Η Γη θα γίνει Δική τους. Υπάρχει Σχέδιο Κατάληψης

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Δρ David Jacobs είναι τώρα πλέον συνταξιούχος ιστορικός, του πανεπιστημίου Temple, αλλά είναι περισσότερο γνωστός για τις έρευνές του σχετικά με τους εξωγήινους και ειδικότερα με το φαινόμενο των εξωγήινων απαγωγών. Η παρουσία ξένων όντων εδώ, στον κόσμο μας, λέει, δεν αφορά την αγάπη και το φως, αλλά αυτό που αποκαλεί “πλανητική απόκτηση”. Σε ένα βιβλίο του David Jacobs, με τίτλο Walking Among Us: The Alien Plan to Control Humanity, υποστηρίζει ότι υπάρχει ένα σχέδιο κατάκτησης.

Διαβάστε επίσης: David Jacobs: Γιατί οι Εξωγήινοι Απαγάγουν Γήινους

Ο David Jacobs αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο η πλειονότητα της ανθρωπότητας δεν γνωρίζει ή αδιαφορεί γι’ αυτό. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να υπάρχει μεγάλη συγκάλυψη από τις μεγάλες κυβερνήσεις σχετικά με αυτό το θέμα. Σύμφωνα με το βιβλίο του, υπάρχουν ενοχλητικές αναφορές σχετικά με τα σχέδια των εξωγήινων για το μέλλον της Γης. Αναφέρει ότι έρχεται μια “αλλαγή”, ένα μέλλον όπου εξωγήινα υβρίδια που θα μοιάζουν ανθρώπινα θα συνδιαλλάσσονται με τους ανθρώπους στην καθημερινή ζωή.

Εξετάζει το ανησυχητικό φαινόμενο που άρχισε να παρατηρεί από το 2003. Το σχέδιο δράσης τους συνεχώς επιταχύνεται. Τα περιστατικά απαγωγών από εξωγήινους έχουν και αυτά αυξηθεί. Αναμειγνύονται στην καθημερινή ανθρώπινη ζωή. Τα εξωγήινα υβρίδια έχουν εκπαιδευτεί από ανθρώπους που έχουν απαχθεί για το πως να «περάσουν» απαρατήρητοι ώστε να αναμειχθούν στην κοινωνία και να εμφανίζονται ως κανονικοί άνθρωποι, όπως ο γείτονάς σας. Αυτό είναι το σχέδιο κατάληψης.

Διαβάστε επίσης: Το Χειρότερο Είδος Εξωγήινης Φυλής, Πολεμοχαρές και Άκρως Επικίνδυνο

Μια σιωπηρή και ύπουλη εισβολή έχει ξεκινήσει. Τα εξωγήινα υβρίδια μπορεί να βρίσκονται στη γειτονιά σας ή ακόμα και στον εργασιακό σας χώρο. Αυτό είναι εν ολίγοις το σχέδιό τους, όπως κάπως έτσι θα κατακτήσουν τον πλανήτη εντελώς αναίμακτα και χωρίς κανείς να το καταλάβει, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις και τις έρευνες που ισχυρίζεται ότι έχει κάνει και τα στοιχεία που υποστηρίζει ότι έχει συγκεντρώσει ο David Jacobs. «Σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί», είπαν οι εξωγήινοι και «Σύντομα όλοι θα είναι ευτυχείς και όλοι θα ξέρουν τη θέση τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

diadrastika / Image by ImaArtist from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.