Καλλιτεχνική απεικόνιση φαντασίας από -MQ-, Pixabay

Αρχαίο πλοίο εξαιρετικής λεπτομέρειας στον Άρη;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υποστηρίζεται από πολλούς ανεξάρτητους ερευνητές, ότι ο δορυφόρος της Γης, η Σελήνη, κρύβει πολλά μυστικά, ενός προηγούμενου ανεπτυγμένου τεχνολογικά πολιτισμού. Οι ισχυρισμοί αυτοί προσπαθούν να αποκτήσουν υπόσταση μέσω συγκεκριμένων φωτογραφιών που, συνήθως έχουν προέλευση τα αρχαία της NASA, οπότε οι ερευνητές προβάλουν τις απόψεις τους. Ένα από αυτά είναι το αντικείμενο “κινητήρας” στον Άρη που θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα αν είναι πραγματικότητα.

Ένας από τους ανεξάρτητους ερευνητές είναι και ο πολύ γνωστός Scott C. Waring που συχνά δέχεται την κριτική των σκεπτικιστών. Ισχυρίζεται, λοιπόν, ότι έχει κάνει μία φοβερή ανακάλυψη, καθώς στην επιφάνεια της Σελήνης μια μακριά μαύρη δομή που βρίσκεται κατά μήκος ενός κρατήρα. Κατά την μεγέθυνσή της, φαίνεται να διακρίνεται με εκπληκτικές λεπτομέρειες ένα πλοίο.

Οι λεπτομέρειες αυτού του υποθετικού εγκαταλελειμμένου πλοίου είναι απίστευτα υπέροχες καθώς μπορούμε να δούμε την πλώρη και πολλά σημεία κατά μήκος του καταστρώματος έως την πλώρη, η οποία φαίνεται να μην υπάρχει, να έχει κοπεί ή σπάσει, ωστόσο μπορεί να είναι και διχαλωτή. Ίσως, το πιο εκπληκτικό όλων να είναι τα διάφορα αντικείμενα που φαίνεται να ξεχωρίζουν διάσπαρτα κατά μήκους του “καταστρώματος” και παραπέμπουν σε υλικά και εφόδια που ενδεχομένως να ήταν το φορτίο του “πλοίου”. Επίσης η συμμετρία της δομής φαίνεται να είναι συναρπαστική. Όπως μας περιγράφει, το υποτιθέμενο πλοίο έχει μήκος περίπου 40 μέτρα, αλλά δεν είναι το μέγεθος που έχει σημασία, όσο η λεπτομέρεια της κατασκευής του – εφόσον πρόκειται για κατασκευή.

Το απόσπασμα της φωτογραφίας έχει προέλευση έναν χάρτη της NASA για το φεγγάρι που υπάρχει στο Lunar Reconnaissance Orbiter Camera – LROC. Στην εικόνα που βλέπετε σε μεγέθυνση παρακάτω έχει γίνει επεξεργασία της φωτεινότητας και έχει προστεθεί μια μπλε απόχρωση προκειμένου να αναδείξει περισσότερες λεπτομέρειες που ενδεχομένως κρύβονται από το φως.

Ο Scott C. Waring ισχυρίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτει κάποιο είδος πλεούμενου, είτε στη Σελήνη είτε στον Άρη. Κάπως έτσι, λοιπόν, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι πιθανών κατασκευών και πλοίων που έχει εντοπίσει εκτός Γης. Οι γκρι μεταλλικές δομές, οι λευκές ανακλαστικές δομές και οι μη ανακλαστικές μαύρες δομές, όπως αυτό που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

Άραγε, θα μπορούσε αυτό το αντικείμενο να είναι ένα πραγματικό πλοίο που κάποτε έπλεε σε κάποιες θάλασσες της Σελήνης; Θα μπορούσε να είναι αρχαίο διαστημόπλοιο που έπεσε ή εγκαταλείφθηκε; Ή μήπως πρόκειται απλά για μια παρειδωλία, όπως θα μπορούσαν να ισχυριστούν οι σκεπτικιστές; Να είναι, δηλαδή, ένα αντικείμενο που η μορφή και το σχήμα του, ακόμα και οι απίθανες λεπτομέρειές του, μας θυμίζει ένα πλοίο, χωρίς πραγματικό να είναι;

Διαβάστε επίσης: Αρχαίο Ταχύπλοο Σκάφος στον Πλανήτη Άρη υποστηρίζει ότι εντόπισε ερευνητής. Τον αυθεντικό σύνδεσμο για την πηγή της εικόνας στο LROC μπορείτε να δείτε ή/και να εξετάσετε και να επεξεργαστείτε εδώ: https://quickmap.lroc.asu.edu/?extent=-54.1179844,65.103473,-53.8469999,65.1482698&proj=10&layers=NrBsFYBoAZIRnpEoAsjYIHYFcA2vIBvAXwF1SizSg

diadrastika.com

Εικόνα στην αρχή του άρθρου: Image by -MQ- from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.