Ο Εχθρός της Επίφυσης (3ο Μάτι). Πως να τον Ανατρέψετε

Η επίφυση ή κωνάριο (επειδή μοιάζει με κουκουνάρι) είναι ένας μικρός ενδοκρινής αδένας και βρίσκεται περίπου στο κέντρο του εγκεφάλου και παράγει μελατονίνη, μια ορμόνη που προέρχεται από τη σεροτονίνη που ρυθμίζει τον κύκλο ύπνου-αφύπνισης. Ωστόσο, σε υπερβατικό επίπεδο, θεωρείται ότι σχετίζεται με το « Τρίτο Μάτι» ή «έκτο τσάκρα» και μεταφέρει την ενέργεια της καθαρής όρασης. Αποτελεί, δηλαδή, ένα «πνευματικό μάτι» που όταν ανοίγει μπορεί να δει και να διακρίνει βαθύτερες πνευματικές αλήθειες. Όμως όλα αυτά, θεωρούνται ψευδοεπιστήμες από την δυτική επιστήμη η οποία δεν έχει καταφέρει να αποδείξει την ύπαρξη των τσάκρας, ούτε έχει μπορέσει να εντοπίσει χειροπιαστές συνδέσεις μεταξύ αυτών και άλλων βιοχημικών αντιδράσεων του σώματος. Έτσι, λοιπόν, όλα αυτά αποτελούν μια υποκειμενική εμπειρία, εντελώς ξεχωριστή για όποιον τα βιώνει ή επιδιώκει να τα βιώσει. Κατά συνέπεια, όλα όσα ακολουθούν παρακάτω, εκφράζουν μία εντελώς θεωρητική και υποκειμενική όψη της επίφυσης, του «εχθρού» της αλλά και της «αντιμετώπισής» του. -d-

Στον πλανήτη που ζούμε οι κώδικες του θανάτου ή η διαδικασία της γήρανσης ενεργοποιούνται από τη στιγμή που το παιδί φθάνει στην εφηβεία. Αυτό συμβαίνει επειδή από την ηλικία αυτή σταματά να λειτουργεί η επίφυση. Αν η επίφυση παρέμενε σε πλήρη λειτουργία θα μπορούσε να κρατήσει το σώμα μας σε μόνιμη κατάσταση νεότητας.

Διαβάστε επίσης: Επίφυση. Μία ιδιωτική μηχανή του χρόνου, μία stargate

Είναι ο αδένας που ελέγχει κατ’ εξοχή όλες τις διαδικασίες αναζωογόνησης που λαμβάνουν χώρα στον οργανισμό μας. Θεωρείται ο κυριότερος αδένας του σώματος μας επειδή η λειτουργία του επηρεάζει όλους τους άλλους αδένες και κατ’ επέκταση τα αντίστοιχα τσάκρα (ενεργειακά κέντρα του αιθερικού σώματος), τα οποία είναι συνδεδεμένα με αυτούς.

Έτσι λοιπόν όταν ένα παιδί φθάνει στην εφηβεία η επίφυση σταματά σταδιακά να λειτουργεί κάτι που οφείλεται στη σκεπτομορφή της συλλογικής αντίληψης που υπάρχει για τη γήρανση και το θάνατο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την διαταραχή της ομαλής λειτουργίας όλων των υπολοίπων αδένων και την έναρξη της διαδικασίας της γήρανσης. Αυτή η διαδικασία μπορεί να αντιστραφεί αν ταυτιστούμε με το γνήσιο αρχέτυπο ή αν το πούμε αλλιώς με το πρόγραμμα της αιώνιας νεότητας που βρίσκεται μέσα μας.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το Τρίτο Μάτι και τι συμβαίνει όταν «βλέπει»;

Διεγείροντας την επίφυση και την υπόφυση επαναδραστηριοποιείται το θεϊκό αρχέτυπο της αναζωογόνησης σε κάθε έναν από τους αδένες, το σώμα λαμβάνει καινούριο μήνυμα και τελικά η διαδικασία της γήρανσης αντιστρέφεται. Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά πρέπει πρώτα νε επιλέξετε σε βαθύ υποσυνείδητο επίπεδο να κυριαρχήσετε και να ξεπεράσετε τη συλλογική αντίληψη που σας κάνει να θεωρείτε δεδομένο ότι κάποτε θα γεράσετε και θα πεθάνετε.

Καθώς λοιπόν διαβάζετε αυτές τις γραμμές δεσμεύστε τον εαυτό σας και με μια τελετουργία ή προσευχή θεμελιώστε μέσα σας την καινούρια και υγιή επιθυμία σας να ζήσετε σύμφωνα με το σχέδιο που είχε ο θεός για μας, δηλαδή ελεύθεροι από κάθε περιορισμό και αιώνια νέοι. Νιώστε τη στην καρδιά σας και σε κάθε τμήμα της ύπαρξη σας. Ζητήστε απ’ τους οδηγούς σας, τον κυρίαρχο δάσκαλο σας ή τον ανώτερο εαυτό, να παρέμβει και να σας βοηθήσει να παρακολουθήσετε σταθερά τη νέα επιλογή σας.

Μη ξεχνάτε ότι επιτρέψατε στον εαυτό σας να προγραμματίζεται υποσυνείδητα επί σειρά ετών περιμένοντας τα γεράματα και το θάνατο και επομένως θα χρειασθεί ανάλογη προσπάθεια και συνέπεια για να ξεριζώσετε το πρόγραμμα γήρανσης που διέπει το σώμα σας.

Διαβάστε επίσης: Σημάδια πως έχουμε ενεργοποιήσει το Τρίτο Μάτι μας

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

smixiotis-konstantinos και gateoflight / Image by Stefan Keller from Pixabay