Συγγραφέας: Δημήτρης Επικούρης

Πρόκειται για εγχειρίδιο τής αγγλικής Γραμματικής, ένα καλό σύνολο από σημειώσεις και βοήθημα εξαιρετικά χρήσιμο στις επαναλήψεις και στην καλύτερη κατανόηση κάποιων γραμματικών φαινομένων, ώστε να οδηγηθεί ο σπουδαστής με επιτυχία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Γραμμένο λιτά, το βιβλίο αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για ενήλικες σπουδαστές, που επανέρχονται στη σπουδή τής αγγλικής γλώσσας μετά από μακρόχρονη απουσία. Δεν περιέχει ασκήσεις ούτε και μπαίνει σε εξαιρετικά λεπτομερείς αναλύσεις. Είναι μια γρήγορη ματιά στην αγγλική Γραμματική με πολλά παραδείγματα και απλές, κατανοητές επεξηγήσεις.

Το συγκεκριμένο πόνημα δημιουργήθηκε από μία ανάγκη. Ανάγκη των ενήλικων σπουδαστών και μαθητών τού συνεργάτη τής «Ελεύθερης Έρευνας» και καθηγητή των αγγλικών, Δημήτρη Επικούρη, να ξαναθυμηθούν γρήγορα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια, σημαντικά κεφάλαια τής γραμματικής χωρίς περιττές επεξηγήσεις. 

Έχοντας πολυετή εμπειρία με ενήλικες σπουδαστές, ο συγγραφέας, εκτιμά, πως το βιβλίο αυτό, που προσφέρει δωρεάν στους αναγνώστες μας και όχι μόνον, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο σπουδαστής, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του στην εμπέδωση τής αγγλικής Γραμματικής.

113 σελίδες, αρχείο μορφής pdf, 3,7 MB.
Κατεβάστε δωρεάν ολόκληρο το βιβλίο κάνοντας κλικ εδώ.

freeinquiry.gr

Image by Наталия Когут from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.