Κοσμοναύτης Vagner: Στο βίντεο, θα δείτε και κάτι άλλο, όχι μόνο το Σέλας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Ρώσος αστροναύτης Ιβάν Βάγκνερ μπήκε στο Twitter και δημοσίευσε ένα βίντεο από το διαστημικό σταθμό. Μας εξηγεί ότι εστιάζει στο Βόρειο Σέλας καθώς ο ίδιος βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, περίπου ανάμεσα από την Αυστραλία και την Ανταρκτική. Το θέαμα είναι εκπληκτικό και τον ευχαριστούμε για αυτή την στιγμή που μας χάρισε. Όμως…

Όπως ο ίδιος διευκρινίζει: “Στο βίντεο, θα δείτε και κάτι άλλο, όχι μόνο το Σέλας.” Αμέσως, οποιοσδήποτε μπορεί να αναρωτηθεί τι είναι αυτό το “κάτι άλλο” που έχει βιντεοσκοπήσει ο Ivan Vagner. Το υπονοούμενό του τραβάει αμέσως το ενδιαφέρον οποιουδήποτε και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο γνωστός ερευνητής Scott C. Waring, ο οποίος ξεψαχνίζει το βίντεο.

Όπως θα δείτε κι εσείς, στο βίντεο του Βάγκνερ, πέρα από το ασύγκριτο Σέλας, υπάρχουν πέντε μικρά λαμπερά ιπτάμενα αντικείμενα άγνωστης προέλευσης. Κινούνται ταχύτατα και δίνουν την εντύπωση ότι απομακρύνονται από την Γη. Το ένα από αυτά φαίνεται να ηγείται ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα δείχνουν να παρατάσσονται σε σχηματισμό. Εύκολα θα μπορούσε να υποθέσει ο καθένας ότι πρόκειται για UFOs, ενώ οι σκεπτικιστές ότι πρόκειται για δορυφόρους γήινης κατασκευής. Αλλά ο τρόπος που διατυπώνει την παρουσία τους ο Ιβάν, ως “κάτι άλλο” σε βάζει σε πειρασμό να το ψάξεις ακόμα περισσότερο.

Έτσι, λοιπόν, ο Scott C. Waring έκανε μερικά κοντινά στο βίντεο οπότε.Όπως ισχυρίζεται, τα αντικείμενα αυτά είναι πολύχρωμα, ροζ μοβ και πράσινο. Όλα, χρώματα που ηρεμούν, γεγονός που θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι πιθανοί εξωγήινοι που τα πιλοτάρουν δεν θέλουν να δείξουν απειλητικές διαθέσεις, σε περίπτωση που γίνουν αντιληπτά από εμάς τους γήινους.

Άραγε, σε μας μένει να αναρωτηθούμε: είναι πράγματι αυτά τα αντικείμενα σε σχηματισμό, εξωγήινα σκάφη; Μήπως πρόκειται για κάτι πιο φυσιολογικό που απλά ξεγελάει το μυαλό μας; Όπως και να έχει, η θέαση που κατέγραψε ο Ρώσος κοσμοναύτης και το υπονοούμενο που αφήνει, αποκτούν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς δεν προέρχονται από απλούς καθημερινούς ανθρώπους, οπότε έχει μια ξεχωριστή αξία.

Στην συνέχεια, μπορείτε να δείτε το τουίτ του Ivan Vagner με το επίμαχο σχόλιο και το βίντεο, από τις 19 Αυγούστου 2020, ενώ παρακάτω θα βρείτε και το βίντεο του Scott C. Waring που εστιάζει περισσότερο στα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα:

Cosmonaut Ivan Vagner Records UFO Fleet Leaving Earth, Aug 19, 2020, UFO Sighting News.

diadrastika.com

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.