Καλλιτεχνική απεικόνιση από Enrique Meseguer στο Pixabay

Τα Ακασικά Αρχεία μας Αποκαλύπτουν τι Ξεδιπλώνεται στο Κοντινό Μέλλον

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αν πιστεύετε στην ύπαρξη των Ακασικών Αρχείων και ότι κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά, τότε όσα ακολουθούν πιθανόν να σας φανούν ενδιαφέροντα. Πολύ συνοπτικά, στον ανατολικό εσωτερισμό, ο συμπαντικός χώρος στον οποίον ενσωματώνεται ο συμπαντικός νους, ονομάζεται Ακάσα. Επειδή σε αυτό το πεδίο υπάρχουν και συγκαταλέγονται πολλές γνώσεις, έχει και την ονομασία Ακασικά Αρχεία. Σχεδόν ταυτίζεται με τον Κόσμο των Ιδεών, του Πλάτωνα, ή τον Αιθέρα την πρωταρχική ουσία ή υπόσταση από την οποία πλάθονται όλα τα όντα. (Διαβάστε επίσης: Τα Ακασικά Αρχεία Γεννήθηκαν στην Ελλάδα) Όμως, σε κάθε περίπτωση, αυτός ο “τόπος” δεν είναι αναγνωρισμένος από την Δυτική Επιστήμη ούτε αποδεικνύεται η ύπαρξή του με κάποιο τρόπο, οπότε ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει ότι πρόκειται για σαχλαμάρες. Αν το πιστεύετε κι εσείς θα μπείτε σε άδικο κόπο να διαβάσετε τη συνέχεια. Αν είστε ανοιχτόμυαλοι, συνεχίστε το διάβασμα αλλά και πάλι, μπορείτε να κρατήστε μερικές επιφυλάξεις, αφού δεν μπορεί να αποδειχτεί τίποτα.

Το 2015, σε μια συνέντευξη, μια γυναίκα, η Aingeal Rose O’Grady, με αξιοσημείωτη ικανότητα πρόσβασης στα Ακασικά Αρχεία – τα οποία περιέχουν όλη τη γνώση της ανθρώπινης εμπειρίας αλλά και την ιστορία του Σύμπαντος -, δήλωσε ότι θα υπάρξουν ορισμένες σημαντικές αλλαγές στον πλανήτη μας, συμπεριλαμβανομένης μιας αλλαγής στην εξουσία και ένα νέο νόμισμα στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. «Το βρίσκω ενδιαφέρον ότι υπάρχει αυτή η νοημοσύνη που καταγράφει κάθε λεπτό, κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωής», είπε.

Από κει και πέρα, κάθε άτομο έχει το δικό του “βιβλίο στην βιβλιοθήκη” των Ακασικών Αρχείων, κάτι σαν μια «βάση δεδομένων», όπου καταγράφονται όλες οι ζωές ενός ανθρώπου, οι επιδόσεις του, οι επιτυχίες και οι αποτυχίες του καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των ζωών, εξήγησε. Η O’Grady βλέπει τα αρχεία σαν πνεύμα της φύσης, αν και ορισμένοι έχουν πει ότι υπάρχουν «κρυστάλλινοι ολογραφικοί δίσκοι” που περιέχουν αυτές τις πληροφορίες. (Διαβάστε επίσης: Ακασικά αρχεία: Η Συμπαντική βιβλιοθήκη που κρύβονται το μέλλον και οι σκέψεις)

Η «πτώση» της Γης Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβε από την «Πηγή» (δηλαδή τα Ακασικά Αρχεία), αρχικά η Γη ήταν ένας παραδεισένιος πλανήτης, αλλά σημείωσε πτώση και “μεταφέρθηκε” σε πυκνότερους κραδασμούς. Πολλά από τα πρώτα πνευματικά όντα ήρθαν εδώ σε μια αποστολή να φέρουν τον πλανήτη και πάλι μπροστά, εκεί που όφειλε να βρίσκεται. Πολλοί από αυτούς έχουν μετενσαρκωθεί τώρα σε αυτή τη ζωή, ανέφερε. Ο παλιός κόσμος μας πεθαίνει καθώς μια νέα ενέργεια βρίσκεται ήδη σε διαδικασία και εκδηλώνεται στη Γη, αλλά θα πρέπει να περάσουμε μέσα από ένα είδος γενετικού σωλήνα προκειμένου να φτάσουμε στο οφειλόμενο επίπεδο. Αυτός ο “γενετικός σωλήνας” φέρνει πολλά εκκρεμή ζητήματα στην επιφάνεια, επισήμανε. Αυτά πρέπει να διορθωθούν.

Νέες Ενέργειες στη Γη Η O’Grady δήλωσε ότι είμαστε σε φάση προσαρμογής νέων ενεργειών στη Γη οι οποίες πρόκειται να εκδηλωθούν μέσα στα επόμενα χρόνια. Λάβετε υπόψη ότι ο Πλούτωνας θα είναι στον Αιγόκερω μέχρι το 2023 (μπήκε το 2008), οπότε απομένουν λιγότερο από 10 χρόνια. Τι σημαίνει αυτό;

Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Αιγόκερω ήταν το 1776 κατά τη διάρκεια επαναστάσεων: της Αμερικανικής (1775-1783), Γαλλικής (1789-1794) αλλά και την αρχή της Ελληνικής (ήδη από το 1774 με την Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή στήνονται τα πρώτα βήματα που οδήγησαν στο ξέσπασμα του 1821). Δεν είναι τυχαίο ότι συμβαίνουν επαναστάσεις σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ο Πλούτωνας είναι γνωστός ως «καταστροφέας» και συνήθως καταστρέφει αυτό που είναι διεφθαρμένο και επιτρέπει αυτό που είναι προς το συμφέρον της ανθρωπότητας αντικαθιστώντας τα αντικείμενα ελέγχου που μας έχουν κρατήσει σε οικονομική σκλαβιά για εκατοντάδες χρόνια.

Η «Πηγή» είπε η O’Grady: «Είναι σαν να μπαίνουμε σε ένα κανάλι γέννησης. Το φως που εισέρχεται τονώνει πολλά πράγματα που δεν έχουν επουλωθεί σε πολλούς ανθρώπους», προσθέτοντας ότι,”ο παλιός κόσμος πεθαίνει. Δεν πρόκειται να μείνει ο ίδιος, αλλάζει. Σε αυτή τη διαδικασία, πολλοί άνθρωποι θα εγκαταλείψουν. Δεν θα είναι σε θέση να χειριστούν την πίεση.”

Αλλαγή στη συνείδηση «Η αλλαγή ήδη συμβαίνει σε πολλά επίπεδα. Στην βιολογία μας, των ζώων και στην ζωή των φυτών. Ακόμα και κάτω από τους ωκεανούς. Γίνεται ένας τεράστιος καθαρισμός τον οποίο οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται και αισθάνονται.”Η O’Grady πρόσθεσε ότι εξακολουθεί να βλέπει πως ολόκληρος ο πλανήτης δέχεται την ευλογία από εξωτερικές πηγές. «Λόγω αυτών των ευλογιών, υποστηρίζεται η ύπαρξή μας με έναν τρόπο τελείως διαφορετικό από αυτόν που νομίζουμε.” Είναι σαν ο πλανήτης μας να παρακολουθείται και να προστατεύεται από τους γαλαξιακούς γείτονές μας.

Προετοιμασία Η O’Grady πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να προετοιμαστούν για κάθε είδους αλλαγές του πλανήτη, να προμηθευτούν κατάλληλο νερό και ποσότητες, ιατρικά εφόδια και τρόφιμα που μπορούν να αποθηκευτούν αλλά, πρόσθεσε, ότι οδεύουμε προς κάτι που είναι “πραγματικά, πραγματικά υπέροχο”.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το κακό βρίσκεται στην έξοδο “Η «Πηγή» μας είπε ότι το «κακό» απομακρύνετε. Είναι μια διαδικασία. Δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύουμε ότι πρόκειται να συμβεί εν μία νυκτί, όχι με όλα τα πράγματα που είναι σε πορεία αλλαγής. Υπάρχει τόση πολύ θαυματουργή ουσία γύρω μας… οι άνθρωποι ξυπνούν, αφυπνίζονται, δημιουργούν νέα πρότυπα που, πιστεύω, ότι θα πετύχουμε”. “Έχουμε μικρό χρονικό ορίζοντα ωσότου ολοκληρωθεί όλη αυτή την διαδικασία καθαρισμού με όλο αυτό το κακό να μας γυροφέρνει. Πολλά από αυτά εξαρτώνται από την συνείδηση. Οι σκέψεις υλοποιούνται πάρα πολύ πιο γρήγορα, τώρα. “

Οι σκοτεινοί δεν θα τα παρατήσουν τόσο εύκολα «Πιστεύω ότι ο αγώνας με τους σκοτεινούς που κυβερνούν, είναι του χεριού μας. Ωστόσο, δεν πρόκειται να τα παρατήσουν τόσο εύκολα όσον αφορά την ατζέντα τους να συνεχίσουν να παίρνουν όσο περισσότερα γίνεται από τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας. Αλλά εμείς είμαστε εκείνοι που πραγματικά πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας τον εαυτό μας και να σταματήσουμε όλα αυτά τα συστήματα. “

Ένας νέος τρόπος ζωής – Νέο νόμισμα Η O’Grady πιστεύει ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να καλλιεργούμε τα δικά μας τρόφιμα και ότι θα καταλήξουμε σε ένα νέο σύστημα χρημάτων που θα αντικαθιστά το όποιο τρέχον φαύλο νόμισμα. «Εγώ πραγματικά δεν βλέπω το τέλος του χρήματος, αλλά διαβλέπω μια αλλαγή στο ποιος θα το ελέγχει και στο τι θα γίνει με αυτό.” Πολλοί επενδυτές εγκαταλείπουν τις μετοχές τους σε μαζικές ποσότητες. Έχει καταστεί προφανές ότι το σημερινό μη βιώσιμο διατεταγμένο νομισματικό σύστημα είναι έτοιμο να συναντήσει την αναπόφευκτη μοίρα του.

Η O’Grady δήλωσε, “Οι σκέψεις μας εκδηλώνονται με ταχύ ρυθμό τώρα και, σαφώς, θα πρέπει πραγματικά να επιλέξουμε την υψηλότερη και καλύτερη (σκέψη) σε όλες τις περιπτώσεις.” Είμαστε σε μία αφυπνιστική διαδικασία. Στις σκέψεις σας συμπεριλάβετε την υγεία, την αφθονία και την ευημερία για όλους.

diadrastika / Image by Enrique Meseguer from Pixabay