Άφιξη Ολύμπιων Σκαφών έριξαν την φυσική προστασία της Γης
Καλλιτεχνική απεικόνιση από Ima Artist στο Pixabay

Άφιξη Ολύμπιων Σκαφών έριξαν την φυσική προστασία της Γης
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Η Γη ήχησε σαν τεράστια καμπάνα από συναγερμούς που ξεκινήσανε αρχικά από Κίνα και Ιαπωνία. Ένας κίνδυνος που εξαπλώθηκε μόνο από διαστημικές, στρατιωτικές και μυστικές υπηρεσίες τεχνολογικά προηγμένων κρατών και μόνο ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη και, φυσικά, ανάμεσα σε προέδρους και πρωθυπουργούς που οι μεγάλες δυνάμεις τους επέτρεπαν να έχουν πρόσβαση σε τέτοιες ενημερώσεις.

Εκατομμύρια άγνωστα αντικείμενα που βγήκαν μέσα από τον Ήλιο με κοινή πορεία και κατεύθυνση, χωρίς να αποκλίνουν, σαν κοπάδι με κοινή συνείδηση. Τα εξωγήινα διαστημικά σκάφη πλησίαζαν τη Γη, ενώ κάποιες πολυάριθμες ομάδας περικύκλωσαν τον πλανήτη Ερμή και Αφροδίτη, σαν να περίμεναν κάτι να συμβεί ή να πάρουν εντολή για κάποια ενδεχόμενη κίνηση που θα έπρεπε να κάνουν. Άλλες πολυπληθείς ομάδες αυτών των σκαφών κάλυψαν τον πλανήτη Άρη, τον Δία και όλους όσους αποτελούν τον Ηλιακό μας Σύστημα, μέχρι εκεί που δεν πιάνει το ανθρώπινο μάτι αλλά ούτε και τα μεγαλύτερα και πιο εξελιγμένα τηλεσκόπια της Γης.

Ένα τεράστιο σμήνος έκανε το ίδιο και στην Γη. Μπήκε στην τροχιά της Σελήνης και όλα μαζί σχημάτισαν ένα εξωτερικό δαχτυλίδι γύρω από τη πλανήτη μας, το οποίο συνεχώς αναπτυσσόταν και αυξανόταν μέχρι που κάλυψε όλη την υδρόγειο σαν εξωτερικό σφαιρικό μπαλόνι. Σταδιακά, στην αρχή, αλλά εντελώς απότομα στη συνέχεια και για λίγα δευτερόλεπτα έπεσε η φυσική προστασία της Γης, όμως εξακολουθούσε να υπάρχει, μάλλον λόγω της τεχνητής ασπίδας που δημιουργήθηκε από τα ξένα διαστημόπλοια.

Πολλοί άνθρωποι ένιωσαν αυτή την παρουσία. Σε άλλους έγιναν αντιληπτά παράξενα και ασυνήθιστα συμβάντα σε αρχαίους ναούς οι οποίοι έμοιαζαν να εξαπλώνουν μία δόνηση. Σε πολλές περιοχές του πλανήτη, προγράμματα και συστήματα ελέγχου, παρουσίαζαν ενδείξεις ότι τα ηφαίστεια είναι έτοιμα να εκραγούν. Αλλού ο καιρός αγρίεψε ξαφνικά και χωρίς να έχει προβλεφθεί από μετεωρολόγους. Χιόνισε σε ερήμους και έβρεξε σε τόπους που είχαν εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια να πέσει σταγόνα. Τρικυμίες σε ήρεμα νερά και μαύρα σύννεφα, έκαναν τον πλανήτη να μοιάζει ασφυκτικός, έτοιμος να καταρρεύσει. Οι συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν κατάλαβε το παραμικρό. Ο ένας λόγος ήταν γιατί οι περισσότεροι ήταν απασχολημένοι στις δουλειές τους ή στα κινητά τους και κανείς δεν κοιτούσε τον ουρανό. Ο δεύτερος λόγος ήταν πως τα φαινόμενα αυτά δεν κράτησαν για περισσότερο από μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Σε πολλά ζώα, οικόσιτα, της ζούγκλας, της θάλασσας και του αέρα, παρατηρήθηκε μια αναστάτωση από επιστήμονες που τα μελετούν. Την ίδια αναστάτωση πρόσεξαν ιδιοκτήτες κατοικιδίων, μόνο που σχεδόν όλοι έμοιαζαν να συμφωνούν – ανεξήγητο πως – ότι τα αγαπημένα τους ζωάκια έδειχναν έναν ακατανόητο ενθουσιασμό που οι κάτοχοί τους δεν μπορούσαν να εξηγήσουν. Αυτή η χαρά ήταν ιδιαίτερα εμφανής σε σκύλους αλλά και σε γάτες.

Κάποιοι άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι είδαν ιπτάμενους δίσκους να κατεβαίνουν προς την επιφάνεια και ότι στο κάτω μέρος τους απελευθέρωναν πλοκάμια ενέργειας. Ήταν σαν γιγαντιαίες μέδουσες του αέρα, αλλά δεν ήταν. Το όλο φαινόμενο έμοιαζε με όραμα γιατί το έβλεπαν και το αντιλαμβάνονταν ελάχιστοι, την ίδια στιγμή που δεν το έβλεπε κανείς άλλος, ακόμα κι αν κοιτούσε στο ίδιο σημείο με τον αυτόπτη μάρτυρα.

Μία φήμη που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, αλλά πολύ γρήγορα διαψεύστηκε από όλες τις επίσημες αρχές του κόσμου και τους οργανισμούς που καταπολεμούσαν την παραπλήροφόρηση, ήταν πως διέρρευσαν διαβαθμισμένες πληροφορίες ότι επρόκειτο για άφιξη Ολύμπιων σκαφών. Ο λόγος άγνωστος. Μία υπόθεση ήταν πως άφησαν ένα κοσμικό μήνυμα σε όλο το ηλιακό σύστημα το οποίο μπορούσαν να διαβάσουν μόνο όσοι γνώριζαν τη γλώσσα του σύμπαντος και των αρχετύπων που αποτυπώθηκαν κάποτε στο συλλογικό ασυνήδητο. Ήταν μια γλώσσα που όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί αντιλαμβάνονται και επικοινωνούν. Μοιάζει με τη γλώσσα των ονείρων, της θέλησης, του έρωτα και της ελευθερίας της αναζήτησης. Μόνο που οι άνθρωποι είναι αναλφάβητοι σε αυτόν τον τομέα, επειδή κάποιοι άλλοι άνθρωποι φρόντισαν δογματικά γι’ αυτό, ήδη από πολύ παλιά, με αποτέλεσμα κανείς πλέον να μην μπορεί να αναγνωρίσει τα σημάδια όταν αυτά εμφανίζονται μπροστά του. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να μεταφέρουν το μήνυμα. Το μήνυμα της ισορροπίας και της αρμονίας. Και για τους ανθρώπους, το μήνυμα της κοινωνικής αρετής.

Πολλοί, αυτό το μήνυμα, το ερμηνεύουν ως «αγάπη», αλλά δυστυχώς δεν αναγνωρίζουν όλες τις εκφάνσεις της και προτιμούν να στριμώχνουν κάθε παραλλαγή της σε μία έννοια. Ίσως, διότι θέλουν να αξιοποιήσουν το κίνητρο που δίνουν για προσωπικούς λόγους, προκειμένου να είναι ελεύθεροι να δεσμεύουν αυτό που λένε ότι αγαπούν. Ο Επίκουρος κάποτε είχε πει: «Ο ανώτερος άνθρωπος, περισσότερο από κάθε τι, αφιερώνεται στη Σοφία και την Αγάπη. Το πρώτο είναι θνητό αγαθό ενώ το δεύτερο αθάνατο». (Διαβάστε επίσης: Αγάπη. Αρχαία Ελληνική Λέξη που Ιδιοποιήθηκε και «Άλλαξε»)

diadrastika / Image by ImaArtist from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.