Ποιοι Έφτιαξαν τον Πέτρινο Χάρτη πριν 120.000.000 Χρόνια;

Υπάρχουν πολλά αρχαία πράγματα που δεν μπορούν να εξηγηθούν από τη σύγχρονη επιστήμη, που είναι διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο. Πώς οι Αιγύπτιοι, μετακίνησαν, και κατασκεύασαν τις πυραμίδες; Τι σκοπό έχουν οι γραμμές του Περού Νάζκα και τι εξυπηρετούν; Υπάρχουν τόσα πολλά αντικείμενα, κτίρια, ερείπια, που αψηφά τη φαντασία….

Μια ανακάλυψη η οποία έχει ταράξει τα δεδομένα αλλά και την ακεραιότητα της αρχαιολογίας έγινε το 1999 από τον Αλέξανδρο Κχαρβίροβ, ένας γιατρός της φυσικής και της μαθηματικής επιστήμης και καθηγητής του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Μπασκίρ της Ρωσίας.

Διαβάστε επίσης: Cochno Stone: Μυστηριώδη σχέδια 5.000 ετών ίσως σχηματίζουν έναν πέτρινο χάρτη

Η ανακάλυψη, είναι ένας αρχαίος πέτρινος Τοπογραφικός χάρτης της οροσειράς των Ουραλίων!!!! Ένας χάρτης που αρχικά έδειχνε να είναι να είναι 3000 ετών, ο καθηγητής
είπε:

« Κατά την εξέταση της πέτρας, δύο κοχύλια βρέθηκαν στην επιφάνειά του, η ηλικία του ενός από τα κοχύλια -. Navicopsina munitus (Ναβικόπσινα Μουνίτους ) της οικογένειας Gyrodeidae Γυροδέηδα ) – είναι περίπου 500 εκατομμύρια χρόνων ενώ από το δεύτερο – princeps Ecculiomphalus ( Πρίνσεπς Εκκουλιομφάλους )της Ecculiomphalinae ( Εκκουλιομφαλινέας ) υποοικογένειας – είναι περίπου 120 εκατομμύρια χρόνων!!!! Δηλαδή ότι η ηλικία που έγινε δεκτή ως: « Ο χάρτης δημιουργήθηκε πιθανώς τη στιγμή που το μαγνητικό πεδίο της Γης βρισκόταν στην περιοχή της σημερινής Γης Franz Josef ( Φράνζ Ζόζεφ ), ενώ, η κατασκευή της “ ήταν ακριβώς πριν 120 εκατομμύρια χρόνια.

Ο ίδιος ο καθηγητής συνεχίζει:

Ο χάρτης που έχουμε είναι πέρα από την παραδοσιακή αντίληψη της ανθρωπότητας και χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για να τον συνηθίσουμε…. Έχουμε συνηθίσει σε πιο απλά πράγματα…. Αρχικά πιστεύαμε ότι.. η πέτρα ήταν περίπου 3.000 χρόνων. Αν και, η ηλικία σταδιακά αυξάνεται, μέχρι που εντοπίσαμε τα κοχύλια ριζωμένα στην πέτρα ».

Δείχνει ένα τοπογραφικό χάρτη, ακόμα και αν ήταν 3000 χρόνων θα επρόκειτο για μια συγκλονιστική ανακάλυψη που θα μπορούσε να αναγκάσει μια αλλαγή όχι μόνο στην επιστήμη και την αρχαιολογία, αλλά και στην κατανόηση της ιστορίας της ανθρωπότητας!!!

Διαβάστε επίσης: Ο Χάρτης του Μητρικού Πλανήτη των Θεών σε γνωστά μεγαλιθικά μνημεία

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Πώς είναι δυνατόν οι αρχαίοι άνθρωποι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα χάρτη που να δείχνει την τοπογραφία της περιοχής με την πιο λεπτομερέστατη αναφορά, όπως τα Ουράλια, εκτός και αν ήταν σε θέση να το δουν από τον αέρα; Μήπως αυτό σημαίνει ότι οι αναφορές, όπως το «Tripura vimana » ( Τριπούρα Βιμάνα ) που αναφέρεται στο Ινδικό έπος« Vymanika Shastra » ( Βιμάνικα Σάστρα ) ήταν περισσότερο από απλώς μια φαντασίωση; Ίσως η περίεργη περιγραφή που δίνεται από τον Ιεζεκιήλ δεν ήταν απλά ένα σύννεφο;

Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι οι αρχαίοι είχαν μόνο πρωτόγονα εργαλεία και ότι εμείς είμαστε στην κορυφή τεχνολογικά της φυλής μας, τότε πώς μπορεί αυτός ο χάρτης πέτρα να εξηγηθεί;

Ένα εύρημα που στο Μπασκίρ οι επιστήμονες, είναι σε πλήρη αντίθεση με τις παραδοσιακές έννοιες της ανθρώπινης ιστορίας: πρόκειται για μιαπέτρινη πλάκα η οποία είναι 120 εκατομμυρίων ετών που καλύπτει ανάγλυφα την περιοχή των Ουραλίων. Αυτό λένε οι επιστήμονες ότι είναι αδύνατον να συμβαίνει και ότι άμα δεν το έβλεπαν με τα μάτια τους δεν θα το πίστευαν.

Στο πανεπιστήμιο του Μπασκίρ ( State University ) έχουν βρει αποδείξεις για ένα αδιαμφισβήτητο αρχαίο πολιτισμό που αναπτύχθηκε σε μεγάλο βαθμό στην ύπαρξη του. Το μέγα ερώτημα είναι για την μεγάλη πέτρινη πλάκα που βρέθηκε το 1999, με την εικόνα της περιοχής δείχνει να είναι φτιαγμένη σύμφωνα με μια άγνωστη τεχνολογία.

Ο χάρτης που έχει φτιαχτεί επάνω στην πέτρινη πλάκα είναι παρόμοιο σχεδόν παρόμοιους με τους σημερινούς στρατιωτικούς χάρτες. Ο χάρτης περιλαμβάνει τα έργα πολιτικού μηχανικού:

« Ένα σύστημα καναλιών με μήκος περίπου 12.000 χιλιόμετρα, υπερχειλιστών, με ισχυρά φράγματα. Όχι πολύ μακριά από τα κανάλια, υπάρχει σχήμα ρόμβων λόγου να φαίνεται, ο προορισμός των οποίων είναι άγνωστη ».

Διαβάστε επίσης: Σπάνιος Ελληνικός Χάρτης Φυλάσσεται στη Μυστική Βιβλιοθήκη του Βατικανού

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα αντικείμενο έχει ανακαλυφθεί που δείχνει ότι οι άνθρωποι που ζούσαν στην αρχαιότητα είχαν πρόσβαση σε εργαλεία ακριβείας, η σύγχρονη επιστήμη της αρχαιολογίας δεν μπορεί να αρνηθεί ότι υπήρχαν αυτά τα εργαλεία, διότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη από τους αρχαίους αλλά υπάρχει απόδειξη από τα ευρήματα. Ωστόσο, πώς αλλιώς μπορεί αυτός ο χάρτης να εξηγηθεί; Πώς μπορεί η λιθοδομή που έγινε στο Puma Punku να έχει επιτευχθεί, με εργαλεία που μπορούν κάλλιστα να ανταγωνιστούμε τους αρχαίους που έχουμε στη διάθεσή μας σήμερα; Πιστέψτε με και πάλι με την τεχνολογία που διαθέτουμε δεν γίνεται…..

“Ο καθηγητής, Αλέξανδρος Chuvyrov, και μεταπτυχιακός φοιτητής από την Κίνα από το πανεπιστήμιο Χουάν Hun αποφάσισε να μελετήσει την υπόθεση της ενδεχόμενης μετανάστευσης του παλιού Κινεζικού πληθυσμού στο έδαφος της Σιβηρίας και Ουραλίων. Σε μια εκστρατεία, βρήκαν αρκετά γλυπτά. Όπου είναι από την εποχή και φτιαγμένα στην παλιά Κινεζική γλώσσα. Τα ευρήματα επιβεβαίωσαν την υπόθεση των Κινέζων μεταναστών. Αρχαίες συνδρομές βρέθηκαν και διαβάστηκαν. Περιείχαν ως επί το πλείστον πληροφορίες για ευκαιρίες εμπορίου, γάμων και την καταγραφή των θανάτων.

Αν, και κατά τη διάρκεια των ερευνών, σημειώσεις χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα, βρέθηκαν στα αρχεία της Ούφα. Ανέφεραν περίπου 200 ασυνήθιστες πέτρινες πλάκες που βρίσκονταν όχι μακριά από το χωριό Chandar ( Τσαντάρ ), στην Nurimanov ( Νουριμάνοβ ) Περιφέρεια. Ο καθηγητής και οι συνάδελφοι του αμέσως αποφάσισαν ότι πλάκες θα μπορούσαν να συνδεθούν με τους κινέζους μετανάστες. Σε ένα αρχείο του σημειώνει, επίσης, ότι στο 17ο-18ο αιώνα, οι αποστολές των Ρώσων επιστημόνων που ερεύνησαν την περιοχή των Ουραλίων είχαν ανακαλύψει 200 λευκές πλάκες με επιγραφές και σχέδια, ενώ στις αρχές του 20ου αιώνα, ο αρχαιολόγος A.Schmidt ( Α. Σμίντ ) επίσης είχε δει μερικές άσπρες πλάκες στην Βασκίρια.

« Η γεωλογική δομή της πλάκας:

Αποτελείται από τρία επίπεδα η βάση είναι 14 εκατοστά γκόμενα, από τις πιο αυστηρές δολομίτη Το δεύτερο επίπεδο είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα,.». Από γυαλί διοψίδιος η τεχνολογία της επεξεργασίας που έγινε. Δεν είναι γνωστές στη σύγχρονη επιστήμη η πραγματικότητα, η εικόνα έχει επισημανθεί σε αυτό το επίπεδο, ενώ το τρίτο επίπεδο είναι 2 χιλιοστά πάχος και είναι κατασκευασμένο από πορσελάνη ασβεστίου για την προστασία του χάρτη από εξωτερικές επιπτώσεις… Θα πρέπει να σημειωθεί, είπε ο καθηγητής, ότι δεν έχει γίνει χειροκίνητα από ένα αρχαίο λιθοξόο. Είναι απλά αδύνατο. Είναι προφανές ότι η πέτρα είχε κατασκευαστεί μέσω ακτίνων, ραδιοφωτογραφίες και οι ακτινογραφίες επιβεβαίωσαν ότι η πλάκα ήταν τεχνητής προέλευσης και έχει γίνει με κάποια εργαλεία ακριβείας ».

Έτσι, όχι μόνο είμαστε σε μια ανεξήγητη κατάσταση το πως φτιάχτηκε αυτός ο χάρτης, αλλά επίσης δείχνει ότι για να φτιαχτεί πρέπει να έγινε από πολύ μεγάλο υψόμετρο. Σε αυτό συμφωνούν όλοι οι επιστήμονες του κόσμου που ασχολήθηκαν με την πέτρα αυτή!!!!

Όταν η πλάκα μελετήθηκε, περισσότερα μυστήρια εμφανίστηκαν στον χάρτη, ένα γιγάντιο σύστημα άρδευσης διαβάστηκε:.

Εκτός από τους ποταμούς, υπάρχουν δύο 500 μέτρων σε επίπεδο συστημάτων κανάλια, 12 φράγματα, 300-500 μέτρα πλάτος, περίπου μήκους 10 χλμ. και 3 χλμ. βαθιά το καθένα. Τα φράγματα πιθανότατα βοήθησαν στο να μετακινούν το νερό σε κάθε πλευρά, ενώ για τη δημιουργία τους πάνω από το 1 τετράκις εκατομμύρια κυβικά μέτρα χώματος μεταφέρθηκε!!!! Σε σύγκριση με το εν λόγω σύστημα αρδευτικών αναγκών, ο Βόλγα-Ντον Κανάλι μοιάζει με το μηδέν !!! Σχετικά με την ελάφρυνση του σημερινού Ως φυσικός, ο Αλέξανδρος Chuvyrov προϋποθέτει ότι σήμερα η ανθρωπότητα μπορεί να χτίσει μόνο ένα μικρό μέρος από αυτό που απεικονίζεται στο χάρτη. Σύμφωνα με το χάρτη, αρχικά, ο Βελάγια ποταμός έχει μια τεχνητή κοίτη…….!!!

« Ένα τετράκις εκατομμύρια κυβικά μέτρα χώματος μεταφέρθηκε » Φανταστείτε ο χρόνος εργασίας που απαιτείται για να προχωρήσουμε ακόμη και με 1 εκατομμύριο κυβικά μέτρα χώματος, πολύ λιγότερο 1 τετράκις εκατομμύριο μέτρα γης!!!! Το ανθρώπινο δυναμικό είναι η μόνη κλιμάκωσης δεν μπορεί συλλογιστεί. Πώς ένα τέτοιο κατόρθωμα έγινε αληθινό; Οι έρευνες που έγιναν από κοντά στα Ουράλια όροι δείχνουν ο χάρτης να δείχνει την αλήθεια!!!! Μάλιστα κάποια από τα κανάλια θα χρησιμοποιηθούν ξανά από την Ρωσική κυβέρνηση. Η Ρώσικη κυβέρνηση επίσης δείχνει να μην θέλει να εξηγηθεί το πως φτιάχτηκε αυτός ο τρισδιάστατος χάρτης που μόνο με αεροπλάνα και αεροφωτογραφίες σήμερα κάποιος μπορεί να το κάνει. Επίσης δεν δείχνει ενδιαφέρον το πως μετακίνησαν τόσο χώμα και πέτρα και με τι οχήματα. Ο συνταγματάρχης Δημητρώφ Κοπανένκοφ είχε δηλώσει:

« Είναι πολλά γνωστά από τα οχήματα στον Ρωσικό στρατό από αυτά που διαμόρφωσαν τότε τα Ουράλια Όρη!!! Απλά ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να μάθει την αλήθεια!!! »

Ήταν μια κουβέντα που έκανε πολλούς να μιλάνε και να λένε ότι από αυτά που είπε ήταν μόνο μια φαντασίωση για να δείξει πόσο δυνατή αλλά και πόσα μυστικά ήξεραν από την αρχαιότητα, τεχνολογικά μυστικά. Είναι όμως έτσι!!;!!

“Προσπαθήσαμε να χαρτογραφήσουμε τουλάχιστον ένα βουνό! Ο Chuvyrov είπε. « Η τεχνολογία της συλλογής τέτοιων χαρτών απαιτεί υπερδύναμους υπολογιστές και αεροδιαστημική έρευνα από Διαστημικό Λεωφορείο!!!! ».

«Οι τελευταίες έρευνες του χάρτη έφεραν την μια ανακάλυψη μετά την άλλη. Τώρα, οι επιστήμονες είναι σίγουροι για τον χάρτη και ότι πρόκειται μόνοένα κομμάτι από τον συνολικό μεγάλο χάρτη της Γης!!!!!. Σύμφωνα με κάποια υπόθεση, υπάρχουν συνολικά 348 κομμάτια όπως αυτό που αν ενωθούν δείχνουν την γη τρισδιάστατη!!!!

348 κομμάτια όπως η πέτρα Ντάσκχα που θα κάνουν έναν χάρτη 340 μέτρων από 340 μέτρα!!!! Δίνοντας μια συνολική επισκόπηση μιας τεράστιας περιοχής η όπως λένε με σιγουριά όλης της γης με ακρίβεια στο χάρτη, όπου μοιάζει πολύ με στρατιωτικό χάρτη του σήμερα όπου χρησιμοποιούνται κατά το σχεδιασμό εισβολών ή εδαφικών επεκτάσεων. Τι θα μπορούσε στους προγόνους μας να χρειαζόταν ένα τέτοιο χάρτη; Ίσως αναζητούσαν περισσότερες σπηλιές για να κατοικήσουν; Ίσως να χρειάζονται διαφορετικά βράχια να χρησιμοποιήσουν, ενώ σπάζανε τα κρανία των ασθενέστερων φυλών του Νεάντερνταλ;

Είναι μια κοινή αίτηση που υπέβαλε όχι μόνο στην επιστήμη, αλλά και πολιτικών και θρησκευτικών ηγετών καθώς και ότι « είμαστε τώρα στο τεχνολογικό ύψος της φυλής μας ». και ότι πριν δεν ήταν ποτέ ο άνθρωπος σε θέση να ολοκληρώσει, όσο είναι σε θέση τώρα. Είναι κράχτης ότι η επιστήμη έχει ενεργοποιήσει όλα τις « λεγόμενες σύγχρονες εξελίξεις » που βλέπουμε σήμερα, έχουν θέματα πίστεως που έχουν απορριφθεί από τους « φωτισμένους σοφούς » της σύγχρονης εποχής, υπέρ των πραγμάτων που μπορεί να δει, να αγγίξει, και να εξηγήσει. Θεωρώ ότι έχουμε αυξηθεί σε μεγάλη τεχνολογική ανδρεία και στο παρελθόν, και έχουμε χάσει αυτή τη γνώση που οφείλεται στην απληστία και φιλαργυρία. Θεωρώ ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί και πάλι, με την ανθρωπότητα να πληγούμε από ένα πλανήτη που έχουμε σπαταλήσει άσκοπα.

Ο Κάρολος Δαρβίνος το 1800 που διατύπωσε μια θεωρία ότι η επιστήμη εμμένει πεισματικά να, εθελοτυφλώντας σε κανένα αποδεικτικό στοιχείο περί του αντιθέτου. Ότι αναφέρει η θεωρία ότι οι δεινόσαυροι εξελίχθηκαν από μονοκύτταροι οργανισμοί που υπήρχαν στον ωκεανό κατά τη διάρκεια των εκατομμυρίων ετών. Ο άνθρωπος, ο Δαρβίνος αναφέρει, είναι πρόσφατος στη γη, έχει εξελιχθεί από τα πρωτεύοντα θηλαστικά λιγότερο από 120.000 χρόνια πριν……

Δυστυχώς για την θεωρία του Δαρβίνου να βάλει εμπρός, την κληρονομιά του καθώς ήταν, όλο και περισσότερο την επιστήμη είναι αναγκασμένη να απορρίψει ολόκληρου του όγκου της « Θεωρίας της Εξέλιξης ». Η σύγχρονη επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει την ξαφνική έκρηξη των πολύπλοκων οργανισμών που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της Καμβρίου Περιόδου!!!!

“Ξεκινώντας από τη βάση της περιόδου Κάμβρια και εκτείνεται για περίπου 10 εκατομμύρια χρόνια, όλες οι μεγάλες ομάδες των ασπόνδυλων έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους στην πιο θεαματική άνοδο στην πολυμορφία που έχει καταγραφεί ποτέ στον πλανήτη μας. « ( Ε. Σαλβαδόρ Λούρια, Stephen Jay Gould, Σαμ Singer, μια άποψη της ζωής, 1981, p.649. ) »

Μέσα στα τελευταία 30 χρόνια τα ερείπια μιας μητρόπολης, μια σουπερ πόλη έχει ανακαλυφθεί στην Αφρική, αυτό το εκτεταμένο συγκρότημα θα μπορούσε να στεγάζει πάνω από 200.000 άτομα! Η ηλικία της πόλης; Από το 160.000 έως 200.000 π.χ.!!!!

Αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, το ξεκίνημα μιας κατολίσθησης των αποδεικτικών στοιχείων που διαψεύδει αυτές τις αγαπημένες θεωρίες και τις μακρά πεποιθήσεις που έχουν περιορισμένη κατανόηση για την ανθρωπότητα για το ποιοι είμαστε και πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο στο χρόνο. Με αυτά τα ευρήματα αποδεικνύεται πλέον έμπρακτα και επιστημονικά ότι ούτε από τον πίθηκο ήρθαμε αλλά ούτε και όπως θέλουν να λένε οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ότι η ανθρωπότητα έχει ηλικία μόλις 6.000 χιλιάδων χρόνων!!!! Προς τυχόν παρεξηγήσεις με τους Δαρβινιστές ή Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν τα λέω εγώ αυτά απλά συμφωνώ με αυτούς που τα λένε γιατί έχουν απτές αποδείξεις που δεν μπορούν να διαψευστούν από κανέναν!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

INVISIBLE LYCANS TEAM!!! και apocalypsejohn.com

120 million year old map found.flv

https://youtu.be/ASHCpGFamqY

The Dashka Stone (Der Dashka-Stein)