Ο εφιάλτης που πρόβλεψε το θάνατο του Κένεντι είδε το τέλος του κόσμου να ξεκινά το 2020 με 2021

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το έτος 2020 ξεκίνησε κάπως, ή μάλλον, αρκετά άγρια: την μια με τις πυρκαγιές που ζώνουν την Αυστραλία και την άλλη με έναν απειλητικό ιό που εξαπλώνεται με ταχύτητα πανδημίας και με κρούσματα που μπορούν να είναι θανατηφόρα.

Με αφορμή αυτά τα γεγονότα, όσοι ασχολούνται με προφητείες, μπήκαν στην διαδικασία να σκεφτούν εύκολα ότι, ίσως, πρόκειται για μία αρχή της Αποκάλυψης, όπως την ερμηνεύουν διάφοροι μελετητές. Ωστόσο, είναι πιθανό ότι αυτή, ενδεχομένως, είχε ήδη προβλεφθεί πριν από περίπου 50 χρόνια.

Η Jeane Dixon ήταν μία γνωστή Αμερικανίδα ψυχικός, αρκετά γνωστή τον περασμένο αιώνα, λόγω των προβλέψεών της, καθώς μεταξύ αυτών ξεχωρίζει η δολοφονία του John F. Kennedy.

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Parade Magazine της 13ης Μαΐου 1956, η Τζιν Ντίξον έγραψε ότι οι εκλογές του 1960 θα κερδίζονταν από το Δημοκρατικό Κόμμα του Κένεντι. Ωστόσο, έγραψε επίσης ότι θα σκοτωθεί ή θα πεθάνει εκπληρώνοντας τα καθήκοντά του, αναφερόμενη στον JFK, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1963.

Προφανώς, αυτό το γεγονός ήταν τόσο σκανδαλώδες, ώστε τράβηξε την προσοχή του Ρίτσαρντ Νίξον, του 37ου πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος δέχτηκε την ψυχικό στο οβάλ γραφείο χάρη στην πρόσκληση της πρώτης κυρίας και της γραμματέως του Rose Mary Woods.

Ο λόγος για την πρόσκληση ήταν να γνωρίσουν και να μάθουν τη γνώμη της Dixon για τη σφαγή του Μονάχου, καθώς ο πρόεδρος Nixon ήταν κάπως “παρανοϊκός” με αυτά τα θέματα. Χάρη σε αυτή τη συνάντηση, γεννήθηκε η Αντιτρομοκρατική Επιτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών, μια απόφαση που ελήφθη μετά την πρόβλεψη μιας τρομοκρατικής επίθεσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, ο Νίξον δεν ήταν ο μόνος που έδωσε προσοχή στα οράματα της γυναίκας ψυχικού. Σύμφωνα με διάφορες εκθέσεις, ήταν επίσης σύμβουλος του Ronald και της Nancy Reagan κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Αλλά, όμως, υπάρχει και μια πρόβλεψη που τράβηξε την προσοχή ολόκληρου του κόσμου. Αυτή που θα μπορούσε να εκπληρωθεί κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων που διανύουμε

Το “Call to Glory” είναι ένα βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 1971 από την ψυχικό Jeane Dixon, όπου έγραψε ότι μεταξύ των ετών 2020 και 2037 θα λάβει χώρα η δεύτερη έλευση του Ιησού και η λεγόμενη “Μάχη του Αρμαγεδδώνα”. Προφανώς, πολλοί άνθρωποι δυσφήμισαν την γυναίκα από τότε που είχε προβλέψει ήδη ένα τέλος του κόσμου το 1961, το οποίο δεν συνέβη ποτέ, ωστόσο, δεν ήταν τόσο λάθος σε όλα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο πλανήτης επρόκειτο να εισέλθει σε μια αληθινή πυρηνική Αποκάλυψη λόγω των Πυραύλων στην Κούβα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τάση να προωθούνται μερικές σωστές προβλέψεις ονομάζεται “Jeane Dixon Effect”, ενώ αγνοούν όλες τις αποτυχίες. Ο όρος αυτός χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον μαθηματικό John Allen Paulos του Πανεπιστημίου Temple.

Η αποτυχία της πρόβλεψης της, δεν σταμάτησε την ίδια την Ντίξον ή τους πιστούς της και, μέχρι το θάνατό της το 1997, υπήρξε γενικότερα μια ισχυρή πεποίθηση για τις προβλέψεις της. Το ακριβές απόσπασμα από το βιβλίο που γράφει η Jeane Dixon και αναφέρεται σε μία πιθανή Αποκάλυψη που ξεκινάει το 2020 και πρακτικά το 2021, έχει ως εξής:

«Ο Αρμαγεδδών θα έρθει το 2020, όταν ο Σατανάς, ο Αντίχριστος και ο ΨευδοΠροφήτης, θα εξεγερθούν και θα επιτεθούν στον άνθρωπο». Οι τρεις χαρακτηριστικές αναφορές αποτελούν την αντίθετη άκρη των Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα διότι, ως γνωστόν, σε κάθε ιερό αντιστοιχίζεται ανάλογο ανίερο.

Βέβαια, όλα αυτά οι σκεπτικιστές δεν τα λαμβάνουν υπόψη τους, ενώ και πολύς κόσμος τα βλέπει με καχυποψία. Ωστόσο, καθώς διανύουμε τις αρχές αυτής της δεκαετίας, βλέπουμε να συμβαίνουν στον κόσμο αρκετά πράγματα που θα μπορούσαν να αποτελούν ισχυρές ενδείξεις ότι οι προβλέψεις της Τζιν Ντίξον μπορεί να περιέχουν κάποια αλήθεια. Αλλά, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ο καιρός θα δείξει.

diadrastika / Image by prettysleepy1 from Pixabay