Μήπως ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ… ΔΕΝ είναι ΑΥΤΟ που ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ… αλλά ένα ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ που ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ; (video)

[20/11/2015 - 07:32]

Μήπως ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ… ΔΕΝ είναι ΑΥΤΟ που ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ…
αλλά
ένα ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ που ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ;
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένα νέο μυστήριο έρχεται να προστεθεί, ανάμεσα σε πολλά άλλα, για τον δορυφόρο της Γης. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με την όψη της και αυτό που βλέπουμε. Μήπως, τελικά, αυτό που βλέπουμε δεν είναι αυτό που νομίζουμε;

Πρόσφατες μελέτες με τηλεσκοπικές κάμερες υψηλής ευκρίνειας για την Σελήνη, έφεραν στο φως μια περίεργη ανωμαλία σχετικά με τη μορφή του λεγόμενου «σεληνιακού κύματος». Αμέσως, αναλυτές και λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας οδηγήθηκαν στο να θεωρήσουν ότι το Φεγγάρι είναι στην πραγματικότητα μια πλαστογραφία ..

Σύμφωνα με τον κύριο Crow και την ομάδα του, το «σεληνιακό κύμα» μοιάζει να σχετίζεται με αυτό που προκύπτει από την προβολή μίας εικόνας. Μετά από δύο εβδομάδες αναλύσεων επί αναλύσεων, υποστηρίζει ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι παρά ένα πραγματικό ολόγραμμα. Στο συμπέρασμα αυτό συνέβαλαν και σχετικές μελέτες από Ρώσους επιστήμονες, όπως μας λέει.

Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να πει αν η «προβολή» προέρχεται από την Γη ή από κάποιο άλλο σημείο του διαστήματος.

Γεγονός πάντως είναι, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι επικοινώνησαν μαζί του τρεις άνθρωποι υψηλά ιστάμενων θέσεων -οι οποίοι «γνωρίζουν» πράγματα- αλλά δεν κατονομάζει και του είπαν πως βρίσκεται στα σωστά ίχνη. Ωστόσο δέχτηκε μεγάλη κριτική και δυσφήμιση για το έργο του και τις προσπάθειές του….

Με δυό λόγια, ο Crow υπονοεί σχεδόν ξεκάθαρα, ότι ουσιαστικά η «πραγματική» Σελήνη καλύπτεται με ένα ολόγραμμα, ώστε να μην μας δίνεται η δυνατότητα να βλέπουμε τι πραγματικά συμβαίνει στην επιφάνειά της…

Δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Μπορώ να σας πω ότι δεν είναι απλώς ένας βράχος στο διάστημα … υπάρχουν πολλά εκεί πάνω.

Ο κύριος Crow, συνεχίζει τις προσπάθειές του ώστε να μπορέσει να αποδείξει αυτούς τους ισχυρισμούς του.

Είναι, άραγε η Σελήνη στην πραγματικότητα ένας τεράστιος τεχνητός διαστημικός σταθμός που τον σκεπάζουν με κάτι άλλο εντελώς αθώο;

UPDATED The Moon is Not What You Think

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Επίσης, δείτε τι εξαφανίστηκε μπροστά από την Σελήνη, το οποίο ενδεχομένως επιβεβαιώνει την όλη θεωρία…

diadrastika.com

Διαβάστε τη συνέχεια

Σπύρος Μακρής
Συγγραφέας, αρθρογράφος. Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά μου είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Συμμετοχές μου σε συλλογικά βιβλία των εκδόσεων Αρχέτυπο: Ιερή Ελλάδα (2001), Τι είναι η ψυχή (2002), Τυπολογία (2002), Αρχαία Ελληνική επιστήμη (2003), Τα μυστικά της Διατροφής (2003), Αρχαιολογικά μυστήρια στην Ελλάδα (2004), Απόκρυφες Ιστορίες (2005), Τα Μυστικά των Ελλήνων (2005), Τα 20 Μεγαλύτερα Μυστήρια του Πλανήτη (2005), Παράξενοι ιεροί τόποι (2006), Η Δύναμη των Συμβόλων (2006), Ό,τι ξέρεις είναι ψέμα (2006), Θαύματα (2006), Απαγορευμένες γνώσεις (2006), Παράξενες Λατρείες (2007). Δικά μου, από τις ίδιες εκδόσεις, είναι τα παρακάτω: Οικοδύναμη, το αρχαιοελληνικό Φενγκ Σούι (2003) και Αμαζόνες (2005) Από τις Εκδόσεις Πύρρα ένα παιδικό που προοριζόταν για συνέχειες, με κείμενο και εικονογράφηση δικά μου, ο διασκευασμένος μύθος για παιδιά: Η Ευρυνόμη και το Αυγό του Σύμπαντος (2008).
loading...
loading...
Loading...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ