Το ρωσικό βιβλίο για εξωγήινους με 55 σελίδες και εικόνες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Νομίζω ότι πολλοί από εσάς θα βρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο βιβλίο. Θα διαβάσετε για πολλές εξωγήινες φυλές, οι οποίες ισως σας είναι γνωστές, όπως Πλειάδιοι, Ζέτας, Ερπετοειδή και Ανουνάκι, με ελαφρώς διαφορετική ορθογραφία.

Είναι ένα ρωσικό βιβλίο για τις εξωγήινες φυλές το οποίο μεταφράστηκε στα αγγλικά. Γράφτηκε αρχικά στο 1946-1947 αλλά έχει συμπληρωθεί κατά τη διάρκεια των ετών

Το βιβλίο αναφέρει επίσης το Συμβούλιο των Πέντε. Πρόκειται για πέντε εξωγήινες φυλές που υποτίθεται ότι προστατεύουν τη Γη και τους κατοίκους της εδώ και εκατομμύρια χρόνια.

Συνειδητοποίησαν ότι από τη στιγμή που οι Ανουνάκι αλλοίωσαν το DNA μας, εμείς τελικά θα ενωθούμε με άλλες καλοπροαίρετες οικογένειες από τα άστρα.

Το Συμβούλιο των Πέντε αποτελείται από τις ακόλουθες εξωγήινες φυλές: Orela, Egarot, Ginvo, Redan, και Emerther.

Οι Emerther είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις πιο σημαντικές φυλές και σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, έχουν συναντηθεί με τον Πρόεδρο Dwight Eisenhower έως τρεις φορές, μαζί με υψηλόβαθμους σοβιετικούς αξιωματούχους, τρεις φορές επίσης.

Προφανώς, ενδιαφέρονταν για συνάντηση και με τον Πρόεδρο Νίξον, αλλά ο Νίξον ήταν υπερβολικά παρανοϊκός σχετικά με την πιθανότητα ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να διαβάσουν το μυαλό του (και ενδεχομένως τις κακόβουλες προθέσεις του).

Για να διαβάσετε αυτό το βιβλίο σε πλήρη οθόνη, απλά κάντε κλικ στην πάνω δεξιά γωνία της εικόνας που ακολουθεί.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

ARB / Publish at Calameo

Δείτε και το σχετικό video:

diadrastika.com