Εξαγνισμός Χώρου και Προσωπική Προστασία

Ο ενεργειακός εξαγνισμός και καθαρισμός του χώρου είναι εξαιρετικά σημαντικός για την υγεία, την πνευματική, σωματική, μέχρι και οικονομική κατάσταση, όχι μόνο ενός ατόμου, αλλά και ολόκληρης της οικογένειας.

Όπως το λέει και η λέξη σκεπτομορφή, περιγράφεται λοιπόν η αιθερική μορφή την οποία παίρνουν οι σκέψεις μας οι οποίες ελευθερώνονται στον χώρο.

Οι θετικές είναι όμορφες, ευχάριστες, με όμορφη μυρωδιά. μας εμπλουτίζουν με καλής φύσης ενέργεια και μας βοηθάνε στην καθημερινότητά μας.

Οι αρνητικές από την άλλη αποτελούν μια πολύ βαριά συχνότητα και αν τις έβλεπε κανείς θα μπορούσε να διακρίνει ένα πυκνό, βαρύ, σκοτεινό νέφος. Πέρα από το γεγονός ότι αυτό πηγάζει από τις αρνητικές σκέψεις, τους τσακωμούς, τις βρισιές και οτιδήποτε χαρακτηρίζεται ως αρνητικό, αυτό τρέφεται και μεγαλώνει με την συνέχεια των αρνητικών εκφράσεων και σκέψεων. Οι θετικές σκέψεις σίγουρα αποτελούν την διαφορά και φωτίζουν τον χώρο.

Ευαίσθητοι άνθρωποι όμως μπορούν να επηρεαστούν από αυτές τις ενέργειες. Καθώς το φώς διαλύει το σκοτάδι, το σκοτάδι δεν θέλει το φως. Και επειδή είμαστε άνθρωποι με έναν Ανώτερο, αλλά και έναν κατώτερο εαυτό, αυτές οι αρνητικές σκεπτομορφές βάζουνε στόχο το κατώτερο εαυτό των ατόμων που βρίσκονται σε έναν μη ισορροπημένο χώρο, έτσι ώστε να εκδηλώνονται στα άτομα αυτά αρνητικές σκέψεις, φοβίες και μίσος, για να μπορέσει έτσι το νέφος της αρνητικής σκεπτομορφής να μεγαλώσει. Έτσι φαίνεται ότι η ίδια η σκεπτομορφή, όπως και το φως, έχει ένα είδος νοημοσύνης, το οποίο το βοηθάει να παραμείνει στο προσκήνιο.

Κάτι το οποίο όμως το ξέρει το σκοτάδι, αλλά και το φως, είναι ότι το φως ΠΑΝΤΑ νικάει!!!

Προσωπική προστασία

Οι εργάτες του φωτός μπορούν να προστατευτούν από τέτοιους χώρους και ανθρώπους, επικαλώντας τους πνευματικούς τους φωτεινούς οδηγούς και λούζοντας τον εαυτό τους μέσα σε διαλογισμό πριν από την έκθεσή τους με όλα τα χρώματα των τσάκρα.

Ο διαλογισμός είναι ο εξής:

Καλείτε του πνευματικούς οδηγούς, για παράδειγμα:

Αγαπημένε μου Ιησού Χριστέ, έλα τώρα κοντά μου και προστάτεψέ με! Βοήθησέ με να ακτινοβολώ το φως της Αγάπης σου, διαλύοντας το σκοτάδι και βοήθησέ με να αγαπάω όσους βρίσκονται γύρω μου άνευ όρων.
Καλώ και εσένα αγαπημένε μου Αρχάγγελε Μιχαήλ να έρθεις από πάνω μου, από κάτω μου, από δεξιά μου, από αριστερά μου, από μπροστά μου και από πίσω μου. Τύληξέ με με τα φτερά σου και τοποθέτησε τον τρούλο προστασίας σου γύρω μου.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οραματιστείτε το.

Για «σκληροπυρηνικές» καταστάσεις, μπορείτε να φανταστείτε μετά από την επίκληση του Ιησού και του Αρχάγγελου Μιχαήλ (ή όποιου δάσκαλου έχετε εσείς την ανάγκη) να σας λούζει πρώτα κόκκινο, μετά πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, ανοιχτό μπλε, λουλακί, μωβ, λευκό και έπειτα ξανά κόκκινο φως. Το τελευταίο κύμα κόκκινου κρατήστε το σε οραματισμό όσο μπορείτε, για να εξασφαλίσετε μια πιο γερή γείωση.

Επίσης μπορείτε να επικαλεστείτε το πνευματικό σας ζώο να έρθει και να θωρακίσει την ενέργειά σας.

Καθαρισμός του χώρου

Είναι πολύ βοηθητικό να καίτε θυμίαμα. Ιδιαίτερα μαυρολίβανο του Αγίου Κυπριανού, η χρυσολίβανο είναι πολύ δυνατά μέσα για την ενεργειακή καθαρότητα του χώρου. Επίσης μπορείτε να εξατμίσετε αιθέρια έλαια από γεράνι, μύρο, μυρτιά, φασκόμηλο, λεβάντα ή κεχριμπάρι. Για αρχή είναι πάντα καλό να ξεκινήσετε με λεβάντα, ή βιολέτα, επικαλώντας έτσι την Ιόχρους Φλόγα να εξαγνίσει τον χώρο. Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τις Λεγεώνες του να αναλάβουν την προστασία και τον καθαρισμό του χώρου.

Σπίτι μου καίει μέρα νύχτα ένα διάφανο καντήλι, το οποίο έχω τοποθετήσει πάνω σε μια απεικόνιση της Ιόχρους Φλόγα πάνω σε ένα λευκό πιάτο. Προστατεύει εμένα και το σπίτι την κάθε στιγμή.

Αν πείτε και μια προσευχή την στιγμή που καίτε το θυμίαμα, όπως το πάτερ ημών, το οποίο είναι πολύ δυνατή προσευχή, τότε πραγματικά θα μπορείτε να διακρίνεται θαύματα. Να καίτε συχνά λιβάνι, ιδιαίτερα όταν έχει έρθει κάποιος σπίτι σας τον οποίο δεν τον συμπαθείτε, ή αν βρεθήκατε εσείς σε ένα σπίτι το οποίο νιώθατε άσχημα. Γενικά ισχύει ότι όποτε νιώθετε άσχημα μια προσευχή με λιβάνι να καίει θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως πολύ καλύτερα.

Μπορείτε να μπείτε και σε διαλογισμό καθαρίζοντας τον χώρο. Αρχικά θα προστατευτείτε, όπως ήδη αναφέρεται πιο πάνω. Έπειτα θα οραματιστείτε την πόρτα του χώρου που θέλετε να καθαρίσετε και μπαίνετε μέσα. Βλέπετε τις «βρωμιές» στο δωμάτιο και έπειτα φαντάζεστε ότι έχετε ένα πιεστικό και καθαρίζεται με το πιεστικό τους τοίχους, ξεσκονίστε, σκουπίστε. Οραματιστείτε ό,τι κάνετε στην υλική ζωή για καθαρισμό και στην πνευματική. Φυσικά θα βοηθήσει πολύ, αν αρχικά στην υλική πραγματικότητα ο χώρος είναι καθαρός από πραγματική σκόνη και βρωμιές.

Όταν το σπίτι ή ο χώρος δεν νιώθετε να αλλάζει, είναι εξαιρετικό να βάψετε τους τοίχους με ένα λαμπερό λευκό στο οποίο είναι διαλυμένες λίγες σταγόνες πορτοκαλί και ροζ, όπως και να τοποθετήστε πράσινα φυτά στον χώρο.

Επίσης μπορείτε να ψεκάσετε τους χώρους με αιθέρια έλαια, υπάρχουν όμως και σπρέι όπως από την Aura – Soma, ή την Ingrid Auer, όπου μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα του κάθε σπρέι, όπως και το χρώμα, ή να παρασκευάστε οι ίδιοι ένα δικό σας σπρέι με νερό, βότανα, αγιασμό, ή ότι σας έρχεται κατά νου και νιώθετε να δουλεύει.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι προστασίας και εξαγνισμού – αφήστε την εσωτερική σας καθοδήγηση να σας δείξει τον κατάλληλο για εσάς τρόπο.

panisangelicus.gr και conspiracyfeeds