Ενεργειακές επιθέσεις και η πλανητική συλλογή της αρνητικής ενέργειας καθημερινά

Όλα τα Όντα του Φωτός είναι ο κατ’ εξοχήν κύριος στόχος των σκοτεινών δυνάμεων. Αν και το σκότος αλληλοσπαράσσεται, τα Φωτεινά Όντα ειδικά αυτής της διαστάσεως σε αυτόν τον Πλανήτη αποτελούν για αυτό την καθαρότερη ενεργειακή τροφή.

Αμετανόητα χαμηλών δονήσεων όντα παρακολουθούν από τις σκιές της 4ης διάστασης τα θηράματά τους και προβάλουν δυσκολίες και αποστέλλουν αρνητικές σκεπτομορφές έτσι ώστε όχι μόνο να απορροφήσουν την αρνητική αντίδραση ή αποτέλεσμα των πράξεών τους αλλά επιπλέον για να δηλητηριάσουν τη σκέψη, να μπλοκάρουν τη διαίσθηση, να αποπροσανατολίσουν των πορεία των Όντων του Φωτός και συνεπώς το αποτέλεσμα των ενεργειών τους καταστρέφοντας πολλές φορές την εδώ Αποστολή τους.

Οι περισσότεροι Συνάνθρωποί μας είναι Φωτεινά Όντα με πλήρη λήθη και χαμηλή συνειδητότητα υπό αρνητική καθοδήγηση και προγραμματισμό με μολυσμένες ενέργειες να διαχέουν την ύπαρξή τους, οι οποίες αποτελούν τη βασική τροφή των σκοτεινών δυνάμεων.

Όσο καθαρότερο ενεργειακά είναι ένα Ον τόσο καθαρότερη είναι και η τροφή που απολαμβάνουν από τις σκιές οι σκοτεινές υπάρξεις όταν το αποσυντονίζουν ή το καταλαμβάνουν με κάποιο τρόπο.

Η πλανητική συλλογή της αρνητικής ενέργειας καθημερινά συλλέγεται από ένα αχανές δίκτυο που περικλείει αυτή τη Σφαίρα και συνήθως η εργασία της αποστολής αρνητικών σκεπτομορφών και ακραίων δυσκολιών έχει ανατεθεί σε ερπετοειδείς πράκτορες/στρατιώτες οι οποίοι λειτουργούν μέσα από ένα σύστημα παρακολούθησης σαν κβαντικοί χάκερς.

Όλη η διαδικασία αποτελεί μια μίξη υπερτεχνολογίας και μαύρης μαγείας (συνειδητά αρνητικής χρήσης των ενεργειών και των στοιχείων μέσα από πρωτόκολλα).

Δεχόμαστε άπαντες, μικρές ή τις μέγιστες ενεργειακές επιθέσεις διαρκώς διότι διαφορετικά το σκοτάδι δε θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ενεργειακά αποτελέσματα αυτών, καθώς έχει επιλέξει την εμπειρία της ύπαρξης αποκομμένο από το Ζωογόνο Φως της Ανώτατης Δημιουργού Άναρχης Πηγής Όλων Όσων Υπάρχουν.

Υπάρχουν γύρω μας παντού Συνάνθρωποι μας οι οποίοι είναι ιδιαίτερα μολυσμένοι, ως και κατειλημμένοι από “δαιμονικές” οντότητες οι οποίοι πλειοψηφικά δε γνωρίζουν ότι λειτουργούν εκ μέρους του σκότους.

Οι Μαύροι, σκοτεινοί δάσκαλοι, μέντορες ή θεραπευτές είναι σχετικά εύκολο να αποκαλυφθούν στο Φως καθώς οι τρόποι τους είναι -αν και κεκαλυμμένοι- ξεκάθαροι τελικά.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αυτοί που είναι οι πιο επικίνδυνοι είναι όλοι όσοι λειτουργούν με γνώμονα το Φως αλλά είναι δηλητηριασμένοι πλήρως από το σκοτάδι και υποσυνείδητα εκφράζουν τους τρόπους των σκιών. Οι Γκρίζοι, δάσκαλοι και θεραπευτές που εν αγνοία τους είναι υποχείριες μαριονέτες των καλικάντζαρων από τις σκιές και επηρεάζουν τις συνειδήσεις αλλά και τις ενέργειες των γύρω τους, πολλές φορές με καταστρεπτικά αποτελέσματα.

Μέσα από όλο αυτό το χάος της υποκρισίας και της αρνητικής επιρροής ο “απλός” Άνθρωπος έχει μοναδικό του καταφύγιο την ίδια του την ύπαρξη, μόνο όμως όταν αυτή συνδέεται απόλυτα με τον Ανώτερο Εαυτό του ο οποίος είναι μια ανώτερη διαστασιακά και συνειδησιακά έκφραση/εκδοχή του ίδιου.

Αν θέλουμε να εξελιχθούμε προς την πορεία των Ανώτερων Διαστάσεων χρειάζεται να είμαστε αυτόνομοι και αυτοδύναμοι και να μην παραχωρούμε την αυτοκυριαρχία μας σε άλλους γιατί ακόμη κι αν οι προθέσεις και οι ενέργειες των άλλων είναι θετικές δεν υπάρχει πάντοτε η απαιτούμενη ενεργειακή συμβατότητα μεταξύ μας.

Χρειάζεται να μάθουμε τρόπους και μεθόδους ενεργειακής προστασίας, καθαρισμού και θεραπείας που θα ασκούμε μόνοι μας στους εαυτούς μας και να πάψουμε να βιώνουμε μια πληγωμένη ύπαρξη με πατερίτσες τους άλλους.

Ο Άνθρωπος είναι ένας Φυσικός Ενσαρκωμένος Άγγελος που φροντίζει τον Πλανήτη/Οικεία του και τους άλλους γύρω του αλλά πρωτίστως για να είναι στη θέση αυτή χρειάζεται να είναι Αυτοπροστατευμένος και Αυτοκυρίαρχος, σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο gateoflight.