Οι 6 Εναλλακτικές Στάσεις της Ηδονής

Αν το ρεπερτόριο σας στο κρεβάτι, περιορίζεται στην ιεραποστολική στάση ή στα τέσσερα, μάλλον ήρθε η ώρα να κάνετε έναν ανασχηματισμό.

Καιρός να δοκιμάσετε έξι όχι και τόσο γνωστές στάσεις που υπόσχονται ατέλειωτα “αχ – βαχ”.

1. Ανάποδο Ιεραποστολικό:

Η πασίγνωστη ιεραποστολική στάση είναι η πιο συνήθης και η πιο εύκολη απ’ όλες στο κρεβάτι. Εσύ ανάσκελα, εκείνος από πάνω σου και γίνεται ό,τι γίνεται. Αν θέλεις να κάνεις πιο πικάντικο το ιεραποστολικό, δοκίμασε την αντίστροφη ιεραποστολική στάση.

Πώς θα το κάνεις: Εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα με την πλάτη του να ακουμπάει στο στρώμα (ή το πάτωμα). Εσύ ανεβαίνεις επάνω του αλλά με το πρόσωπο στραμμένο στα πόδια του. Αφού γίνει η διεισδύσει, γέρνεις προς τα εμπρός και ξεκουράζεις το βάρος σου στα χέρια σου ενώ ταυτόχρονα σπρώχνεις τα πόδια σου προς το πρόσωπό του. Μοιάζει λίγο με την αντίστροφη καβαλάρισσα αλλά ουσιαστικά εκείνος διατηρεί το ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης.

2. Βρεκεκέξ κουάξ κουάξ τα βατραχάκια:

Όπως θα μάντεψες ήδη, η στάση βατραχάκια, μοιάζει αρκετά με το να είσαι στα τέσσερα. Όμως, αντί να στέκεσαι έτσι, ο ένας σχεδόν πλακώνει τον άλλο με κίνηση σαν να προσπαθείς να πηδήξεις όπως τα βατραχάκια.

Πώς θα το κάνεις:

Εσύ κάνεις ένα βαθύ κάθισμα ρίχνοντας το βάρος στα πόδια (με ελαφριά ανασηκωμένους τους γλουτούς) και εκείνος γονατίζει πίσω σου και διεισδύει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

3. Γιόγκα και ξερό ψωμί:

Μία στάση της γιόγκα μπορεί να περιγραφεί ιδανικά σαν ένα ανάποδο στα τέσσερα και είναι ιδανική για κάθε γυναίκα που θέλει να φτάσει “ψηλά” και να γυμναστεί ταυτόχρονα.

Πώς θα το κάνεις: Ξαπλώνεις ανάσκελα στο κρεβάτι ή σε κάποια άλλη πιο σκληρή επιφάνεια. Σιγά σιγά, σηκώνεις την πλάτη δίνοντάς της το σχήμα αψίδας και στηρίζεις τα χέρια στο έδαφος. Εκείνος γονατίζει μπροστά σου και διεισδύει. Αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις, ζήτα να κρατήσει τη μέση σου με τα χέρια του.

4. Ζητείται κοπέλα για ερωτικό χορό:

Περιποιήσου τον καλό σου, δίνοντάς του την οπτική και σωματική ευχαρίστηση ενός αισθησιακού χορού, μόνο για τα μάτια του.

Πώς θα το κάνεις: Ζήτα του να ξαπλώσει στο προσκέφαλο του κρεβατιού, και δέσε τα χέρια πίσω από το κεφάλι σου. Φόρα τα πιο σ-ξυ εσώρουχα που διαθέτει η γκαρνταρόμπα σου και κουνήσου επάνω του αισθησιακά και εpwτικά. Μόλις δεν έχει άλλες αντοχές, γύρνα στην κλασική στάση ”γυναίκα από πάνω”.

5. Καουμπόι αγάπη μου:

Λίγο η φύση που ξυπνάει την εpwτική διάθεση, λίγο το φημισμένο βουκολικό, η ιδέα του να δαμάσεις τον ταύρο που κρύβει μέσα του, σε έχει εξιτάρει ήδη.

Πώς θα το κάνεις: Εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα και φέρνει τα πόδια στο στή8ος του. Εσύ, με το πρόσωπο στραμμένο ανάποδα κάθεσαι επάνω στο όργανό του. Στηρίξου στα πόδια του για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και βαθμού διείσδυσης.

6. Το κορίτσι λάστιχο σε νέες περιπέτειες:

Αν πρόσφατα ξεκίνησες γυμναστήριο και τα πρώτα αποτελέσματα στην σφριγηλότητα και την ευελιξία σου είναι εμφανή, καιρός να τα δείξεις και “αλλού”.

Πώς θα το κάνεις: Στέκεστε όρθιοι και οι δύο και κοιτάζεστε στα μάτια με πάθος. Εσύ σηκώνεις το ένα πόδι και το βάζεις στον ώμο, ενώ εκείνος εισέρχεται. Φρόντισε να σε στηρίζει κρατώντας σε από τα χέρια καθ’ όλη τη διάρκεια της πράξης, για να μην βρεθείς ανάσκελα στο πάτωμα.

Από την Κ.Π – womenonly.gr / Image by Gonzalo Teran from Pixabay