Ο Κύριος Στόχος των Σκοτεινών Δυνάμεων
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σε έναν κόσμο γεμάτο φως, υπάρχει πάντα μια σκιά που κρύβεται που παραμονεύει να τον σκεπάσει. Συχνά αναρωτιόμαστε: “Ποιος είναι ο κύριος στόχος των σκοτεινών δυνάμεων;”

Αυτές οι μυστηριώδεις οντότητες φαίνεται να οδηγούνται από μια κακόβουλη ατζέντα, που επιδιώκει να σπείρει χάος και διχόνοια. Είναι, όμως, πραγματικές αυτές οι οντότητες ή κατασκευασμένες από διάφορα συστήματα πεποιθήσεων; Αρχικά, θα ξεκινήσουμε από τη διερεύνηση των σκοπών.

Διαβάστε επίσης: Σκοτεινοί Δάσκαλοι και Μέντορες

Ελάτε μαζί μου σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι καθώς ξετυλίγουμε το αίνιγμα και ρίχνουμε φως στις αληθινές φιλοδοξίες αυτών των σκοτεινών δυνάμεων.

Εξουσία και κυριαρχία

Στον πυρήνα της ύπαρξής τους βρίσκεται μια ακόρεστη δίψα για εξουσία και κυριαρχία. Οι σκοτεινές δυνάμεις στοχεύουν να υψωθούν πάνω από όλα, χειραγωγώντας γεγονότα και άτομα ώστε να ταιριάζουν με τα άθλια σχέδιά τους.

Εκμεταλλευόμενοι τον φόβο, προσπαθούν να ελέγξουν μυαλά, κυβερνήσεις, ακόμη και ολόκληρα έθνη. Ο απώτερος στόχος τους είναι να δημιουργήσουν έναν κόσμο όπου βασιλεύουν υπέρτατα, αδιαμφισβήτητα και με απόλυτο έλεγχο.

Αυτός φαίνεται να είναι ο κύριος στόχος των σκοτεινών δυνάμεων. Μήπως υπάρχουν και άλλοι;

Καταστροφή και χάος: Ευχαρίστηση

Οι σκοτεινές δυνάμεις βρίσκουν ευχαρίστηση βλέποντας τον κόσμο να καταρρέει υπό την δική τους επιρροή.

Απολαμβάνουν το χάος, επιδιώκοντας να διαταράξουν την αρμονία που ενώνει τις κοινωνίες. Προάγοντας τον διχασμό, διαδίδοντας μίσος και υποκινώντας τη βία, στοχεύουν να συντρίψουν τα ίδια τα θεμέλια της ύπαρξής μας.

Διαβάστε επίσης: Είδη Ψυχικών Επιθέσεων. 7 Συμβουλές για να Προστατέψετε τον Εαυτό σας

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Το χάος τους παρέχει το τέλειο έδαφος αναπαραγωγής για τις σκοτεινές επιθυμίες τους και τα συμφέροντά τους.

Το σκοτάδι ευδοκιμεί στον φόβο

Το σκοτάδι ευδοκιμεί στον φόβο και οι σκοτεινές δυνάμεις το καταλαβαίνουν πολύ καλά. Εκμεταλλεύονται τις ανασφάλειες, τα άγχη και τα πιο σκοτεινά μας συναισθήματα για να τροφοδοτήσουν την ύπαρξή τους.

Διαδίδοντας απελπισία και τρόμο, αποδυναμώνουν το πνεύμα μας και μας κάνουν επιρρεπείς στην επιρροή τους. Ένας ακόμα κύριος στόχος των σκοτεινών δυνάμεων είναι να κρατήσουν την ανθρωπότητα παγιδευμένη σε μια διαρκή κατάσταση φόβου, εμποδίζοντάς μας να συνειδητοποιήσουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες.

Πρόληψη της αφύπνισης

Οι σκοτεινές δυνάμεις φοβούνται ένα πράγμα πάνω από όλα: την αφύπνιση της ανθρώπινης συνείδησης. Γνωρίζουν ότι μόλις αγκαλιάσουμε την αληθινή μας δύναμη, ενωμένοι στην αγάπη και τη συμπόνια, η κυριαρχία τους θα καταρρεύσει.

Για να αποτρέψουν αυτό το ξύπνημα, χρησιμοποιούν διάφορες τακτικές, συμπεριλαμβανομένης της παραπληροφόρησης, της απόσπασης της προσοχής και της χειραγώγησης. Με το να μας απασχολούν ασήμαντα θέματα, αποσπούν την προσοχή μας από την αλήθεια που κρύβεται μέσα μας.

Διατήρηση της Ύπαρξής τους

Τελικά, ο κύριος στόχος των σκοτεινών δυνάμεων είναι να διατηρήσουν την ύπαρξή τους με οποιοδήποτε κόστος. Όσο μπορούν να διατηρήσουν την εξουσία τους, συνεχίζουν να ευδοκιμούν.

Εξαρτώνται από την τροφοδοσία αρνητικών ενεργειών, την εκμετάλλευση των αδυναμιών της ανθρωπότητας και τη διαιώνιση του κύκλου του πόνου. Η απελευθέρωση από αυτόν τον κύκλο διαταράσσει την κυριαρχία τους πάνω μας και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να μην συμβεί αυτό.

Ορισμένοι μιλούν για ενεργειακές επιθέσεις με σκοπό να παράγουμε αρνητική ενέργεια καθημερινά – στη συνέχεια κάνουν πλανητική συλλογή ή συγκομιδή αυτής της ενέργειας, όσο εμείς καταρρακωνόμαστε. Αυτή είναι η τροφή τους.

Ο κύριος στόχος τους είναι ξεκάθαρος

Ενώ η αληθινή φύση των σκοτεινών δυνάμεων παραμένει τυλιγμένη στο μυστήριο, ο κύριος στόχος των σκοτεινών δυνάμεων είναι ξεκάθαρος: ο έλεγχος, η εξουσία, η κυριαρχία. Το χάος και η πρόληψη της ανθρώπινης αφύπνισης είναι μέσα για να αποκτήσουν τα τρία προηγούμενα.

Κατανοώντας τα κίνητρά τους, γινόμαστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να αντισταθούμε στην επιρροή τους.

Είναι σημαντικό να ενωθούμε στην αγάπη, τη συμπόνια και την αναζήτηση της αλήθειας, γιατί μόνο μέσω του συλλογικού μας φωτός μπορούμε να διώξουμε το σκοτάδι και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο γεμάτο αρμονία, ειρήνη και γνήσια ευτυχία.

Είναι πραγματικές αυτές οι οντότητες;

Και ερχόμαστε στο ερώτημα αν είναι πραγματικές αυτές οι οντότητες ή κατασκευασμένες από το ανθρώπινο μυαλό. Κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτές οι οντότητες δεν είναι ξένες προς τη Γη και τον άνθρωπο. Είναι άνθρωποι. Αυτό μου δείχνουν οι σκοποί και τα κίνητρά τους.

Αν ήταν εξωγήινες φυλές που έχουν τη δυνατότητα και την τεχνολογία να έρχονται από κοντινούς πλανήτες ή από έτη φωτός μακριά, τότε έχουν και τη δύναμη να μας καθυποτάξουν και να μας εξουσιάσουν. Δεν χρειάζεται να κρύβονται ούτε να εξελίσσουν ύπουλα και υποχθόνια σχέδια.

Αν ήταν δυνάμεις άλλου τύπου, δυνάμεις που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε και τις ονομάζουμε διαβολικές, τότε, και πάλι θα τα είχαν καταφέρει τόσους αιώνες. Δεν χρειάζονται τόσες προσπάθειες και ενέργειες. Οι δύναμή τους είναι πάνω από τον άνθρωπο.

Υπάρχει κάποιο αντίπαλο δέος;

Αν υποθέσουμε πως για να μην επιτευχθεί ο κύριος στόχος των σκοτεινών δυνάμεων και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχει κάποιο αντίπαλο δέος που πολεμάει με πάθος εναντίον τους, τότε, ίσως θα πρέπει να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο ενδιαφέρονται τόσο πολύ αυτές οι αντίθετες δυνάμεις για εμάς τους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης: Δυνάμεις του Φωτός εναντίων Σκοτεινών Δυνάμεων

Φυσικά, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, ούτε μπορούμε να ξέρουμε τον τρόπο που θα το επιτύχουν. Μπορούμε, όμως, να υποθέσουμε ότι είναι πιθανό να μην τα καταφέρουν αν δεν πάρουν τον έλεγχο, αν δεν αποκτήσουν εξουσία ώστε να μπορέσουν να κυριαρχήσουν. Ποια είναι η δική σας γνώμη; Σκεφθείτε το λίγο.

diadrastika / Image bt Stefan Keller from Pixabay