Δύο κρυμμένες φλόγες:, η ρεσεψιονίστ και η πελάτισσα
Image racorn by from depositphotos

Κρυμμένες Φλόγες και ένα Έγκλημα Πάθους
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο επινόησης, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Καθώς ο ήλιος έδυε πίσω από το πανύψηλο αστικό τοπίο, η ρεσεψιονίστ, η Λίλιαν, στεκόταν πίσω από τη ρεσεψιόν του πολυτελούς ξενοδοχείου Asrton. Τα μαγευτικά φουντουκί της μάτια άστραψαν από ανυπομονησία καθώς ετοιμαζόταν για ένα άλλο κοσμικό βράδυ. Αναζητούσε ταίρι για να ενωθούν δύο κρυμμένες φλόγες. Δεν ήξερε, όμως, ότι η ζωή της επρόκειτο να πάρει μια συναρπαστική τροπή.

Στο λόμπι του ξενοδοχείου

Μια μυστηριώδης γυναίκα ονόματι Αλέκα, με φλογερά κόκκινα μαλλιά και ένα άτακτο χαμόγελο, μπήκε στο λόμπι του ξενοδοχείου. Τα μάτια της σάρωσαν όλο το χώρο πριν κατασταλάξουν στη Λίλιαν. Η καρδιά της Αλέκας χτυπούσε γρήγορα. ήξερε ότι είχε βρει αυτό που αναζητούσε. Χωρίς δισταγμό, πλησίασε τη ρεσεψιόν.

“Με συγχωρείτε, δεσποινίς. Φαίνεται να έχω λάθος κλειδί για το δωμάτιό μου”, είπε η Αλέκα, με τη φωνή της να γεμίζει με έναν μαγευτικό τόνο.

Η καρδιά της Λίλιαν χτύπαγε καθώς θαύμαζε την ομορφιά της Αλέκας. “Φυσικά, κυρία μου. Σας παρακαλώ, μπορώ να έχω το όνομά σας και τον αριθμό του δωματίου σας;”

Η κοκκινομάλλα δίστασε για μια στιγμή, με το μυαλό της να τρέχει με σκέψεις αγάπης και αβεβαιότητας. «Το όνομά μου είναι Αλέκα Παπά, δωμάτιο 508».

Τα δάχτυλα της Λίλιαν χόρευαν στο πληκτρολόγιο, αναζητώντας τα στοιχεία της Αλέκας. Καθώς έδινε στην πελάτισσα μια νέα κάρτα-κλειδί, τα δάχτυλά τους ακούμπησαν εκείνα της νεοφερμένης, προκαλώντας ηλεκτροπληξία και στις δύο. Μια παράδοξη σύνδεση σφυρηλατήθηκε, μια σπίθα που θα άναβε δύο φλόγες. Δύο κρυμμένες φλόγες.

Τα φουντουκί μάτια της συνάντησαν τα γκριζογάλανα. Η σύνδεση ολοκληρώθηκε. Η κρυφές αναζητήσεις ολοκληρώθηκαν. Τα μάτια μίλησαν και επιβεβαίωσαν εκείνο που ένιωσαν τα δάχτυλα.

Διαβάστε επίσης: Σημάδια ότι μία γυναίκα μπορεί να είναι λεσβία

Στην πολυτελή πισίνα

Οι μέρες περνούσαν και η σχέση της Λίλιαν και της Αλέκας άνθισε σε μια παθιασμένη ερωτική συμφωνία. Οι κλεμμένες στιγμές τους ήταν γεμάτες με γέλια, τρυφερά βλέμματα και κλεμμένα φιλιά. Ωστόσο, το ευτυχισμένο ειδύλλιο που είχαν δημιουργήσει έμελλε να να σπάσει σύντομα, σαν μια μεγάλη σαπουνόφουσκα.

Ένα μοιραίο βράδυ, καθώς η Λίλιαν και η Αλέκα βρισκόντουσαν σχεδόν αγκαλιά στην πολυτελή πισίνα του ξενοδοχείου, μια ομάδα ένοπλων ανδρών εισέβαλε στη ρεσεψιόν. Ήταν αστυνομικοί και έψαχναν την Αλέκα. Ο φόβος πλημμύρισε τα μάτια της τελευταίας μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Έπιασε το χέρι της Λίλιαν με φόβο. Εκείνη την τράβηξε κατευθείαν προς την πλησιέστερη έξοδο. Έτρεξαν να σώσουν τη ζωή τους, με τις καρδιές τους να χτυπούν πολύ δυνατά. Οι δύο κρυμμένες φλόγες φούντωσαν πιο πολύ.

Έχω μπλέξει σε κάτι επικίνδυνο

Η Λίλιαν και η Αλέκα βρέθηκαν σε μια κοντινή ταράτσα, κρυμμένοι από τους διώκτες της τελευταίας. Οι ανάσες τους τους έβγαιναν τραχιές από το λαχάνιασμα. Κόλλησαν η μία στην άλλη, με την αγάπη τους να τους προσφέρει παρηγοριά μπροστά στον κίνδυνο. Όμως η Λίλιαν δεν είχε καταλάβει το λόγο που έτρεχαν να ξεφύγουν.

Η φωνή της Αλέκας έτρεμε ακόμα όταν είπε: “Λίλιαν, ποτέ δεν ήθελα να γίνεις μέρος αυτού που ζούμε τώρα. Έχω μπλέξει σε κάτι επικίνδυνο, κάτι από το οποίο δεν μπορώ να ξεφύγω.”

Τα μάτια της Λίλιαν έλαμψαν από αποφασιστικότητα. “Αλέκα, η αγάπη μου για σένα δεν έχει όρια. Θα σταθώ δίπλα σου, ό,τι κι αν έχει γίνει.”

Καθώς ο ήχος των σειρήνων της αστυνομίας δυνάμωνε, η μοίρα τους φαινόταν σφραγισμένη. Η Αλέκα ήξερε ότι έπρεπε να προστατεύσει τη Λίλιαν. Δεν έφταιγε σε τίποτα. Έπρεπε να φύγει, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι θα θυσίαζε την αγάπη τους.

Αφού της εξήγησε με δυο λόγια από τι κινδύνευε, ύστερα με βαριά καρδιά, τη φίλησε για τελευταία φορά. Αγκαλιάστηκαν. Κι ύστερα έφυγε κρυμμένη μέσα στις σκιές. Οι ανήσυχες κρυμμένες φλόγες χωρίστηκαν.

Ένα έγκλημα πάθους

Οι βδομάδες περνούσαν και η Λίλιαν δεν είχε κάποιο νέο από την Αλέκα η οποία συνέχισε να κρύβεται – άγνωστο που -, στοιχειωμένη από τις αναμνήσεις της χαμένης της αγάπης.

Η αστυνομία δεν είχε στοιχεία για το πού βρισκόταν η κοκκινομάλλα, όμως είχε περικυκλωμένο το ξενοδοχείο με αστυνομικούς ντυμένους με πολιτικά. Για αυτούς η Αλέκα ήταν μία επικίνδυνη δραπέτης.

Η Λίλιαν δεν άντεχε τη σκέψη ότι η Αλέκα υπέφερε μόνη της. Οδηγημένη από την αγάπη και την ακλόνητη αποφασιστικότητα, η Λίλιαν ξεκίνησε μια αποστολή για να αποδείξει την αθωότητα της Αλέκα. Έγινε ντετέκτιβ από μόνη της, αποκαλύπτοντας στοιχεία που έδειχναν έναν κακόβουλο ιστό εξαπάτησης και προδοσίας.

Τελικά, η αλήθεια προέκυψε: Κάποιοι είχαν παγιδέψει την Αλέκα για ένα έγκλημα πάθους που δεν διέπραξε ποτέ. Ο πραγματικός ένοχος, ένας ζηλιάρης πρώην εραστής, είχε δημιουργήσει άθελά του τα γεγονότα που χώρισαν την Αλέκα και τη Λίλιαν. Απλά η Αλέκα βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος ώρα. Διαφορά ενδείξεις την ενοχοποιούσαν.

Ξανά μαζί. Η αγάπη κυριαρχεί

Με νέα στοιχεία στα χέρια, η Λίλιαν αντιμετώπισε την αστυνομία με την αλήθεια, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό εγκληματία. Η Αλέκα τελικά απελευθερώθηκε από τα δεσμά των ψευδών κατηγοριών.

Διαβάστε επίσης: Απαγορευμένος Έρωτας και Οδηγίες Χρήσης

Ξανά μαζί, η Λίλιαν και η Αλέκα, αγκαλιάστηκαν. Οι δύο κρυμμένες φλόγες δεν είχαν σβήσει. Ο έρωτάς τους είχε γίνει πιο δυνατός από ποτέ. Ορκίστηκαν να αγαπήσουν κάθε στιγμή που είχαν χάσει και να χτίσουν ένα μέλλον μαζί, απαλλαγμένο από τις σκιές που κάποτε απειλούσαν να τους διαλύσουν. Στο τέλος, η αγάπη τους θριάμβευσε τις αντιξοότητες.

diadrastika / Image racorn by from depositphotos.com