ΕΠΙΦΥΣΗ: Μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ του ΧΡΟΝΟΥ, μία STARGATE (video)

[30/03/2015 - 14:02]

ΕΠΙΦΥΣΗ: Μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ του ΧΡΟΝΟΥ, μία STARGATE

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η επίφυση, είναι ένας αδένας μέσα στο κέντρο του εγκεφάλου μας. Είναι γνωστή και ως Τρίτο Μάτι. Αυτός ο αδένας ενεργοποιείται από το Φως και ελέγχει τους διάφορους βιορυθμούς του σώματος.

Λειτουργεί σε αρμονία με τον υποθαλάμιο αδένα, ο οποίος κατευθύνει το σώμα για δίψα, πείνα, σεξουαλική επιθυμία και το βιολογικό του ρολόι, το οποίο και καθορίζει την διαδικασία γήρανσις μας.

Πέρα, όμως από τα παραπάνω που είναι λίγο πολύ γνωστά, είναι σημαντικό να μάθουμε τα εξής:

Η Επίφυση είναι μία υψηλών προδιαγραφών Stargate ενσωματωμένη μέσα στην ανθρώπινη φυσιολογία μας, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε στο χρόνο. Αυτού του είδους η Stargate λειτουργεί με την χρήση του απλού καθημερινού νερού (Η2Ο) που πίνουμε.

Όταν αυτό θωρακίζεται μακριά από το σύνολο των ηλεκτρομαγνητικών αναφορών στον, υφιστάμενο σε μας, τριών διαστάσεων χώρο-χρόνο (τρεις διαστάσεις του χώρου και μία του χρόνου) τότε το νερό μπορεί να “αλλάξει” και να δημιουργήσει μια σύνδεση που γίνεται σε μία ανεστραμμένη πραγματικότητα του χρόνο-χώρου (τρεις διαστάσεις του χρόνου και μία διάσταση του χώρου).

Όταν ο χρόνο-χώρος εισαχθεί τότε υπάρχει πρόσβαση σε μία διάσταση του χώρου προσφέροντας την ικανότητα κίνησης μέσα στον τριών διαστάσεων χρόνο…

Σε αυτό το “βασίλειο” η κίνηση μπροστά και πίσω, μέσα στο χρόνο, μπορεί να επιτευχθεί πολύ εύκολα όπως ακριβώς και στον, γνωστό σε όλους μας, χώρο-χρόνο, όπου έχουμε εύκολη την δυνατότητα κίνησης μέσα στο χώρο.

Αυτή ενεργοποίηση επιτυγχάνεται μέσω μικροσκοπικών μορίων εντός του νερού στην επίφυση που ονομάζονται microclusters (μικροσυστάδες). Αυτές οι μικρές συστάδες απεικονίζονται σε πλουτώνια στερεά σχήματα γεωμετρία. Επίσης αποτελούν μια ηχηρή πύλη που επιτρέπει τη μετάβαση στον χρόνο-χώρο.

Όταν οι μικροσυστάδες “πάρουν φωτιά” με τη βοήθεια της Κουνταλίνη -όταν αυτή ενεργοποιηθεί- τότε αυτός ο κωνοειδής αδένας, η επίφυση, μετατρέπετε σε τεχνολογία Stargate και η πρόσβαση στον χρόνο-χώρο είναι εφικτή.

Η “ενεργοποίηση της Κουνταλίνη ” είναι η εξισορρόπηση όλων των ενεργειακών τσάκρα κέντρων μέσα στο ανθρώπινο σώμα που θα επιτρέψει τελικά την ενεργοποίηση της επίφυσης. Αυτή η ενεργοποίηση γίνεται αισθητή ως ένα κουδούνισμα, βούισμα ή πίεση στο εσωτερικό της κεφαλής.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας μια σειρά πολύπλοκων ηλεκτρομαγνητικών τεμνόμενων δαχτυλιδιών ενέργειας περιστρέφονται γύρω από το νερό μέσα στον αδένα που τον εξωθούν να περάσει στην πύλη του χρόνο-χώρου. Εκεί, η πρόσβασή σας στον γραμμικό χρόνο μπορεί να κατευθυνθεί σε κάποιο βαθμό από την συνειδητή εστίασή σας .

Σημαντικές σημειώσεις:

Ο κωνοειδής αδένας εκκρίνει μελατονίνη, σε περιόδους χαλάρωσης και οπτικοποίησης.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα επίπεδα της μελατονίνης είναι υψηλά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα επίπεδα είναι χαμηλά. Για το λόγο αυτό, η μελατονίνη πιστεύεται ότι επηρεάζει κιρκαδικούς ρυθμούς του σώματος της εγρήγορσης και ύπνου.

Όταν φτάνουμε στην εφηβεία, η παραγωγή μελατονίνης είναι μειωμένη.

Το ρολόι του αμφιβληστροειδούς, παράγει (ή διεγείρει την παραγωγή) μελατονίνης. Οι επιστήμονες ψάχνουν τώρα για την ακριβή τοποθεσία(ες) του εν λόγω ρολογιού, στο ανθρώπινο μάτι. Κανείς δεν ξέρει ακόμα, τι το ξεχωριστό έχει αυτό το ρολόι.

Στις 23 Ιουλίου του 2011 ένα αγρογλυφικό, αναπαριστά την βασική χημική σύνθεση της μελατονίνης. Ποιο νομίζετε ότι μπορεί να είναι το μήνυμα αυτού του αγρογλυφικού και πώς σχετίζεται με την μελατονίνη; Και πως όλο αυτό συνδέεται με τους εξωγήνους (αν αυτοί έφτιαξαν το συγκεκριμένο αγρογλυφικό) με την δυνατότητα της επίφυσης να ταξιδεύει στον χρόνο-χώρο;

αγρογλυφικό, αναπαριστά την βασική χημική σύνθεση της μελατονίνης

Aγρογλυφικό, αναπαριστά την βασική χημική σύνθεση της μελατονίνης Credits: bluelight.org

Λάβετε, επίσης, υπόψη ότι αυτή η “τεχνολογία”, δηλαδή ουσιαστικά η δυνατότητα της επίφυσης να λειτουργεί σαν αστροπύλη-stargate, όπως περιγράφηκε παραπάνω, έχει αντιστραφεί ήδη από την αρχαία Ατλάντια κοινωνία. Από τους Άτλαντες…

Στην συνέχεια ακολουθούν μερικά σχετικά βιντεάκια:

The Pineal Gland Is A Stargate 1 3

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Στο ντοκιμαντέρ The 2012 Enigma ο David Wilcok μιλάει για το DNA, την συνείδηση, την τεχνολογία stargate και την επίφυση, με λεπτομέρειες.

The 2012 Enigma by David Wilcock

Πηγές από in5d.com εδώ και εδώ.
Μετάφραση-Απόδοση diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ