«Ο Ιησούς Έζησε στην Ινδία και Έπειτα οι Εξωγήινοι τον Πήραν Μαζί τους». Ένα Αμφιλεγόμενο Βιβλίο που Γράφτηκε το 1966

Το 1966, ένας πρώην υπάλληλος της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών ο Chen Thomas έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο Η ιστορία του Αδάμ και της Εύας (The Adam and Eve Story). Αυτό το βιβλίο ανέφερε κάτι τόσο ενοχλητικό που δεν δημοσιεύθηκε ποτέ, με εξαίρεση μερικά κεφάλαια, δεδομένου ότι τέθηκε υπό ειδική λογοκρισία από την CIA .

Συγκεκριμένα, έλεγε ότι ο Ιησούς Χριστός έζησε στην Ινδία κατά τη διάρκεια των λεγόμενων “χαμένων χρόνων”, τα οποία παραλείπονται στη Βίβλο. Και όταν τον σταύρωσαν, ένα UFO εμφανίστηκε και οι εξωγήινοι τον πήραν μαζί τους. Τώρα, μετά την εποχή του von Däniken που έκανε γνωστό στο κόσμο τους αρχαίους εξωγήινους δεν εκπλήσσουν κανέναν τέτοιες υποθέσεις, αλλά εκείνα τα χρόνια ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιησούς δεν είναι αυτός που μας είπαν. Ένα απίστευτα τρελό σενάριο θεωρίας συνωμοσίας

Ο Chen Thomas εργάστηκε ως ερευνητής και ασχολήθηκε με περιπτώσεις παρατήρησης των UFO, οπότε το ενδιαφέρον του για αυτό το θέμα δεν προέκυψε από το πουθενά. Και μάλλον κατά τη διάρκεια της δουλειάς του, έμαθε πολύ περισσότερα πράγματα από ό, τι περίμενε. Μόλις πρόσφατα, 50 χρόνια αργότερα, το βιβλίο του Thomas δημοσιεύθηκε τελικά (The Adam And Eve Story The History Of Cataclysms Uncensored Digital Version – Magnetic Pole Shift).

Περιγράφει ότι στο βόρειο τμήμα της Ινδίας ο Ιησούς έζησε ανάμεσα στους ανθρώπους της φυλής Nakal και παρέμεινε εκεί για 18 χρόνια. Εκείνη την εποχή, ο Ιησούς είχε μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές του στον αρχαίο ναό, ο οποίος σύμφωνα με το θρύλο χτίστηκε από τους ανθρώπους της φυλής Nakal από τη χαμένη ήπειρο της Mu. Ο λαός της Naga θεωρούσε τον Ιησού ότι ηταν κάτι σαν ιδιοφυΐα και για 15 χρόνια ο Ιησούς μάθαινε την τοπική γλώσσα και τη γραφή τους.

Σύμφωνα με τον Chen Thomas τα τελευταία λόγια του Ιησού πριν από το θάνατό του μιλούσε στη γλώσσα της φυλής Nakal. Και όταν πέθανε ο Ιησούς, έφτασε ένα εξωγήινο σκάφος και πήρε το σώμα του. “Δύο Άγγελοι ήρθαν στην Γη με ένα διαστημόπλοιο για να φροντίσουν τον Ιησού αφού είχε σταυρωθεί“.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιησούς είχε 12 μαθητές και 12 μαθήτριες που η θρησκεία διέγραψε, ισχυρίζονται δύο γυναίκες ιστορικοί

Ο Thomas γράφει ότι η βιβλική ιστορία της δημιουργίας του κόσμου και της δημιουργίας ανθρώπων είναι στην πραγματικότητα μια παραβολή για το θάνατο ενός προηγούμενου πολιτισμού. Στον πρόλογο του βιβλίου, ο Chen Thomas ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Curtis LeMay, τον Γενικό Επιτελείο των Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, Harold Grant, και τον Ναύαρχο Rufus Taylor. Όλοι ήταν σε υψηλές θέσεις στη δεκαετία του ’60.

Ο Chen Thomas γράφει επίσης ότι το βιβλίο του ηταν αφιερωμένο σε όσους «με γέλασαν, με περιφρόνησαν, με έβαλαν σε νοσοκομείο και με απέρριψαν από τη θέση μου.» Γιατί αλλιώς θα μπορούσα να συνεχίσω το έργο μου, να βρω και να εξαγάγω την αλήθεια.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

με άδεια από ©AETOS NEWS για αναδημοσίευση στο diadrastika