Που Βρίσκεται η Έδρα των Νεφελίμ

Πρόκειται για μια υποφυλή που προέκυψε από την συνεύρεση των «Γιών του Θεού», δηλαδή ανθρώπων που είχαν φτάσει σε ανώτερα πνευματικά μονοπάτια, με το γυναικείο φύλο της φυλής των Λεμούριων. Φυσικό επακόλουθο ήταν η κάθοδος τους σε υποδεέστερες πνευματικές «βαθμίδες».

Έτσι δημιουργήθηκαν «γιγαντιαία υβρίδια» των οποίων η σωματική τους διάπλαση ήταν απερίγραπτα ρωμαλέα. Τους έχουν αποδοθεί διάφορες ορολογίες όπως Γίγαντες, οι «εκπεσόντες άγγελοι», αυτοί που έχουν εκτραχυνθεί ηθικά, «εχθρικοί», κακόβουλοι, αιμοβόροι κ.α.

Διαβάστε επίσης: Μέγας Αλέξανδρος και τα Χειρόγραφα για τους Νεφελίμ

Διακρίνονται σε 17 γένη τα περιβόητα «Ρυπαρά Έθνη». Μάλιστα λέγεται ότι ο Μέγας Αλέξανδρος φυλάκισε στην Ινδία, τα βδελυρά έθνη με χάλκινες πύλες οι οποίες καλύπτονταν από «ασύγκριτον ύαλο». Ωστόσο, ο χαλκός από μόνος του δεν επαρκούσε για να τα συγκρατήσει μέσα ενώ μπορούσε να διαρρηχθεί ανά πάσα στιγμή και έτσι «περιβλήθηκε» με ένα είδος ύαλου, που κατά πάσα πιθανότητα ερμηνεύεται ως κάποιο είδος «ενεργειακού πεδίου». Οι πύλες παραμένουν αδιαπέραστες μέχρι την στιγμή που θα έρθουν τα έσχατα χρόνια και όπως είναι γραμμένο στην Αποκάλυψη για να ανοιχθούν από τον Άγγελο του Θεού.

Σε διάφορα βιβλία υπάρχουν σχετικές αναφορές με αυτό το θέμα και λέγεται πως η έδρα των Νεφελίμ βρίσκεται στην έρημο Τακλα Μακαν, στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, στην Βόρεια Κίνα. Το όνομα Τακλα Μακαν στην τοπική διάλεκτο υποδηλώνει ότι «μπαίνεις μέσα αλλά δεν βγαίνεις έξω». Εκεί, βρίσκεται μια «πανάρχαια» και μεγάλων διαστάσεων πυραμίδα που στην κορυφή της, υπήρχε ο ναός του Βάαλ. Κάτω από αυτή την πυραμίδα που ονομάζεται Λευκή Πυραμίδα, υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τανε (γλώσσα των Ναχρμπεν) και μεταφράζεται ως Λευκή 
Πολιτεία.

Η «Λευκή Αδελφότητα για την οποία και οι γέροντες του Αγίου Όρους έχουν γνώση. Είναι ουσιαστικά ένα 12μελες συμβούλιο το οποίο αποτελείται από Νεφελίμ και άλλους δαίμονες της αρχαιότητας οι οποίοι είναι ο Αζαζελ, ο Αζαζελον, ο Αζαραντελ και ο Αζαελ. Στους τέσσερις αυτούς δαίμονες-αγγέλους, θα δοθεί η εξουσία να κάνουν μεγάλες καταστροφές πάνω στην γη στα έσχατα χρόνια.

Για τον ΕΟΕ: Άννα Κβάσνιακ
Επικοινωνείτε στο: [email protected] / Image by ErikaWittlieb from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.