Αυτός ο Πλανήτης θα Γίνει Δικός τους. Υπάρχει Σχέδιο Κατάληψης και Είναι ήδη Ενεργό, ισχυρίζεται ερευνητής

[04/06/2019 - 15:27]

Αυτός ο Πλανήτης θα Γίνει Δικός τους. Υπάρχει Σχέδιο Κατάληψης και Είναι ήδη Ενεργό, ισχυρίζεται ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Δρ David Jacobs είναι τώρα πλέον συνταξιούχος ιστορικός, του πανεπιστημίου Temple, αλλά είναι περισσότερο γνωστός για τις έρευνές του σχετικά με τους εξωγήινους και ειδικότερα με το φαινόμενο των εξωγήινων απαγωγών.

Η παρουσία ξένων όντων εδώ, στον κόσμο μας, λέει, δεν αφορά την αγάπη και το φως, αλλά αυτό που αποκαλεί “πλανητική απόκτηση”. Σε ένα βιβλίο του David Jacobs, με τίτλο Walking Among Us: The Alien Plan to Control Humanity, υποστηρίζει ότι υπάρχει ένα σχέδιο κατάκτησης.

Ο David Jacobs αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο η πλειονότητα της ανθρωπότητας δεν γνωρίζει ή αδιαφορεί γι’ αυτό. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να υπάρχει μεγάλη συγκάλυψη από τις μεγάλες κυβερνήσεις σχετικά με αυτό το θέμα.

Σύμφωνα με το βιβλίο του, υπάρχουν ενοχλητικές αναφορές σχετικά με τα σχέδια των εξωγήινων για το μέλλον της Γης. Αναφέρει ότι έρχεται μια “αλλαγή”, ένα μέλλον όπου εξωγήινα υβρίδια που θα μοιάζουν ανθρώπινα θα συνδιαλλάσσονται με τους ανθρώπους στην καθημερινή ζωή.

Εξετάζει το ανησυχητικό φαινόμενο που άρχισε να παρατηρεί από το 2003. Το σχέδιο δράσης τους συνεχώς επιταχύνεται. Τα περιστατικά απαγωγών από εξωγήινους έχουν και αυτά αυξηθεί. Αναμειγνύονται στην καθημερινή ανθρώπινη ζωή.

Τα εξωγήινα υβρίδια έχουν εκπαιδευτεί από ανθρώπους που έχουν απαχθεί για το πως να «περάσουν» απαρατήρητοι ώστε να αναμειχθούν στην κοινωνία και να εμφανίζονται ως κανονικοί άνθρωποι, όπως ο γείτονάς σας.

Μια σιωπηρή και ύπουλη εισβολή έχει ξεκινήσει. Τα εξωγήινα υβρίδια μπορεί να βρίσκονται στη γειτονιά σας ή ακόμα και στον εργασιακό σας χώρο.

Αυτό είναι εν ολίγοις το σχέδιό τους, όπως κάπως έτσι θα κατακτήσουν τον πλανήτη εντελώς αναίμακτα και χωρίς κανείς να το καταλάβει, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις και τις έρευνες που ισχυρίζεται ότι έχει κάνει και τα στοιχεία που υποστηρίζει ότι έχει συγκεντρώσει ο David Jacobs.

«Σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί», είπαν οι εξωγήινοι και “Σύντομα όλοι θα είναι ευτυχείς και όλοι θα ξέρουν τη θέση τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παρακολουθείστε και δύο βιντεάκια όπου αναπτύσσει πλήρως και λεπτομερώς τους ισχυρισμούς αυτούς και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Researcher Discovers An Alien Plan To Takeover Earth and It’s Already Started

“THIS PLANET WILL BE THEIRS.” David Jacobs on the Richard Dolan Show. Dec. 10, 2018.

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ