μέσα από το σώμα μας για να γειωθούν. Ταυτοχρόνως η προσφορά μας στον πλανήτη γίνεται ανεκτίμητη και βέβαια από τα ουράνια μας προστατεύουν και μας συγχαίρουν για την υπηρεσία μας στην ανθρωπότητα!

Τα Βήματα είναι τα εξής:

Απαραίτητη πρώτα η γείωση μας με την Καρδιά της Μητέρας Γης στο κέντρο της Γης. Μετά η ένωση με τον Ανώτερο Εαυτό μας (8ο Τσάκρα πάνω από το κεφάλι μας) όπου ζητάμε «να αναλάβει την καθοδήγηση της ζωής μας και να μας προστατεύει». Μετά συνδεόμαστε με τη Θεϊκή Καρδιά με το Κέντρο της Δημιουργίας με τον Πατέρα – Μητέρα Θεό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ζητάμε «Συγχώρεση για μας και για το Προγονικό Κάρμα που έχει γίνει μέρος του γενεαλογικού δένδρου της ανθρωπότητας» επίσης ζητάμε να παραλάβουμε τις Θετικές ενέργειες που χρειάζεται ο πλανήτης – το Λευκόχρυσο Φως την Χριστική ενέργεια και την Ιόχρου Φλόγα.

Οραματιζόμαστε τις τρείς ενέργειες να έρχονται από την Θεϊκή Καρδιά μέσα από τον Ανώτερό μας Εαυτό και ζητάμε να καθαρίσουν και να θεραπεύσουν τα 13 Αιθερικά μας σώματα τα κύτταρά μας, να ανοίξουν καθαρίσουν θεραπεύσουν ενεργοποιήσουν όλα τα Τσάκρα μας και να γειωθούν στην καρδιά της Μητέρας γης.

Σκορπάμε σε όλο και μεγαλύτερους ομόκεντρους κύκλους σε όλο τον πλανήτη το Λευκόχρυσο Φως την Χριστική ενέργεια και την Ιόχρου Φλόγα. Στέλνουμε τις ενέργειες στα Πολιτικά, Οικονομικά, Εκπαιδευτικά συστήματα, στα συστήματα Δικαιοσύνης και Υγείας, στους Διεθνείς Οργανισμούς και ζητάμε να καθαριστούν να εξαγνιστούν και να τα διαχειριστούν οι κατάλληλοι άνθρωποι.

Οραματιζόμαστε τη Γη και τους ανθρώπους ευτυχισμένους χαρούμενους με αφθονία και τέλεια υγεία. Ευχαριστούμε και Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να γειώνουμε τις θετικές ενέργειες έκφρασης για το καλό της ανθρωπότητας και της Γης.

www.UrantiaCenter.gr / Image by Leandro De Carvalho from Pixabay