ζευγάρι με φωτεινές καρδιές
Image by elwynn from depositphotos

Ποια ζώδια ταιριάζουν περισσότερο μεταξύ τους

Είναι γνωστό πως καθένα από τα 12 ζώδια ταιριάζει περισσότερο με κάποια και λιγότερο με κάποια άλλα. Τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου κι η χημεία που δημιουργείται μεταξύ τους έχει διαφορετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, η συμβατότητα των ζωδίων μπορεί να μας παραπλανήσει, αφού υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν την εξέλιξη μίας σχέσης.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, να συμβουλευτείς και την «Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης» του Astrology, ώστε να μάθεις τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσένα και το ταίρι σου!

Αν αναρωτιέσαι όμως ποιο είναι το ζώδιο με το οποίο θα έχεις το happy end που ονειρεύεσαι, παρακάτω έχουμε καταγράψει τους καλύτερους συνδυασμούς, καθώς και τι ζητάει το καθένα!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός συνήθως έλκεται από τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα. Είναι άτομο τολμηρό, παθιασμένο και αρκετά εγωιστικό. Εάν το «εγώ» του δεν συγκρουστεί με εκείνο του Λέοντα, μπορεί να υπάρξει μία σχέση λατρείας μεταξύ τους, ενώ με έναν Τοξότη θα ευδοκιμήσει, μόνο αν βρουν κοινούς στόχους. Οι άνδρες Κριοί είναι φιλικά άτομα, που αναζητούν έναν σύντροφο με παρόμοιες απόψεις. Οι γυναίκες Κριοί ψάχνουν κάποιον που θα τους βγάλει τη χαδιάρα και ναζιάρα πλευρά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που ταιριάζει πολύ με τα ζώδια της Γης. Ωστόσο, είτε συνάψει σχέση με έναν Αιγόκερω, είτε με μία Παρθένο, καλό θα ήταν κανείς από τους δύο να μην προσπαθήσει να τον ελέγξει. Με τα ζώδια του Νερού νιώθει επίσης πολύ άνετα, καθώς τον βοηθούν να γνωρίσει μία πιο χαλαρή εκδοχή του. Οι άντρες Ταύροι αγαπούν τη ρουτίνα, ενώ οι γυναίκες απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με όλες τους τις αισθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι βρίσκουν τον έρωτα σε ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, τα οποία με τον αυθορμητισμό τους, τους γλιτώνουν από τη βαρεμάρα. Οι άνδρες Δίδυμοι θέλουν να είναι διαρκώς εν κινήσει και… μέσα στα πράγματα. Οι γυναίκες Δίδυμοι θέλουν κάποιον να τις λατρεύει και να είναι αρκετά δραστήριος, ώστε να τις κρατάει σε εγρήγορση.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

O Καρκίνος αισθάνεται οικεία με τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού και ασφάλεια με εκείνα της Γης, καθώς δεν βιάζονται και δίνουν χρόνο στη σχέση να εξελιχθεί με έναν ασφαλή ρυθμό. Οι άντρες Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και θέλουν κάποια να τους φροντίζει, ενώ οι γυναίκες είναι αρκετά ντροπαλές και δεν ανοίγονται εύκολα.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων αυτό που ζητάει είναι χαλάρωση για μεγάλες χρονικές περιόδους, όταν όμως εμπνέεται από κάτι ή κάποιον, αναλαμβάνει αμέσως δράση! Ζώδια της φωτιάς, όπως ο Κριός και ο Τοξότης, είναι αυτά με τα οποία ταιριάζει καλύτερα. Οι άνδρες Λέοντες είναι πολυάσχολοι και θέλουν έναν εξίσου πολυάσχολο και… στιλάτο σύντροφο, ενώ οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να διακρίνουν άμεσα την ειλικρίνεια σε ένα άτομο, αφού είναι για εκείνες ένα βασικό ζητούμενο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος αγαπάει την αφοσίωση και την καθημερινότητα, δύο στοιχεία που τον συνδέουν με άλλα ζώδια της Γης, όπως ο Αιγόκερως και ο Ταύρος. Συνήθως λειτουργεί ως στήριγμα για τον πρώτο και ως ένα ταιριαστό συμπλήρωμα για τον δεύτερο. Οι άντρες Παρθένοι είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και μπορούν να κρύβουν για καιρό τα συναισθήματά τους, ενώ μία γυναίκα Παρθένος, μπορεί να κάνει υπομονή μέχρι να βρει αυτό που πραγματικά ζητάει από μία σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Όταν πρόκειται για αγάπη, ο Ζυγός στρέφει τα… βέλη του στα «κοφτερά» μυαλά του ζωδιακού, δηλαδή τους Δίδυμους και τους Υδροχόους. Ωστόσο, αυτό που τον απομακρύνει από τον πρώτο είναι η επιπολαιότητα και από τον δεύτερο η ισχυρογνωμοσύνη. Ένας άντρας Ζυγός λατρεύει το ταίρι του και αφιερώνει όλο του τον εαυτό στη σχέση, ενώ μία γυναίκα Ζυγός αποζητά τον ρομαντισμό, την αβρότητα και την κομψότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός γοητεύεται περισσότερο από τα ζώδια του Νερού, αλλά μπορεί να ταιριάξει με την πλειονότητα των ζωδίων. Ωστόσο, χρειάζεται να νιώσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη για να εκφράσει τα συναισθήματά του. Οι άντρες Σκορπιοί αποζητούν το πάθος σε μία σχέση, ενώ θέλουν στο πλάι τους ένα μοιραίο θηλυκό. Οι γυναίκες Σκορπιοί, από την άλλη, αγαπούν την ένταση και είναι ιδιαίτερα κτητικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι μία περιπλανώμενη ψυχή που αναζητά την αγάπη και την φιλία, ενώ συνήθως έλκεται από ζώδια της Φωτιάς. Παρ’ όλα αυτά, δημιουργεί έντονες σχέσεις με τους Διδύμους και τους Υδροχόους. Ένας άντρας Τοξότης ψάχνει το παιχνίδι και το χιούμορ σε μία σχέση, ενώ μία γυναίκα την περιπέτεια και την ειλικρίνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως συνδέεται έντονα με ζώδια της Γης, όπως είναι και ο ίδιος, ενώ είναι αρκετά ρομαντικός, παρότι το κρύβει. Ακριβώς για αυτό, ταιριάζει πολύ με τον Καρκίνο και τον Υδροχόο. Ο άντρας Αιγόκερως έλκεται έντονα από το σεξουαλικό στοιχείο που εκπέμπει η άλλη, ενώ οι γυναίκες Αιγόκεροι έχουν απαράμιλλη αυτοπεποίθηση στο φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος αναζητάει ενδιαφέρον και ελευθερία, για αυτό έχει πολύ καλές προοπτικές με τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα. Ένας ερωτευμένος Υδροχόος έχει απρόβλεπτη συμπεριφορά και μόνο ένας Παρθένος ή ένας Αιγόκερως μπορεί να τον συγκρατήσει. Ο άντρας Υδροχόος παρασέρνεται από τις απροσδόκητες γνωριμίες και τον αυθορμητισμό της γυναίκας, ενώ μία γυναίκα Υδροχόος είναι ανοιχτόμυαλη και δεν θέλει να βάζει ταμπέλες στις σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Όπως τα περισσότερα ζώδια του Νερού, έτσι και ο Ιχθύς είναι ένα… αίνιγμα! Η σχέση του με έναν Παρθένο θα μπορούσε να ευδοκιμήσει, καθώς και με έναν άνθρωπο του ίδιου ζωδίου. Οι άντρες είναι ήσυχοι και συναισθηματικοί, ενώ οι γυναίκες Ιχθύες περιβάλλονται από ένα μυστήριο, που μόνο ένας δυνατός… λύτης μπορεί να «ξεκλειδώσει».

astrology.gr / Image by elwynn from depositphotos.com