Τα Ιερά Όπλα Δελφών είναι Κρυμμένα αλλά σε Ετοιμότητα

Τα Ιερά Όπλα Δελφών είναι Κρυμμένα αλλά σε Ετοιμότητα

-“ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΣ *ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ* ΗΤΑΝ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.

-Έχουν ασφαλιστεί από ενσαρκωμένους Ελλάνιους και φυλάσσονται συνεχώς από δικές μας δυνάμεις για να μην περιέλθουν στην κατοχή των αποστατών και τα χρησιμοποιήσουν για καταστροφικούς σκοπούς. Ίσως χρειαστεί στο μέλλον να τα χρησιμοποιήσουμε.

-Ήδη σας υποδείξαμε με το μήνυμά μας σημείο που βρίσκεται η σφραγισμένη είσοδος των υπογείων χώρων που φυλάσσεται ο ομφαλός των Δελφών και τα όπλα των ιερών.

-Οι αίθουσες είναι επανδρωμένες με υπερβατικές οντότητες που έχουν τη δυνατότητα να υλοποιούνται και αποϋλοποιούνται κατά βούληση και προέρχονται από την ανωτέρα τάξη συμμάχων του αστερισμού της Αύρας.

-Οι υπόκωφοι υπόγειοι θόρυβοι που ακούγονται κατά καιρούς, κυρίως τις νυχτερινές ώρες προέρχονται από την απασχόληση των οντοτήτων αυτών και τη λειτουργία των διαφόρων συσκευών που υπάρχουν.

-Στον κυκλικό χώρο βρίσκεται ο υπερμεγέθης κλιματολογικών συνθηκών κρύσταλλος του Ομφαλού των Δελφών, όπως σεις ονομάζετε, που μεταφέρθηκε στη Γαία από τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής της Αύρας με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός, του Δία, από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας.

ΛΥΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ
Fileas Fong και ellaniapili

loading...