Ανουνάκι

Οι Ανουνάκι στις 14 πινακίδες του Ένκι, από Σίτσιν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Κάποτε υπήρξε ένας πολιτισμός. Πριν από 450.000 χρόνια. Δημιούργησε την ανθρωπότητα και στην συνέχεια την κατέτρεξε. Αυτός ο πολιτισμός ήρθε από αλλού. Από τα άστρα. Οι Ανουνάκι. «Εκείνοι που ήρθαν από τον ουρανό».Λίγο-πολύ είναι γνωστή η ιστορία των Ανουνάκι, όμως αυτή τη φορά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε όσο αυτό είναι δυνατό όλες τις λεπτομέρειες που αναφέρονται στις λεγόμενες «14 πινακίδες του Ένκι».

Στις περιλήψεις που ακολουθούν και οι οποίες βασίζονται σε μεταφράσεις του Ζαχαρία Σίτσιν, στο in5d και στο bibliotecapleyades, περιλαμβάνονται οι σημαντικότερες πληροφορίες, χωρίς πολλά ονόματα τα οποία θα μπορούσαν να μπερδέψουν και να κουράσουν. Μερικοί άνθρωποι και Ανουνάκι έχουν πολλά ονόματα. Θα χρειαζόταν ένα γενεαλογικό δέντρο για τον καθένα ξεχωριστά προκειμένου να έχετε μία σαφή εικόνα. Διαφορετικά, θα χρειάζονταν συνεχώς σημειώσεις και υποσημειώσεις, για να βρούμε ποιός είναι ποιός.

Σε ένα μεγάλο μέρος χρησιμοποιούμε σύγχρονη ορολογία, αφού ενδεχομένως υπάρχει μεγάλη αντιστοιχία με τα όσα περιγράφονται. Είναι επίσης σημαντικό να επιστημάνουμε πως, οι ιδέες του Sitchin έχουν απορριφθεί κατηγορηματικά από επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, ιστορικούς (συμπεριλαμβανομένων Σουμερολόγων, Ανατολιτών και Ασσυριολόγων ) και ανθρωπολόγους που απορρίπτουν το έργο του ως ψευδοεπιστήμη και ψευδοϊστορία. Το έργο του έχει επικριθεί για λανθασμένη μεθοδολογία, αγνόηση αρχαιολογικών και ιστορικών στοιχείων και λανθασμένες μεταφράσεις αρχαίων κειμένων καθώς και για λανθασμένους αστρονομικούς και επιστημονικούς ισχυρισμούς.

Διαβάστε επίσης: Δημιουργία των Ανουνάκι. Ίσως, ο πρώτος προηγμένος πολιτισμός στη Γη και, ίσως, το μεγαλύτερο μυστικό στην παγκόσμια μυθολογία

Μέρος Πρώτο. Οι Ανουνάκι

ΠΙΝΑΚΙΔΑ 1η

Κεφάλαιο 1.1 – Αυτή η πινακίδα μιλάει για έναν ατομικό ή πυρηνικό πόλεμο στη Γη μεταξύ των Annunaki. «Ο κακός άνεμος που μίλησε» φαίνεται να είναι ένα ραδιενεργό σύννεφο που σκοτώνει στο δρόμο του όλους τους θεούς και τους ανθρώπους. Ήταν το χειρότερο πράγμα που συνέβη, μετά τον κατακλυσμό-πλημμύρα.

Κεφάλαιο 1.2 – Εδώ αναφέρετε πριν πολύ καιρό (περίπου 500.000 χρόνια) στον πλανήτη των Ανουνάκι, τον Nibiru. Οι επιστήμονές τους θεωρούν ότι ήρθαν στη ζωή από μία αρχέγονη κοσμική σούπα. Περιγράφεται ο πλανήτης Νιμπίρου με παχιά ατμόσφαιρα και βλάστηση με ζεστές και κρύες περιόδους. Κατά τη διάρκεια των ψυχρών περιόδων η εσωτερική θερμότητα του πλανήτη κρατούσε τον Nibiru ζεστό. Κάποια στιγμή, ξεκίνησαν κάποιες διαμάχες που έληξαν με τη χρήση ατομικών ή πυρηνικών όπλων. Κατέστρεψαν τον πλανήτη τους. Τότε, έγινε ειρήνη και μια βασιλεία εγκαθιδρύθηκε που καθόριζε ολόκληρο τον πλανήτη, δηλαδή, μία παγκόσμια κυβέρνηση. Η βασιλεία του Lahma.

Διαβάστε επίσης: Anunnaki: η Ταινία που Δεν Βγήκε Ποτέ. Γιατί;

Κεφάλαιο 1.3 – Εδώ γίνεται λόγος της βασιλικής γενεαλογίας στον Nibiru. Μιλάει για βασιλικούς γάμους και για κόρες που παντρεύονται τους αδελφούς τους.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κεφάλαιο 1.4 – Αυτή η πινακίδα εμφανίζει τον πλανήτη των Ανουνάκι, τον Νιμπίρου, όπου έχει κάποιο πρόβλημα με την ατμόσφαιρά του. Το πρόβλημα αυτό, λέει πως λύνετε με την τοποθέτηση λεπτού κονιοποιημένου χρυσού στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από μία μάχη μεταξύ του εξοργισμένου με την καθυστέρηση λήψεως μίας απόφασης, πρίγκιπα Alalu και του βασιλιά Lahma. Η μάχη κατέληξε στην δολοφονία του βασιλιά.

Κεφάλαιο 1.5 – Το συμβούλιο των Ανουνάκι συσκέπτεται για τον Alalu που σκότωσε τον βασιλιά Lahma, αν θα πρέπει να του δοθεί ο θρόνος. Δεν υπάρχει καμία τιμωρία για τη δολοφονία του βασιλιά. Ο κληρονόμος του Lahma, ο Anu, συμφωνεί να κυβερνήσει ο Alalu.

Κεφάλαιο 1.6 – Νεόκοπος βασιλιάς ο Alalu, τώρα, προσπαθεί να θεραπεύσει την ατμόσφαιρα του πλανήτη ρίχνοντας ατομικές βόμβες στα ηφαίστεια. Αυτό, όμως, δεν λειτούργησε και οι Anunnaki δυσαρεστήθηκαν. Για εννέα νιμπιριανά χρόνια (περίπου 32000 γήινα χρόνια), ο Alalu δεν κατάφερε τίποτα. Έτσι, το επόμενο πρόσωπο στη σειρά για τον θρόνο, o Anu, αμφισβήτησε τον Alalu και τον προκάλεσε σε ένα αγώνα πάλης όπου και τον νίκησε. Ο Alalu διαφεύγει από τον πλανήτη με ένα διαστημόπλοιο στο οποίο δίνει κατεύθυνση προς τη Γη.

Διαβάστε επίσης: Οι Μυρμιδόνες του Αχιλλέα, των Ινδιάνων Χόπι και οι Ανουνάκι

ΠΙΝΑΚΙΔΑ 2η

Κεφάλαιο 2.1 – Ο Alalu φεύγει από τον Νιμπίρου και πηγαίνει στην παγωμένη Γη. Το διαστημόπλοιο ήταν εφοδιασμένο με ατομικά ή πυρηνικά όπλα.

Κεφάλαιο 2.2 – Περιγράφεται η άφιξη του Alalu στη Γη.

Κεφάλαιο 2.3 – Ο Alalu, από τη πρώτη ημέρα στη Γη διαπιστώνει πως ο αέρας, τα φρούτα και τα ψάρια είναι καλά. Επίσης βρίσκει ίχνη χρυσού που ο πλανήτης Nibiru χρειάζεται για την επιδιόρθωση της ατμόσφαιράς του. Καλεί, λοιπόν, το νέο βασιλιά του Nibiru, τον Anu, να κάνει μια συμφωνία μαζί του.

ΠΙΝΑΚΙΔΑ 3η

Κεφάλαιο 3.1 – Επιχειρεί, λοιπόν, με τις γνώσεις του για το χρυσό στη Γη, να δωροδοκήσει τον Anu, με σκοπό να πάρει τον θρόνο πίσω.

Κεφάλαιο 3.2 – Οι διαπραγματεύσεις τελειώνουν: Μια ομάδα θα σταλεί στη Γη για να επιβεβαιώσει την ύπαρξη του χρυσού. Αν υπάρχει χρυσός, ο Alalu θα έχει έναν ακόμη αγώνα πάλης με τον Anu, για το θρόνο.

Κεφάλαιο 3.3 – Οι Annunaki ταξιδεύουν προς τη Γη. Κάνουν μία σύντομη στάση στον Άρη για νερό, ο οποίος τότε είχε θάλασσες. Στη συνέχεια, προχωρούν στη Γη και προσγειώνονται κάπου κοντά στον Περισκό Κόλπο όπου αργότερα ο Enki ιδρύει την πόλη Eridu.

Διαβάστε επίσης: Δημιουργία των Ανουνάκι. Ίσως, ο πρώτος προηγμένος πολιτισμός στη Γη και, ίσως, το μεγαλύτερο μυστικό στην παγκόσμια μυθολογία

Κεφάλαιο 3.4 – Γίνεται αναφορά των πρώτων 6 ημερών της ομάδας των Ανουνάκι, στον πλανήτη. Άφθονο φαγητό, νερό, ψάρια και ζώα.

Κεφάλαιο 3.5 – Ο επικεφαλής της ομάδας των Annunaki, o Enki, πρωτότοκος γιος του Anu, αλλά δεύτερος στη σειρά διαδοχής για την βασιλεία, δηλώνει την έβδομη ημέρα ως ημέρα ανάπαυσης. Μέταλλα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία από τα νερά. Οι ημέρες, οι μήνες, τα έτη πήραν ονόματα.

Κεφάλαιο 3.6 – Γίνεται αναζήτηση και εύρεση χρυσού. Βρίσκουν, αλλά όχι σε μεγάλες ποσότητες. Οι υπόλοιπες ατομικές βόμβες από το διαστημόπλοιο του ηττημένου βασιλιά Alalu μεταφέρθηκαν και κρύφτηκαν σε μια σπηλιά, κάπου στην Αφρική. Δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθούν ξανά. Μία ομάδα Anunnaki αφήνει την Γη για να μεταφέρει τα πρώτα “καλάθια” χρυσού στον Nibiru.

ΠΙΝΑΚΙΔΑ 4η

Κεφάλαιο 4.1 – Το διαστημόπλοιο με τον χρυσό φθάνει στον Νιμπίρου. Αναφέρουν πως τα μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού στη Γη είναι υπόγεια. Υψηλοί αξιωματούχοι τοποθετούνται για να επιτηρούν τις επιχειρήσεις εξόρυξης χρυσού. Αναχωρούν από τον Νιμπίρου και φτάνουν στην Γη.

Διαβάστε επίσης: Ανουνάκι. Μύθος ή Ξεχασμένη Πραγματικότητα;

Κεφάλαιο 4.2 – Ο βασιλιάς Anu έρχεται στη Γη για να δει ο ίδιος τον υπόγειο χρυσό. Αναπτύσσεται ένα σχέδιο για να εξετάσουν ποιός από τους γιους του, ο Enki ή ο Enlil, θα αναλάβει τι. Αυτό ήταν απαραίτητο να γίνει, λόγω των ανταγωνισμών ανάμεσα στους δύο διαδόχους της επόμενης βασιλείας.

Κεφάλαιο 4.3 – Στον Enlil καταχωρείται η Edin (Εδέμ-Μεσοποταμία) και γίνεται Διοικητής της Γης. Στον Enki δίνεται η Eridu (Περσικός Κόλπος) και ο έλεγχος για την εξόρυξη του χρυσού, ενώ γίνεται Διοικητής Επιχειρήσεων. Όταν όλα τακτοποιούνται, ο ηττημένος βασιλιάς Alalu διεκδικεί τον θρόνο ξανά με ένα δεύτερο αγώνα πάλης. Νικητής βγαίνει και πάλι ο βασιλιάς Anu. Μετά το τέλος του αγώνα ο, για δεύτερη φορά, ηττημένος Alalu δάγκωσε το πέος του Anu και το κατάπιε. (Προφανώς, εδώ πρέπει να υπάρχει κάποιος ακατανόητος συμβολισμός). Ο Alalu αρρώστησε από το σπέρμα του Anu.

Κεφάλαιο 4.4 – Ο Anu αποφάσισε να εξορίσει τον νικημένο Alalu στον Άρη, ωσότου πεθάνει από την κατάποση του πέους, όπως αναμενόταν. Ο βασιλιάς Anu επέστρεψε στον Nibiru και διηγήθηκε στους αξιωματούχους του όλα όσα συνέβησαν, παρέα με τα σχέδια για την εξόρυξη του χρυσού στη Γη. Τα σχέδια περιελάμβαναν την τοποθέτηση σταθμών παράδοσης-παραλαβής στον Άρη.

Κεφάλαιο 4.5 – Γίνονται κατασκευές συγκεκριμένων χωματουργικών εξοπλισμών, διαστημόπλοιων και πυραύλων στον Nibiru για χρήση στη Γη. Η Γη, για κάποιο λόγο, μικραίνει τους κύκλους της και η ατμόσφαιρα επηρεάζει τους Ανουνάκι. Μια νέα ομάδα Ανουνάκι, συμπεριλαμβανομένων μερικών γυναικών που έχουν θεραπευτικές ικανότητες, (μεταξύ των οποίων η κόρη του Anu, η Ninmah) έρχονται από τον Νιμπίρου στη Γη. Σταματούν στον Άρη για να δουν αν ζει ο ηττημένος πρώην βασιλιάς Alalu –ο οποίος έχει πεθάνει– και μένουν στον σταθμό. Η υπόλοιπη ομάδα συνεχίζει προς τη Γη.

Διαβάστε επίσης: 8 προκατακλυσμιαίοι βασιλείς επί 241.200 κυριαρχούσαν στη Γη αποκαλύπτει η λίστα με τις πρώτες βασιλείες των Ανουνάκι

ΠΙΝΑΚΙΔΑ 5η

Κεφάλαιο 5.1 – Η τελευταία ομάδα φθάνει στη Γη. Ο Enki, που έχει τεθεί επικεφαλής για την συγκομιδή χρυσού, υποδέχεται την ετεροθαλή αδελφή του Ninmah. Πετάνε μαζί ψηλά σε ένα βουνό. Εκφράζουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον και συζητούν για τον Enlil, τον επίσης ετεροθαλή αδελφό τους. Επιστρέφουν πίσω στην Edin. Παράλληλα, όλο και περισσότεροι Ανουνάκι καταφθάνουν στη Γη από τον Nibiru.

Κεφάλαιο 5.2 – Υπάρχουν τώρα 300 Annunaki στον Άρη και 600 στη Γη. Ο Enlil προσπαθεί να παρασύρει ερωτικά την Ninmah, στο σπίτι του κάπου στο σημερινό Λίβανο, αλλά δεν τα καταφέρνει. Στη συνέχεια ο Enlil βιάζει μια νεαρή γυναίκα θεραπεύτρια, την Sud, η οποία είναι υπό τις διαταγές της Ninmah. Για το λόγο αυτό ο Enlil εξορίζεται σε ένα άγονο μέρος στην Αφρική όπου πια ήταν ένας απαγορευμένος τόπος, ίσως επειδή εκεί βρίσκονταν κρυμμένα τα πυρηνικά του Alalu, τα οποία όμως του έδειξε κρυφά ο Abgal, αυτός που τον συνόδευσε στην εξορία.

Κεφάλαιο 5.3 – Η Sud φθάνει ενώπιον επτά δικαστών και τους λέει ότι είναι έγκυος. Την ρωτούν αν θα πάρει ως σύζυγο τον γιο του βασιλιά που τη βίασε, τον Enlil. Εκείνη λέει ότι θα τον παντρευτεί. Ο Enlil επιστρέφει στην Edin. Ο βασιλιάς Anu που είχε υποσχεθεί στην κόρη του Ninmah να την παντρέψει με τον Enki, της απαγόρευσε το γάμο όταν ανακάλυψε πως αυτή και ο Enlil κοιμήθηκαν μαζί.

Όμως ο Enki, της ζητάει να μείνει μαζί του στο σπίτι του. Αποκτούν μία κόρη, αλλά εκείνος ήθελε ένα γιο. Στη συνέχεια η Ninmah αποκτάει και δεύτερη κόρη. Όταν ο Enki εκνευρισμένος φωνάζει ότι θέλει ένα γιο, εκείνη τον καταριέται κι εκείνος αποκτάει τρομερά προβλήματα υγείας από την κατάρα. Μόνο όταν της ορκίζεται να μείνει μακριά από τον κόλπο της, αυτή τον απαλλάσσει από την κατάρα της.

Ο χρυσός που έχει φτάσει στον Nibiru μετατρέπεται σε μια λεπτή σκόνη που τοποθετείται στην ατμόσφαιρα. Η ατμόσφαιρα αρχίζει να επουλώνει αργά. Υπάρχουν τώρα πέντε πόλεις με Ανουνάκι στη Γη.

Διαβάστε επίσης: Η Δημιουργία του Κόσμου, σύμφωνα με Παλαιά Διαθήκη, Ερμή Τρισμέγιστο, Ορφικούς, Πελασγούς

Οι Igigi, οι εργάτες της γης, αρχίζουν να διαμαρτύρονται για το φόρτο εργασίας. Οι Igigi εργάτες στον Άρη παραπονιούνται περισσότερο. Ο διοικητής του Άρη ο Anzu έρχεται στη Γη, στον Enlil για να του εξηγήσει τι συμβαίνει.

Κεφάλαιο 5.4 – Ο Anzu βλέπει τις εργασίες στη γη. Κρυφά επιθυμεί να γίνει ο βασιλιάς έτσι κλέβει τις Πινακίδες των Πεπρωμένων, με τα οποία μπορούσε να ελέγχει όλη την Μεσοποταμία και τα κοσμοδρόμιά της. Τώρα ο Anzu πιστεύει ότι δεν μπορεί να νικηθεί, επειδή έχει αυτές τις πινακίδες στην κατοχή του, ωστόσο νικιέται και καταδικάζεται σε θάνατο.

Οι Annunaki της Γης καταλήγουν σε ένα σχέδιο για να βελτιώσουν το χρυσό στη Γη και να πάρουν μόνο το καθαρό χρυσάφι για τον Nibiru. Αυτό θα αφήσει χώρο στο σκάφος για τους Igigi να ταξιδέψουν πίσω στον Nibiru για ξεκούραση. Ο βασιλιάς Anu συμφωνεί.

Κεφάλαιο 5.5 – Ο επικεφαλής της εξόρυξης, ο Enki, στρέφει τώρα την προσοχή του στη ζωή και στα ζώα της Γης και βλέπει πώς διαφέρουν από εκείνα του Nibiru. Παρατηρεί τα ζώα που ζουν στα ψηλά δέντρα και χρησιμοποιούν τα μπροστινά πόδια τους σαν χέρια. Κάποια άλλα πλάσματα περπατούν σε όρθια θέση.

Οι Igigi στα ορυχεία στήνουν αντάρτικο. Οι δύο βασιλικοί γιοι Enki και Enlil, μαζί και άλλοι αξιωματούχοι επινοούν ένα σχέδιο για να γυρίσουν τους αντάρτες Ανουνάκι στον Nibiru και να τους αντικαταστήσουν με νέους εργάτες. Σκέφτονται, επίσης, να δημιουργήσουν ένα Lulu: ένα πρωτόγονο εργάτη.

ΠΙΝΑΚΙΔΑ 6η

Κεφάλαιο 6.1 – Υπάρχει πολλή συζήτηση για τη δημιουργία μιας πρωτόγονης φυλής σκλάβων. Ο Enlil αναφέρει ότι μόνο ο «πατέρας όλων των αρχών» έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα της δημιουργίας. Ο Enki, όμως, που προωθεί αυτή την προσπάθεια λέει ότι τα δημιουργήματα δεν θα είναι σκλάβοι, αλλά βοηθοί. Υπάρχουν πολλές αντιρρήσεις για το θέμα αυτό. Τελικά, ο βασιλιάς διέταξε να δημιουργηθεί ο πρωτόγονος σκλάβος.

Κεφάλαιο 6.2 – Σε αυτό το τμήμα της πινακίδας δηλώνεται ότι πήραν τμήματα από την πίσω μεριά ενός ζώου και τα συνδύασαν με το μπροστινό από κάποιο άλλο. Με άλλα λόγια πειραματίζονταν με το DNA.

Ο Enki φαίνεται να είχε ήδη δημιουργήσει πλάσματα με αναμείξεις DNA παραβιάζοντας όλους τους κανόνες πριν καν ξεκινήσουν οι επίσημες επιχειρήσεις για τη δημιουργία του πρωτόγονου εργάτη. Αλλά με την άδεια του βασιλιά, ο Enki συνεχίζει να προσπαθεί ξανά και ξανά.

Κάποια στιγμή ανάμειξαν το DNA των γήινων δίποδων με τα δικά τους και τα τοποθέτησαν στην μήτρα των γήινων θηλυκών δίποδων. Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Πολλά πλάσματα δημιουργήθηκαν με παραμορφώσεις.

Κεφάλαιο 6.3 – Όλες οι προσπάθειες απέτυχαν. Στο τέλος αποφάσισαν να μην πειραματιστούν με γήινα θηλυκά δίποδα, αλλά με γυναίκες Annunaki. Η προσπάθεια πέτυχε και γεννήθηκε ένα αγόρι, από την Ninmah. Τον ονόμασαν Adamu (=αυτός που μοιάζει με γήινο πυλό). Τότε ζήτησαν και από άλλες νεαρές Annunaki θεραπεύτριες από τον Nibiru να γεννήσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Κεφάλαιο 6.4 – Επτά Ανουνάκι θεραπεύτριες εγκυμόνησαν ύστερα από ένα συνδυασμό DNA γήινων δίποδων και του Adamu. Γέννησαν επτά αρσενικά παιδιά, όλα μαυροτσούκαλα. Σε λίγο καιρό έγινε αντιληπτό πως υπήρχε πρόβλημα ζήτησης, δεν έφταναν οι εθελόντριες γυναίκες-Annunaki. Αποφασίστηκε, λοιπόν, οι γυναίκες-Ανουνάκι να γεννούν κορίτσια ώστε αυτά στην συνέχεια να τεκνοποιούν. Ζητήθηκε από μία σύζυγο ενός Anunnaki να δεχτεί να εγκυμονήσει. Η γέννηση δεν ήταν φυσιολογική, αλλά το θηλυκό παιδί που γεννήθηκε ήταν υγιές.

Κεφάλαιο 6.5 – Επτά περισσότερες γυναίκες δημιουργήθηκαν για επτά άνδρες. Μερικά DNA λαμβάνονται από τον Enki και τη γυναίκα που κάνουν την διαλογή DNA και τοποθετούνται στον Adamu, οπότε και δημιουργείται η Ti-Amat. Ο Adamu και η Tiamat αφήνονται στη συνέχεια να περιφέρονται στην Edin όπως τους αρέσει.

Κεφάλαιο 6.6 – Ο Enlil παρατηρεί ότι ο Adamu και η Tiamt έχουν φτιάξει ποδιές από φύλλα που καλύπτουν τα γεννητικά τους όργανα. Αυτό σημαίνει πως τα πλάσματα που έφτιαξαν είναι ευφυή. Αναστατώνεται και αμέσως συγκαλεί όσους συνέβαλαν στην “πλάση” τους και ζητάει εξηγήσεις. Του λένε πως η ευφυΐα πήγαινε πακέτο με την δυνατότητα της αναπαραγωγής, αλλά ωστόσο το γονίδιο της μακροζωίας των Ανουνάκι δεν τους δόθηκε. Ο Enlil έδωσε διαταγή να διωχθούν οι «πρωτόπλαστοι» από την Edin.

ΠΙΝΑΚΙΔΑ 7η

Κεφάλαιο 7.1 – Ο Adamu και η Tiamat τοποθετούνται σε μία περίφραξη έξω από την πόλη της Edin. Απέκτησαν πολλά παιδιά.

Οι Anunnaki τώρα, έχουν τρεις γενιές στη Γη. Οι άνθρωποι-σκλαβοι εργάζονται στα χωράφια και τα ορυχεία. Ο χρυσός ρέει. Η Γη θερμαίνεται. Το χιόνι λιώνει. Ηφαίστεια ξεπετιούνται και το έδαφος τινάζεται. Οι Igigi στον Άρη διαμαρτύρονται από τους ισχυρούς ανέμους και τις θύελλες σκόνης, εκεί. Η ζώνη των αστεροειδών είναι σε αναταραχή. Πέφτουν πέτρες στη Γη.

Είναι ο πλανήτης Nibiru που περνά από κοντά προκαλώντας πολλά προβλήματα στους ουρανούς και τους πλανήτες. Ένας μεγάλος αστεροειδής χτυπάει το φεγγάρι.

Κεφάλαιο 7.2 – Οι Anunnaki του Άρη έχουν σκοπό να εγκαταλείψουν το σταθμό αναμετάδοσης εκεί. Έχουν περάσει, τώρα, 80 Σαρ, ή 288.000 γήινα χρόνια. Οι Ανουνάκι πάνε στη Σελήνη να μελετήσουν διάφορα αστρονομικά θέματα.

Κεφάλαιο 7.3 – Ο Άρης εγκαταλείπεται και ένα νέο κοσμοδρόμιο δημιουργείται στη Γη για άμεση μεταφορά του χρυσού στον Nibiru. Ο βασιλιάς έρχεται στη Γη για να επιθεωρήσει τη νέα κατασκευή.

Κεφάλαιο 7.4 – Νέα ανακατανομή αρχίζει και πάλι μεταξύ των βασιλικών παίδων και των απογόνων τους. Eκείνες τις ημέρες σπόροι και πρόβατα δεν ήρθαν από τον Νιμπίρου στη Γη.

O Adamu και η Ti-Amat κάνουν δύο παιδιά, τον Adapa και την Titi

Διαβάστε επίσης: Κάιν και Άβελ. Απόγονοι των Ανουνάκι; Ενδείξεις ότι θα μπορούσαν να είναι

Κεφάλαιο 7.5 – Ο Enki, μια μέρα ξεχώρισε κάποιους θηλυκούς απογόνους του και αποφάσισε να τις γονιμοποιήσει με το σπέρμα του. Γέννησαν. Ο Enki είναι εκστασιασμένος σχετικά με τις γεννήσεις και λέει ότι έχει δημιουργήσει πολιτισμένους ανθρώπους. Θέλει, όμως, αυτό να είναι ένα μυστικό. Λέει σε ένα αξιωματούχο να φέρει μυστικά δύο παιδιά στο σπίτι του τα οποία δήθεν βρέθηκαν ανάμεσα σε καλαμένια καλάθια στα βούρλα.

Ο Enki μεγαλώνει τον Adapa και την Titi μαζί με την σύζυγό του. Δεν τους προώθησε ως απογόνους του, αλλά ως μια νέα πιο εξελιγμένη και εξυπνότερη γενιά των πρωτόπλαστων Adamu και Tia-Amat. Ζήτησε να φέρουν από τον Νιμπίρου, σπόρους και προβατίνες στη Γη, έτσι ώστε να μάθουν να συγκεντρώνουν τα πρόβατα και να κάνουν συγκομιδή σιτηρών.

Ο Adapa και η Titi έσμιξαν και γέννησαν δύο γιούς τον Ka-in και Aba-el. Τότε ο βασιλιάς του Nibiru κάλεσε τον Adapa να έρθει στον Nibiru για μια επίσκεψη.

Τέλος Πρώτου Μέρους. Συνεχίζεται στο Δεύτερο Μέρος

diadrastika