νεφελίμ και άνθρωπος ακουμπούν τους δείκτες τους

Αν έχετε ομάδα αίματος ρέζους (RH) αρνητικό μπορεί να ανήκετε στους Νεφελίμ – μια παράλληλη φυλή προς εμάς τους ανθρώπους.

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι αυτή η σπάνια ομάδα αίματος μπορεί να υποδεικνύει μη ανθρώπινα χαρακτηριστικά, τα οποία σας θέτουν εκτός του συμβατικού DNA του Homo sapiens.

Υπάρχει μεγάλη σύγχυση σχετικά με την προέλευση της λέξης Nephilim και τι σημαίνει. Στα εβραϊκά σημαίνει κυριολεκτικά να πέφτω (fall). Όπως στο Fallen Angel (Έκπτωτος Άγγελος). Η Αγία Γραφή, το Ταλμούδ και το Κοράνι (όπου αναφέρονται ως Djinn) όλοι μιλούν για έκπτωτους αγγέλους.

Στο βιβλίο της Γένεσης στην Αγία Γραφή, αναφέρεται το πώς οι Νεφελίμ παρήγαγαν παιδιά με τους ανθρώπους. Ένας μάλιστα απεικονίζεται να σκοτώνει τον Ιάφεθ, γιο του Νώε, και να λαμβάνει την θέση του, οπότε έγινε πατέρας πολλών παιδιών με την ανυποψίαστη σύζυγο του Ιάφεθ, τα οποία τελικά κατοίκησαν μεγάλο μέρος της Βόρειας Ευρώπης.

Οι ειδικοί δεν μπορούν να συμφωνήσουν σχετικά με το ποια μπορεί να είναι η προέλευση αυτής της φυλής, τους αποκαλούν έκπτωτους άγγελους (Νεφελίμ) ή εξωγήινους, αλλά δεν συμφωνούν με τα χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν:

Υψηλότερο από τον μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης
Πιο ευαίσθητη όραση και άλλες αισθήσεις.
Χαμηλότερη θερμοκρασία σώματος
Υψηλότερη πίεση αίματος
Αυξημένη εμφάνιση ψυχικών / διαισθητικών ικανοτήτων
Κατά κύριο λόγο μπλε, πράσινα, ή καστανά μάτια
Κόκκινα ή κοκκινωπά μαλλιά
Αυξημένη ευαισθησία στη θερμότητα και το ηλιακό φως
Δεν μπορούν να κλωνοποιηθούν
Επιπλέον σπόνδυλο

Αφού τελειώσετε τον έλεγχο στον εαυτό σας και αν η ομάδα αίματός σας είναι Rhesus αρνητικό, είστε ήδη πολύ ιδιαίτεροι και πολύ λίγα (15%) άτομα εμπίπτουν στην εν λόγω κατηγορία. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο χρωματισμός που αναφέρεται σε αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τυπικά της Βόρειας Ευρώπης .

– μια ηχώ της βιβλικής ιστορίας του γιου του Νώε που δολοφονήθηκε από Νεφελίμ και τα παιδιά που γεννήθηκαν εποίκησαν ίσως τη Βόρεια Ευρώπη;

Αλλά τι σημαίνει Rhesus αρνητικό ακριβώς; Από τους ανθρώπινους τύπους αίματος, η O είναι η πιο κοινή. Είναι ένας καθολικός τύπος αίματος. Οι τύποι του αίματος αναλύονται περαιτέρω σε δύο ομάδες, αρνητικές και θετικές. Αυτό ονομάζεται παράγοντας RH. Ο παράγοντας RH είναι ο Rhesus (rhesus όπως και στους πιθήκους) παράγοντας του αίματος.

Εάν το αίμα σας είναι θετικό σε αυτό, έχετε τον παράγοντα στο αίμα σας. Εάν βγείτε αρνητικός, δεν έχετε τον παράγοντα στο αίμα σας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ο παράγοντας RH είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο ανθρώπινο αίμα, που συνδέεται άμεσα με το ρέζους του πιθήκου .

Όταν ο τύπος αίματος κληρονομείται από τους γονείς σας, είναι γνωστό ότι αυτός ο παράγοντας του αίματος, που είναι το πιο συνεπές χαρακτηριστικό των ανθρώπων ή των ζώων, μετακυλίεται στον απόγονο. Υπάρχουν πολύ λίγες εκτροπές. Σπάνια αλλάζει. Οι περισσότεροι άνθρωποι, περίπου το 85%, έχουν RH-θετικό αίμα. Αυτό θα μπορούσε να υποστηρίξει την ιδέα ότι οι άνθρωποι εξελίχθηκαν ή προήλθαν από Ανθρωποειδή Πίθηκο.
Μόνο το 15% των ανθρώπων έχει RH-αρνητικό αίμα.

Αν ο τύπος αίματος είναι ένα από τα λιγότερο ευμετάβλητα ανθρώπινα χαρακτηριστικά, τότε από όπου προέρχεται το αρνητικό RH; Αυτή η ερώτηση προβληματίζει τους επιστήμονες εδώ και χρόνια. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι η RH-αρνητική ομάδα αίματος μπορεί να εμφανίστηκε περίπου 35.000 χρόνια πριν. Και η εμφάνιση ήταν περιφερειακή και φάνηκε, αρχικά, να συνδέεται με ορισμένες ομάδες / φυλές ανθρώπων.

Η Βόρεια Ισπανία και η νότια Γαλλία είναι μέρη στα οποία μπορείτε να βρείτε μερικές από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις του RH-αρνητικού παράγοντα στον βασκικό λαό. Μια άλλη αρχική ομάδα ήταν οι Ανατολίτες / Ασιάτες Εβραίοι. Σε γενικές γραμμές, περίπου 40-45% των Ευρωπαίων έχουν την RH-αρνητική ομάδα. Μόνο περίπου το 3% των αφρικανικών απογόνων και περίπου το 1% των Ασιατών ή ιθαγενών Αμερικάνων απογόνων έχει την RH-αρνητική ομάδα. Λόγω των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών αριθμών, είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι εκεί ήταν που εισήχθη στο γενετικό κώδικα του ανθρώπου. Θα μπορούσε αυτό επίσης να εισήχθη και στους Καυκάσιους;

Αυτό μπορεί να καταστήσει πειστικό ότι ο RH-αρνητικός παράγοντας εισήχθη από μια εξωτερική πηγή. Θα μπορούσε η πηγή να είναι από ανθρωποειδή όντα από άλλο πλανήτη; Ή ίσως είμαστε εξίσου εξωγήινοι και γι’ αυτό είμαστε προϊόν της χειραγώγησης και της παρεμβολής τους; Θα μπορούσαν να έχουν έρθει εδώ και να έχουν χειραγωγήσει μορφές ζωής που υπήρχαν ήδη στη γη για να δημιουργήσουν τον σύγχρονο άνθρωπο;

Πολλά αρχαία κείμενα, μεταξύ των οποίων, η Αγία Γραφή, υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία. Πολλές ιστορίες στα αρχαία κείμενα, ειδικά στα προ-χριστιανικά κείμενα, λένε για μια φυλή που κατέβηκε στη Γη από τους ουρανούς. Στην Αγία Γραφή, ο άνθρωπος τους είδε ως θεούς, που ζουν μακρά ζωή και κάνουν θαύματα. Στο βιβλίο του Ενώχ , το οποίο θεωρήθηκε ειδωλολατρικό, οι Νεφελίμ και οι έκπτωτοι άγγελοι αναφέρονται λεπτομερώς.

Το βιβλίο γράφτηκε από τον Ενώχ, έναν πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό βιβλικό χαρακτήρα.Θεωρείται ότι είναι η ίδια ιστορική φιγούρα όπως ο Αβραάμ στο Ταλμούδ.

Πιστεύεται ότι ήταν στενά συνδεδεμένος με τον Αρχάγγελο Μέτατρον, ο οποίος, αν και ακούγεται περισσότερο σαν ένας Power Ranger, πιστεύεται ότι είναι ο υψηλότερος όλων των Ταξιαρχών και ο πιο κοντινός προς τον Θεό. Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι ο άγγελος που μας υποδέχεται στην πνευματική γέφυρα μεταξύ γης και ουρανού και που τον κάνει τεχνικά τον Άγγελο του Θανάτου . Στην ελληνική μυθολογία ο ίδιος θεωρείται το ισοδύναμο του Άδη που οδηγούσε διαμέσου της Στυγός τα πνεύματα στον Κάτω Κόσμο.
Παρακολουθήστε ένα εξαιρετικό βίντεο για τους Νεφελίμ παρακάτω και διαβάστε περισσότερα για τις πιθανές προελεύσεις τους εδώ .

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά το 2014 και ενημερώνεται συχνά

Image by Fernando Simpson from Pixabay