Μασόνος 90ου βαθμού

Μασόνος 90ου βαθμού σπάει την σιωπή του και κάνει αποκαλύψεις
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάποια πράγματα, ιδέες και αντιλήψεις, δεν μπορούν να μην τραβήξουν την προσοχή μας, ειδικότερα αν πολλές από αυτές μπορούν να επηρεάσουν -και επηρεάζουν- καθημερινά την ζωή μας. Ένας Μασόνος εξομολογείται κάποια πράγματα για να μάθουμε κι εμείς.

Έχει ενδιαφέρον, λοιπόν, να ακούσουμε τον συγκεκριμένο βαθμοφόρο που αποκαλύπτει κάποια ουσιώδη θέματα. Ξέρετε, είναι διαφορετικό να ακούς ή να διαβάζεις μερικές θέσεις από άλλους και τελείως διαφορετικό από τους ίδιους.

Όμως, σε πολλά θέματα είναι διαφωτιστικός και ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, όπως για τον ρόλο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, την Μασονία αλλά και τον Σατανισμό, τις δήθεν συγκρούσεις αλλά και το πως παρασκηνιακά φαίνεται να μας παραμυθιάζουν.

Ήταν πρώην Σατανιστής

O William Schnoebelen είναι Αμερικανός και συγγραφέας πολλών βιβλίων. Ισχυρίζεται ότι ήταν πρώην Σατανιστής, Ροδόσταυρος, Ελευθεροτέκτονας, Μορμόνος αλλά και Αποκρυφιστής, Βαμπιριστής, Καθολικός ιερέας, μέλος Thelema και Wiccan.

Σύμφωνα πάντα με τις δικές του δηλώσεις, ο Schnoebelen λέγεται ότι σπούδασε πνευματισμό, εξωαισθητική αντίληψη και μαγεία. Τελικά, δέχτηκε τον Ιησού Χριστό ως τον προσωπικό του Σωτήρα, αφού διάβασε μια πραγματεία του Jack Chick το 1984 και έγινε χριστιανός φονταμενταλιστής έκτοτε Οι κριτικοί τον κατηγορούν ότι έκανε αυτούς τους ισχυρισμούς προκειμένου να κυκλοφορήσει τα βιβλία του.

Μία εντυπωσιακή συνέντευξη

Πολλοί τον θεωρούν απατεώνα και ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος βαθμός του 33ου, αλλά όπως αναφέρει και ο ίδιος, ανάμεσα σε άλλα μυήθηκε στον Τύπο «Μισραΐμ-Μέμφις» (Memphis misra) με 95 βαθμούς, ενώ ο «Σκωτικός Τύπος» είναι με 33 βαθμούς, όπως διευκρινίζεται και στο wikipedia.org/wiki/Ελευθεροτεκτονισμός.

O πρώην Μασόνος Schnoebelen δίνει μία εντυπωσιακή συνέντευξη στην Stephanie Relfe.που αφοπλίζει τον τηλεθεατή καθώς δίνει μία νέα διάσταση για κάποια πράγματα που ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να γνωρίζει. Κάποια από αυτά που λέει είναι αρκετά ενδιαφέροντα.

Πως έφτασε στον 90ο βαθμό

Στο μικρό περιληπτικό απόσπασμα που θα διαβάσετε παρακάτω αναφέρει ότι ήταν για εννέα χρόνια Μασόνος. Πέρασε από τους τυπικούς βαθμούς της Γαλάζιας Στοάς (Blue Lodge) και μετά πέρασε όλους τους βαθμούς του τεκτονικού δόγματος της Υόρκης. Πέρασε και από τη Σκωτική ιεροτελεστία μέχρι τον 32ο βαθμό.

Εκείνη την περίοδο θεωρήθηκε άξιος να μπει σε αυτό που ονομάζεται “εσωτερικός ελευθεροτεκτονισμός”, για τον οποίο οι περισσότεροι Αμερικανοί Μασόνοι δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει. Μέσα από εκεί έγινε δεκτός στη μύηση του Μέμφις Μιτζραΐμ και έφτασε στον 90ο βαθμό.

Η δημοσιογράφος του λέει πως έχει ακούσει ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν 360 βαθμοί, με τον Σατανά στην κορυφή. Εκείνος ισχυρίζεται ότι δεν έχει ιδέα αν είναι αλήθεια ή όχι. Το έχει ακούσει και ο ίδιος αλλά από την ενημέρωσή που έχει δεν μπορεί να ισχύει.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Είναι οι Πολιτικοί μας Μασόνοι;

Τελικά, ήρθε σε επαφή με τους Illuminati

Όταν πέρασε από τις τελετουργίες των Τεκτόνων είχε τους πνευματικούς οδηγούς στο αυτί του να του ψιθυρίζουν πράγματα που του έλεγαν να κάνει, πως να απαντήσει σε ορισμένα άλλα, με συγκεκριμένους τρόπους. Επειδή το έφερε σε πέρας, αναγνωρίστηκε από την ηγεσία της Μεγάλης Στοάς της πολιτείας του Ουισκόνσιν ότι ήταν κάπως εξαιρετικός.

Οι πνευματικοί οδηγοί τον ενίσχυαν συνεχώς με πληροφορίες. Έτσι, λοιπόν, ήξερε ήδη για το Μέμφις Μιτζραΐμ. Κάπως έτσι, τελικά, ήρθε σε επαφή με τους Illuminati, επειδή και πάλι οι πνευματικοί οδηγοί του είχαν δώσει ορισμένα βασικά πράγματα όπως, λέξεις-κλειδιά, χειρονομίες-κλειδιά και άλλα αρκετά ώστε να αναγνωριστεί ως κάποιος που άξιζε περισσότερο φως.

Γιατί αυτό είναι που υπόσχονται σε όλους τους βαθμούς: Ότι θα λάβεις περισσότερο φως.

Η Μασονία απορροφά πολλά χρήματα

Σύμφωνα με τα γραπτά των μασονικών ηγετών αυτό το φως πηγάζει και προέρχεται από τον Lucifer. Πόσοι τέκτονες το γνωρίζουν αυτό; Ίσως, ένας στους χίλιους.

Οι υπόλοιποι είναι ακριβώς σαν χορτονομή: δηλαδή, υπάρχουν εκεί για να τους αποστραγγίσουν πνευματικά και οικονομικά, επειδή η Μασονία απορροφά πολλά χρήματα από τους συμμετέχοντες. Αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα, αν δεν ασχοληθούν, αν δεν διαβάσουν, όπως έκανε ο ίδιος.

Ο ίδιος είχε γνωρίσει πέντε ή έξι Μασόνους που είχαν σχέση με τη μαγεία και τον σατανισμό. Κάποιοι τρέφουν μεγάλο μίσος για τον χριστιανικό Θεό, την χριστιανική Εκκλησία και τους Χριστιανούς. Ένας, υψηλού επιπέδου βαθμοφόρος, εξέφρασε το μένος του σε μια συζήτηση για το αν θα πρέπει ή όχι να αφαιρεθούν κάποιοι όρκοι επειδή ήταν προσβλητικοί για τους Χριστιανούς.

Μια ψεύτικη διχογνωμία

Αλλά το πιο σημαντικότερο, ίσως, κομμάτι αυτού του αποσπάσματος φαίνεται να είναι όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο το εξής: Αφού στους Καθολικούς απαγορεύεται αυστηρά να είναι Τέκτονες, γιατί σας ζητείται να κάνετε δύο αντίθετα πράγματα. Εκείνος αποκρίθηκε:

Πρώτα απ’ όλα αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι στο Illuminism (πεφωτισμό) υπάρχει η ιδέα της δημιουργίας, μια ψεύτικη διχογνωμία. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι είναι η Καθολική Εκκλησία που βοήθησε στην ύπαρξη των Τεκτόνων.

Για παράδειγμα στη Σκωτική Ιεροτελεστία, του λεγόμενου τεκτονικού δόγματος Σκωτικού Τύπου, τα περισσότερα γράφτηκαν από Ιησουίτες.

Κι ενώ υπάρχει αυτή η εμφανής αντιπάθεια μεταξύ των Τεκτόνων και των Καθολικών σε σημείο που να αφορίζονται οι Ρωμαιοκαθολικοί, τελικά, αποδείχτηκε πως ήταν ένα παραμύθι, αφού οι περισσότερα από τα υψηλά πρόσωπα στο Βατικανό είναι όλοι ελευθεροτέκτονες. Και το αντίθετο: πολλοί μασόνοι είναι καθολικοί. Τι κερδίζουν από αυτό;

Διαβάστε επίσης: Μασονικές Χειραψίες Υψηλόβαθμων Χαμηλόβαθμων

Συμβαίνει αυτή τη στιγμή μπροστά στα μάτια μας

Πρόκειται για μια παλιά ιδέα των Πεφωτισμένων που έχει να κάνει με την θέση, την αντίθεση και την σύνθεση (thesis antithesis synthesis).

Σύμφωνα με την ιδέα αυτή, δύο αντίθετα πράγματα συγκρούονται και πολεμούν το ένα το άλλο, μέχρι να ενωθούν. Απώτερος σκοπός θα ήταν να δημιουργηθεί μια θρησκεία ενός κόσμου από αυτά τα δύο αντίθετα, τα δύο πράγματα που ενώνονται και συγχωνεύονται. Και αυτό, πραγματικά, συμβαίνει αυτή τη στιγμή μπροστά στα μάτια μας.

Προφανώς, ο Schnoebelen αναφέρεται σε μία παγκόσμια θρησκεία. Ο ίδιος πιστεύει και θεωρεί πως οι τελευταίοι πάπες είναι ελευθεροτέκτονες. Το ίδιο και πολλοί καρδινάλιοι. Μάλιστα, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β, έκανε άρση του αφορισμού της Μασονίας. Κι αυτό υπονοεί πολλά.

Καταλήγουμε, λοιπόν στο συμπέρασμα πως η διαμάχη ανάμεσα στην Καθολική Εκκλησία και τη Μασονία, είναι ένα προϊόν που εξυπηρετεί κάποιον σκοπό. Η λεγόμενη αντιπάθεια είναι περισσότερο φανταστική παρά αληθινή.

Λατρεία του σεξ και οβελίσκοι

Επίσης, ένα πολύ ουσιαστικό μυστικό είναι πως η Μασονία είναι μια λατρεία του σεξ. Γι’ αυτό φορούν την ποδιά τους πάνω από (τα γεννητικά τους όργανα) αυτό, που εκείνοι θεωρούν ως τα Άγια των Αγίων.

Όπως ακριβώς υπήρχε ένα πέπλο στον ναό του Σολομώντα που κάλυπτε τον ιερό τόπο όπου η Κιβωτός της Διαθήκης ήταν τοποθετημένη, έτσι και τα ανδρικά γεννητικά όργανα καλύπτονται από την ποδιά. Αυτό είναι το Άγιο των Αγίων του Τέκτονα.

Γι’ αυτό τα μασονικά μνημεία είναι οβελίσκοι όπως εκείνο στην Ουάσιγκτον (ο Ουάσινγκτον ήταν Μασόνος). Ο οβελίσκος είναι ένα γιγάντιο φαλλικό σύμβολο και έχει τοποθετηθεί σε τέτοιο σημείο για να μπορούν να το βλέπουν όλοι. Αυτό είναι που εννοούν οι Μασόνοι με την έννοια της Ανάστασης.

Αυτή είναι η ελπίδα της Ανάστασης. Δεν έχει καμία σχέση με εκείνο που εννοούν και καταλαβαίνουν οι χριστιανοί ότι κάποιος πεθαίνει και στην Δευτέρα Παρουσία σηκώνεται ξανά και ζωντανεύει για δεύτερη φορά. Μιλούν για το γεγονός ότι ο φαλλός “πεθαίνει” και μετά ξανασηκώνεται.

Είναι μία αυτόνομη θρησκεία

Εκείνο που είναι βασικό να γνωρίζουμε, συνεχίζει ο πρώην Μασόνος, είναι πως η Μασονία είναι μία αυτόνομη θρησκεία, είναι μια θρησκεία που δεν τιμά τον Yeshua Ιησού Χριστό και είναι μια θρησκεία που απαιτεί από τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα που είναι αντίθετα με τις εντολές του Θεού.

Το τι ακριβώς, τις εξηγήσεις και την συνέχεια της ιστορίας του, δίνει στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί μετά πρώτο που ως τώρα σας περιγράψαμε με λίγα λόγια.

Κατά τη γνώμη μου

Τώρα, το αν όλα όσα ισχυρίζεται ο Μασόνος 90ού βαθμού, είναι αλήθεια, διαστρέβλωση, παραπλάνηση, μπλόφα ή οτιδήποτε άλλο, το γνωρίζουν μόνο οι ίδιο οι Μασόνοι. Κατά τη γνώμη μου, καλό είναι να κρατήσουμε μία επιφύλαξη.

Τα βίντεο που ακολουθούν, στα οποία μιλάει ο πρώην Μασόνος Schnoebelen, είναι ήδη με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους:

Για τη Μασονία από Μασόνο 90ού βαθμού!.flv

Για τη Μασονία από Μασόνο 90ού βαθμού! 2

Το τελευταίο μέρος της ομολογίας του Bill Schnoebelen

diadrastika