Λύριοι: Οι Ιστορικοί του Γαλαξία που Γνωρίζουν τα Πάντα για Εμάς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υποστηρίζεται ότι ανάμεσα σε δεκάδες ή εκατοντάδες φυλές εξωγήινων που υπάρχουν στον κόσμο κοντά ή/και γύρω στο ηλιακό μας σύστημα, βρίσκονται και πέντε οι οποίες είναι φιλικές προς την ανθρωπότητα. Μία από αυτές είναι οι Λύριοι.

Διαβάστε επίσης: Οι Πέντε Φυλές Εξωγήινων που Είναι Φιλικές προς την Ανθρωπότητα

Λύριοι – Lyrans

Γύρω από την εξωγήινη γειτονιά μας, ανάμεσα σε πολλούς άλλους είναι οι Λύριοι που θεωρούνται ως οι παλαιότεροι μας πρόγονοι και αξιώνεται ότι αυτός ο πολιτισμός είναι ο πρώτος ανθρώπινος πολιτισμός που αναδύθηκε στον Γαλαξία.

Ένας από τους πρώτους που μίλησε για τους Λύριους δεν ήταν άλλος από τον παγκοσμίως γνωστό Billy Meier, στον οποίο αποκάλυψαν την προέλευση και την ιστορία της ζωής τους. Ωστόσο, ο Meier χαρακτηρίστηκε ευρέως ως απάτη τόσο από σκεπτικιστές όσο και από τους ίδιους τους ουφολόγους.

Διαβάστε επίσης: Η Φυλή των Εξωγήινων που Ζει Κάτω από Ένα Όρος και Είναι Φιλική προς την Ανθρωπότητα

Όλα όσα, λοιπόν, υποτίθεται ότι έμαθε για τους Λύριους, τα διέδωσε και τα μοιράστηκε με τον υπόλοιπο κόσμο:

Έχουν περιγράψει την αρχαία καταγωγή τους και κατά συνέπεια τη δική μας, που προέρχεται από ένα ηλιακό σύστημα σε μια ομάδα αστέρων κοντά σε αυτό που γνωρίζουμε τώρα ως το νεφέλωμα δακτυλίου της Λύρας, γι’ αυτό και τους έχουμε ονομάσει Λύριους, με τον ίδιο τρόπο που αναφερόμαστε στα ανθρώπινα όντα που ονομάζουμε Πλειάδειους (από τις Πλειάδες).

Αυτοί οι πρώιμοι Λύριοι στις πολυάριθμες μεταναστεύσεις τους μέσα στα μεγάλα διαστημόπλοια τους πήγαν σε πολλά άλλα συστήματα αστέρων και βρήκαν κατάλληλες κατοικίες και δημιούργησαν αποικίες, όπως αυτές που άνθισαν και τελικά ξεκίνησαν τους δικούς τους διαστημικούς ταξιδιώτες».

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Διαβάστε επίσης: Οι Εξωγήινοι του Άλφα Κενταύρου Έχουν τη Δύναμη να μας Καταστρέψουν αλλά Δεν θα το Κάνουν

Πριν από καιρό, ο πολιτισμός τους έφθασε σε πολύ υψηλό τεχνολογικό  επίπεδο. Δυστυχώς, τα πράγματα άλλαξαν καθώς άρχισαν συγκρούσεις μεταξύ των διαφόρων φατριών και ξεκίνησε πόλεμος. Αυτοί που επιβίωσαν δημιούργησαν νέες αποικίες στο σύστημα των Υάδων, των Πλειάδων και στο σύστημα του Βέγα του αστέρα α του αστερισμού της Λύρας.

Οι απόγονοί τους έφτασαν τελικά στη Γη περίπου 22 εκατομμύρια χρόνια πριν και από τότε διατηρούσαν μια περισσότερο ή λιγότερο πολυάριθμη δύναμη που σταθμεύει εδώ.

Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι είναι οι θεοί που περιγράφονται σχεδόν σε όλα τα αρχαία θρησκευτικά κείμενα. Αν αυτή η θεωρία είναι αληθινή, οι Λύριοι κατείχαν τον πρωταρχικό ρόλο στη δημιουργία και τη διαμόρφωση της Γης ή/και της ανθρωπότητας.

Οι περισσότεροι τους περιγράφουν με σκανδιναβικά χαρακτηριστικά ως προς την εμφάνιση, ψηλούς, με μπλε μάτια και μακριά ξανθά μαλλιά.

Πολλοί τους αποκαλούν «Ιστορικούς του Γαλαξία» και αν κάποιος γνωρίζει την ιστορία του πώς οι άνθρωποι γεννήθηκαν και υπάρχουν, είναι αυτοί.

Διαβάστε επίσης: Πλειάδιοι: Η Ανώτερη Φυλή Σύμμαχος της Ανθρωπότητας

diadrastika / Image by Paul Winter from Pixabay