φουτουριστικά διαστημόπλοια
Image by AI generator from Canva

Τα Μυστικά Πολεμικά Διαστημόπλοια της NASA

Ο Γκάρι ΜακΚίνον, Σκωτσέζος χάκερ που είχε κατηγορηθεί το 2002 για το «μεγαλύτερο χακάρισμα στρατιωτικών συστημάτων όλων των εποχών», καθώς είχε «χακάρει» υπολογιστές των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και της NASA (μέσα στο χρονικό διάστημα 2001-2002, υπό το username «Solo») υποστήριξε σε συνέντευξή του σε «ουφολογικό» κανάλι (RichPlanet TV) ότι βρήκε στοιχεία για ένα μυστικό αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα το οποίο «τρέχει» το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ. Και, όπως συμπλήρωσε, φαίνεται να περιλαμβάνει πολεμικά διαστημόπλοια.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής Metro, ο ΜακΚίνον είπε ότι χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα ονόματι Landsearch, που έψαχνε σε αρχεία και φακέλους, και ψάχνοντας βρήκε ένα Excel με «non-terrestrial officers» (αξιωματικούς εκτός Γης).

Σε αυτό περιλαμβάνονταν βαθμοί και ονόματα, ενώ υπήρχαν καταχωρήσεις και για «μεταφορές υλικού» μεταξύ σκαφών. «Πρέπει να έχουν σκάφη στο Διάστημα, τα ονόματα άρχιζαν με “USS”».

Ανεξαρτήτως του αν οι ισχυρισμοί του παραπέμπουν πολύ έντονα στην τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Stargate» παρά στην πραγματικότητα, κάποιοι στο Ίντερνετ υπενθυμίζουν ότι μόλις το 2012 οι αμερικανικές αρχές σταμάτησαν να επιδιώκουν την έκδοσή του στις ΗΠΑ…

Gary McKinnon – 1 OF 4

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

https://youtu.be/n1CggoA_O1M
https://youtu.be/l9nORScjp0A
https://youtu.be/V2L94uTeFC0

Σχόλιο diadrastika: εδώ μπορείτε να δείτε και μία συνέντευξή του (στα αγγλικά) που έδωσε στην theguardian.com, όπου δεν φαίνεται και πολύ σίγουρος για κάποια πράγματα (ίσως γιατί “πιέστηκε” να μην είναι σίγουρος). Αλλά, τότε… για ποιό λόγο κυνηγήθηκε;…

huffingtonpost.gr / Image by AI generator from Canva

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.